Люлинския отбор - ІV-та темичка!

• 9 498
  • 254
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мами.

Дияна радвам се ,че се включваш от време на време.Като дойдеш в София дано да се видим Hug

Лена добре дошла във форума  bouquet

Днес се видях с повечето от вас.Дано в понеделник не етолкова студено както го дават синоптиците.

Дамаянти
направих "мъжката" баница и всички много я харесаха.Направих я на прощъпулника на Бобчо-в неделя.

Лека вечер   bouquet

# 226
  • София
Как си ме представяте с Влади в кенгуро сега  Shocked #Crazy
как да ида до сточна гара утре спешно  newsm78

# 227
иве, нали имаш кола, няма ли столче в нея
а какво ще правиш, ако не е тайна и подлежи на форумско споделяне.
вземи го за ръка и вземете тролей , нали ходи ве4е или планираш да се бавиш пове4е.

# 228
Добро утро мами   bouquet

Как сте днес?Аз реших да избутам малко темичката  напред,че с този мултичад изоставаме във форума.

Днес ще е хубаво времето и се надявам с повечето да се видим на кафето

Хайде лек ден  bouquet

# 229
  • София
Здравейте момичета, голямо писане пада тук, не мога да се вредя. Тъкмо да изпратя послание и някоя ме превари. Как сте на това хубавото време? Ние сме под карантина и се разхождаме самостоятелно, като краставите кучета. Баба Шарка ни полази.

# 230
priwet bif, ако санди беше на 2-3 , бих ви нарушила катантината с най-голямо удоволствие, щеш не щеш. ама е малък за шарка още.

# 231
       Май наистина се виждате и чувате непрекъснато,никой не пише тука CryБифана,съжалявам за карантината,но ще отмине и това.А на Христо май ще му повтарят туберкулозната имунизация,ще видим в понеделник.Хайде до скоро,събирайте слънце сега,че иде зима.

# 232
# 233
  • София
Дияна, много се радвам ,ч е сте добре.Честит ти пееходец!!Да е жив и здрав!

# 234
Дияна, аз някак си съм пропуснала веста за ходещия Ицко, но да ти е жив и здрав!
Кога се завръщате в София?

# 235
привет и от нас, поздрави на пешеходеца. Сега остава да направите един Прощъпулник и да му купите Бутонки да ти4а Simple Smile

# 236
Здравейте люлинки  Peace

Дияна кога ще се видим?
Ще идвате ли скоро към София?

Тези дни лошо време,но другата седмица ще се оправиииии....

Хайде лека вечер  bouquet

# 237
Ехооооооооо...люлинки къде стееее???????????? Hug Rolling Eyes

Хайде да се оправя времето,че ни чакат рождени дниииииииии.... Laughing

Искам празнициииииииииии  bouquet

Вики пиши нещо и ти,..... А????

Хайде лек нощ Wink  bouquet

# 238
Бъдещи и настоящи мами , живеещи в Люлин,от няколко дена има нов детски магазин в Люлилин-8 . Съвсем слу4айно го видяхме...
Намира се срещу 56то у4илище...от дясната страна на улицата ,малко преди последната спирка на тролей 6..
Блока е 882 - на лявото "рамо".
Магазин4ето е мъни4ко,но казаха,4е ще има още една 4аст за коли4ки.В момента продават памперси,пюрета,каши,млека,бебешка козметика,дет.игра4ки,аксесоари за бебоци...о4акват коли4ките всеки момент...
Цените ми се сториха доста добри...
Ако не се лъжа ,името на магазина е "Мид Прима" ...или нещо от сорта  Embarassed  Blush,ама не помня то4но... newsm78

П.С.

ето и 2 от коли4ките:

само не им разбрах марката...не са китайски??? Ако някой има пове4ко инфо-нека да сподели... newsm78 baby_neutral

# 239
pepeliashka , втората като гледам май е Грако, но те трябва да си имат етикети, а и продавачките трябав да знаят  Mr. Green Иначе за магазина хич не се сещам къде може да е, ама нали съм люлинка от 8 месеца само  Mr. Green
Поздрави на всички и да се разхождате, въпреки неприветливото време   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт