Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 765
  • София
  • Мнения: 525
Не, пак не ме разбрахте, жилището ни беше опустошено, буквално, цялото. Наемателите изчезнали. Ключа захвърлен. Обадиха ни се съседи че вали а прозорците ни зеят. Отиваме. Имахме си право на наш ключ. Вътре ужас, миризмата няма да описвам. Ужасно мръсно, яли, мазали, зарязали, храната се разваля... Абе.. Някакви прасета. Няма ги тях. Така и не се появиха Никога повече. За сметки да не говоря. За почистване наехме фирма. Тъй че това е, пиша, щото сигурно гастролират по други наемодатели, може и при някоя от вас да дойдат. Млада двойка 20-21 годишни студенти. Сега влизам всеки месец, помирисвам, поглеждам. Толкова. Който не желае това, да си купи или търси други хазяи.
Ужас... На съседите ни преди седмица същата картинка. Вътре всичко изпочупено, мръсно, вмирисано... Изнесли се и после влезли пак и направили кочина.... Викнаха ме да видя за свидетел и направо се уплаших.

# 766
  • Мнения: 4 635
Не ги ли видяхте като се нанасят какви са? Съвсем никога ли не сте ходили да проверявате?

# 767
  • Мнения: 6 309
Такъв имот е ли, или не по-привлекателен от подобен по размер, с местонахождение надлез Надежда и цена 700-750 лв?

Трябва ли, по време на оглед, да се носят парите за 1 наем и 1 депозит + таксата на брокера? Не може ли да се преведе по банков път? Аз лично, предпочитам да превеждам по банков път, мога да преведа и в момента на огледа от телефона. Но имам усещането, че част от собствениците, предпочитат пари на ръка. Бъркам ли? И от това ли се обиждат, ако наемател поиска да плати по банков път?
Този в линка е еквивалент на едностаен, до Надежда. Има обаче тераса. А аз 20 пъти писах, че там едностайните са 500 лв, нямат тераса.
Усещам че малко се заяждате с мен, не разбирам само защо Wink

# 768
  • Мнения: 2 845
Понеже сме на 52-страница, направих нова тема.
Моля, заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт