Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 9

• 46 404
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Чисто визуално предпочитам без. Всъщност мисля, че няма особено значение дали е с мрежа или без. Да, откъм гръбчето ще бъде малко по-проветриво, но то като си напича и въздухът не мърда...голям праз, както се казва Satisfied  Най-потното място е между телата ви, там някои слагат тънка тензухена пеленка.
Ходите по сенките, не стоите на слънце, хидратирате се и двамата и така..неизбежно е да е жега и потно. Мрежата не прави някаква коренна разлика за детето, а за възрастния-така или иначе се поти под колана и се изтощава в един момент от тежеста.
Имала съм Интегра- стандартен размер, временно бях наела и Солар(тази много тънката, която лесно съхне). Това, че нямаше стандартен колан беше страхотно. Няма такова свободно усещане. За жалост аз винаги имам нужда от добри презрамки и много ме болят раменете...затова след време я продадох. Ако измислят нещо за презрамките, това би била перфектна раница за мен. Или аз да си оправя проблемите с врат и рамене Satisfied  Но усещането за липса на колан отдолу е много добро....поне за мен.

# 511
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Зависи за коя раница става въпрос.
Егробейби без мрежа е 10 пъти по-плътна в общи линии от всички останали.
Стандартния канвас, лично според мен е малко по-поносим с мрежа, от колкото без.
Статия

# 512
В крайна сметка поръчах Тула експлор без мрежа. Колебае се междй нея и ФТГ, но за втората съм останала с впечатление, че умалява по-бързо и затова заложи на експлор. В сайта на Тула има лятно намаление и се намират раници на половин цена. Надявам се, че не съм сбъркала.

# 513
Аз нося с Тула стандарт с мрежест панел.След разходка в топлите дни сме си мокри и двамата.

# 514
Аз нося с Тула стандарт с мрежест панел.След разходка в топлите дни сме си мокри и двамата.
А слагаш ли нещо между телата ви?

# 515
А слагаш ли нещо между телата ви?

Пробвала съм с тензухена пеленка и пак сме си мокри.

# 516
Във Фейсбук ми излиза реклама на много красиви раници и слингове, марка Rookie. Някой има ли впечатление за тях?

# 517
Раниците им малко ми мнязат на Sacura Bloom knock off Thinking

# 518
Има ли някои пътувал със слинг или ергономична раница през Летище София? Когато се минава охраната ще искат ли да се размотваме и раницата да мине през скенера? А ако сме с тъкан слинг?

Ще пътуваме с Isara the one, но тя има едни метални кукички за прикрепяне на удълженията. Наскоро ми подариха и тъкан слинг, но не съм имала възможност да го нося много. Обмисляме вариант таткото да носи с раницата, аз със слинга, но ако ще трябва да се размотаваме и омотаваме пак при проверката може би ще е раницата по-добре,за да не измета пода на летището със слинга.

# 519
Здравейте,

Харесах си един модел ергономична раница на Tula free-to-grow. Пише подходящ за деца над 3.2 кг. и смятам да я използвам за бебе на 3 месеца. Чудех се дали е подходящ за такова малко бебе, въпреки уточнените килограми? Можете ли да ми препоръчате ергономични раници за бебе над 3 месеца?
Дадоха ни да един бамбуков слинг на Jane, но нещо хич не се оправихме с поставянето на бебето. Joy И не сме го ползвали досега, ще ми се да взема раница, защото не седи много в количката.
Благодаря предварително!

# 520
Има ли някои пътувал със слинг или ергономична раница през Летище София? Когато се минава охраната ще искат ли да се размотваме и раницата да мине през скенера? А ако сме с тъкан слинг?

Ще пътуваме с Isara the one, но тя има едни метални кукички за прикрепяне на удълженията. Наскоро ми подариха и тъкан слинг, но не съм имала възможност да го нося много. Обмисляме вариант таткото да носи с раницата, аз със слинга, но ако ще трябва да се размотаваме и омотаваме пак при проверката може би ще е раницата по-добре,за да не измета пода на летището със слинга.

Мен ме накараха да сваля раницата (tula standard) още преди да минем скенера. По нея няма метални елементи, но искаха да я прегледат отделно.

Здравейте,

Харесах си един модел ергономична раница на Tula free-to-grow. Пише подходящ за деца над 3.2 кг. и смятам да я използвам за бебе на 3 месеца. Чудех се дали е подходящ за такова малко бебе, въпреки уточнените килограми? Можете ли да ми препоръчате ергономични раници за бебе над 3 месеца?
FTG става за бебе 3 месеца.

# 521
  • София
Здравейте, може ли да ме посъветвате коя от двете раници Tula FTG или стандарт може да се ползва до по-голяма възраст? Виждам, че съгласно описанията им ги дават до 20 кг. И двете, но това ми се вижда нереално. По мои сметки това до около 3 годишна възраст, че и повече. Бебчо е 10 месеца и 70 см. Ръст и е точно на ръба, когато може да се започне и със стандарт. Носила съм го с наемна FTG и му беше удобна преди около 2-3 месеца, но така като гледам едва ли ще има разлика при двата модела в комфорта.

# 522
За толкова голямо дете няма смисъл от ФТГ.

# 523
  • София
За толкова голямо дете няма смисъл от ФТГ.

Благодаря за отговора, но все пак има ли разликата в максималното време за носене с двата модела или са до един и същи ръст?

# 524
До един и същ ръст са.
Майки тук са споделяли, че коланът на Фтг не е толкова стабилен, колкото на стандарт.

Общи условия

Активация на акаунт