Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Тези хормони и техните стойности в деня на биобсията участват в резултата за имплантационен прозорец. За това ги искат

# 181
Момичета замразяване на ембрион на 3ти или на 5ти ден е по добре, че не сме го обсъждали с доктора този въпрос...

# 182
  • София
Според мен на 5ти, тогава вече е на ниво организъм-бластоцист и е с много по добра преживяемост, а на 3-ти ден е на ниво клетки и шанса му да оцелее след размразяването е по малък

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 01:01 от pepita5

# 183
Според мен на 5ти, тогава вече е на ниво организъм-бластоцист и е с много по добра преживяемост, а на 3-ти ден е на ниви клетки и шанса му да оцелее след размразяването е по малък

Благодаря много за мнението и аз клоня към тези разсъждения...

# 184
  • София
Според мен на 5ти, тогава вече е на ниво организъм-бластоцист и е с много по добра преживяемост, а на 3-ти ден е на ниво клетки и шанса му да оцелее след размразяването е по малък
обратно е.

# 185
Здравейте, пред пункция съм ,но чувствам симптоми на овулация, а пункцията май ще е във вторник ако смятам, че днес може да ми сложат ЧХГ. Задължително ли е чхг  и изчакването? Страхувам се да не изпуснем момента.С кого мога да говоря в болницата? Днес имам назначени изследвания.Ако някоя има подобни преживявания може ли да сподели. Благодаря.

# 186
Здравейте, някои имал ли е странични ефекти от прием на фемара. На мен ми я предписаха за общо 8 дни , като на 6тия получих гадене през нощна, на 7мия стягане в областта на гърдите или болката е в слънчевия сплит, не мога да преценя. Спирам я. Дали трябва да се притеснявам, реално нз дали това стягане е от нея, но го пише в страничните ефекти.

# 187
  • София
Здравейте, пред пункция съм ,но чувствам симптоми на овулация, а пункцията май ще е във вторник ако смятам, че днес може да ми сложат ЧХГ. Задължително ли е чхг  и изчакването? Страхувам се да не изпуснем момента.С кого мога да говоря в болницата? Днес имам назначени изследвания.Ако някоя има подобни преживявания може ли да сподели. Благодаря.
Какво значи “симптоми на овулация”?
Да, ЧХГ препорат е задължителен, съответно и изчакването.

# 188
Имам секрет, който обикновенно става по това време. Дълги години следя момента на овулация. Малко ми е раничко, но май предишният ми опит заради това се провали не стигнахме дори до читави яйцекл да извадим, може би затова съм притеснена. Вчера също имах напрежение в яйчниците заради фол. Днес сутринта не усещам, може и да е параноя,ако е така по добре.

# 189
  • Cobrs
Здравейте, някои имал ли е странични ефекти от прием на фемара. На мен ми я предписаха за общо 8 дни , като на 6тия получих гадене през нощна, на 7мия стягане в областта на гърдите или болката е в слънчевия сплит, не мога да преценя. Спирам я. Дали трябва да се притеснявам, реално нз дали това стягане е от нея, но го пише в страничните ефекти.

Здравей, не съм имала странични ефекти само от фемарата, но не виждам проблем да я спреш и да говориш с лекаря ти да я смените другия път с друг препарат. Аз също съм я спирала по-рано, по други причини, и пак съм образувала фоликули.

# 190
  • София
Имам секрет, който обикновенно става по това време. Дълги години следя момента на овулация. Малко ми е раничко, но май предишният ми опит заради това се провали не стигнахме дори до читави яйцекл да извадим, може би затова съм притеснена. Вчера също имах напрежение в яйчниците заради фол. Днес сутринта не усещам, може и да е параноя,ако е така по добре.
Секрета е от повишените естрогени (естрадиола). По време на овулация също се получава от това. Когато си в стимулация нивата на естрадиола се покачват по-рано. Така, че това да не те притеснява.

# 191
  • София
И аз да потвърдя за секрета, още 2-3 дни след почването на стимулацията при мен почва да се увеличава... накрая става безумно много, но аз винаги имам повече фоликули, съответно и естрадиола ми е висок...
Така че при стимулация всички тези симптоми не са същите

# 192
Ами дано да е така, ама нещо и тежестта в яйчниците не е същата. Аз нямах секрет до днес ама може. Днес Лх ми е 2 естрадиол 900 а прогестерон 0.2.нисък ми е страдиола, онзи ден имах 8 фол.Дано само да се филмирам.

# 193
  • София
Идеални са ти резултатите

# 194
Shakira, как си?

Общи условия

Активация на акаунт