Тренировки в домашни условия - 101

• 34 194
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Разкошна снимка! И аз имам някъде в архива езерото от върха, трябва да потърся, че е на хартия. Ех, спомени!
Ще стискам палци бързо да се оправиш, че катеренето да е удоволствие.

# 106
  • Пловдив
Здравейте!
Непо, браво! Така трябва! Ако не си потърсим правата, винаги ще бъдем смачкани! Крайно време е това робско мислене да изчезне. Е, сегашното поколение ще ги научи работодателите, но до тогава, ще тъпчат, тъпчат, докато могат! Heart Exl
Аз отчитам Бак и Сикс Пак, 38 минути от Асайлъм 2 на Шон. Тази тренировка до сега винаги я пропусках, защото я помнех като много лека. Днес обаче не ми се тренираше 48 минути, колкото е тази на Тапаут, и реших да си направя тренировката, както си е по план. Ами страхотна е! И пот течеше от мен, и много ми натовари и корема, и гърба, има някои много хубави упражнения за кръстните мускули /спайдър мен пулс с гиричка пирамидално, той каза лека гиричка, аз взех 3 кг, още на втория пулс я смених с 1 кг, и пак ми беше зор/, общо взето си е типична силова тренировка, само загряването е подскачащо. Изгорените калории също са ми много добре за това време, та няма да я пропускам вече всеки път, ще си я редувам. А, и отчитам вече най-накрая падане под психологическата граница на килограмите, откъдето имам само 3 да сваля , за да бъда, както бях 3 години, и още 2 кг, за да изглеждам прилично закръглена , а не откровено дебела Sweat Smile . Повече нямам желание, а и възможност, защото и без това ми е трудно да седя на по-ниски с моята пословична лакомия. Надявам се до Нова година да се отърва от трите килограма поне, другите два ще видим как и дали, че като се знам, не се и надявам. Но, да, със по-сериозните тренировки, съчетани с много ходене уикендите общо взето нещата що-годе си влизат в нормални граници .Весел ден!

# 107
За днес - горна част и корем.
Любче, браво за резултатите Hug
Непо, аз много се възхищавам на хора като теб, който си отстояват мнението.

# 108
Много задачки ми се събраха тези дни и имам време само за леки и кратки тренировки. Вчера - рамена от лиифт4, която си беше и по програма, а днес - кардиото от clean weеk с мегън дейвис.

# 109
  • 1st floor
Деси, Любче, благодаря! Аз винаги съм си била с бунтарско сърце, и винаги обичам да си казвам това, което мисля. Трън в очите съм на някои хора, но не мога да мълча и да търпя.

В опит да намеря долна част на Джаки във ВК, открих моята любима нейна тренировка - Кръговата. Та това отчитам! Последната част с корема ми идваше да я прескоча, но някак я направих.  Crazy Crazy Crazy Много сложни са ми многото повторения за тези мускули.

Джери, как само ти завиждам. Искам и аз с теб! Това лято прекалихме с морето за сметка на планината и никъде не ходихме  Crossing Arms Юни беше скапан, юли на море, август малко море и много работа .... и лятото мина. Cry Cry Cry Дано септември се задържи без валежи.

# 110
Вчера Body Weight & Bands + Body Weight & Bands Calorie Crush, днес Cardio Party ще заменя с бягане навън...
На всички упражнения качих тежестта с по половин килограм на ръка, с изключение на тези за бицепс и рамо - опитах, обаче ми идва твърде тежко и развалям техниката...

Звезди мерси за препоръките как да заменям тренировките на Кейт...ще се възползвам, като се завърна вкъщи обаче, понеже на село не ми върви вк и тренирам каквото имам изтеглено...Ice така и не намерих от къде да я изтегля.

Остават ми 4 тренировки и приключвам с второто завъртане на ротацията lite и трябва да измисля какво да подхвана...80 ДО ми се върти в главата, като я завърша есента, живот и здраве, ще продължа да тренирам с Кейт.

# 111
Непо ,метни линк към кръговата.За вчера 2по 30мин плуване,йогата и за цяло тяло от екстрийма-така не съм прекалявала никога,но и хапнах добре,мазах мг и се наспах -добре съм,днес тотал релакс.

# 112
# 113
Здравейте, банда! Оцелях! Свърши се! Финиширах! Разказах му играта! Сложих му на Шон всички хиксове! Схванахте идеятя предполагам 😂

Горда съм със себе си!

Сега равносметката. Направих всички тренировки без 1, но тогава физически бях мноооого уморена. В началото ми беше трудно. Казвах си, че е луд тоя човек (Аз и за Джил така си мислех, ама тя е песен пред Шон 😁). Правех ги като постоянно гледах колко врвме остава, с доста чести почивки и пуфтене, разбира се. С всеки следващ ден ставаше малко по-лесно. Тъкмо свикнах и взе да ми харесва и дойде месец 2.Те тука ми се разказа играта. Дълги и интензивни тренировки, много пот, много скачане, абе страшна работа! Знаете как е 😜
 Най-много ме мотивираше Таня от трениращите с Шон,(мацката с коса до рамото, която така и не разбрах защо не я връзва 🤪). Беше като пружина навсякъде. Истината е, че и пак тя най-много ме дразнеше поради същата причина 😂
Да се оплача от моето най-омразно упражнение - Switch kicks! Как пък нямаше една тренировка, в която да го пропусне, естествено и във фит теста то имаше! Че пък и от земя в една от тренировките! Най-трудната тренировка ми беше Plyometric Cardio Circuit. Може би, защото имаше в един от кръговете много упражнения от планк едно след друго. Мисля си, че ако този кръг беше във 2 месец щеше да е по-добре, защото вече си по-силен и издръжлив. Но коя съм аз да давам акъл на ония черния (моя мъж така му казва 😂)?

Пускам снимки на таблицата с фит тестовете, ако за някого би било любопитно да ги види, както и снимки преди и в момента - след месец Джилиън (нередовно), от време на време секс (но недостатъчно, за да го броя за тренировка) и Insanity (съвсем редовно правено) 😏 Можете да видите и , че багажът за морето е стегнат и чака до входната врата (снимах се в 6 тази сутри  и въобще не съм гледала какво има около мен). Разликата във снимките е 7-8 кг. Чувствам се много по-стегната, жива, тонизирана и от всичко по много. Дрехи, които в началото на лятото ми бяха по-опънати от нужното, сега са свободни. С две думи за първи път отивам на море и се чувствам добре в кожата си!

Какво ме очаква оттук нататък? Една седмица на море, 3 дни на балкана и търсене на нов календар/програма, които да започна от септември. Ако имате идеи  и предложения ще се радвам да споделите. Целите ще бъдат да сваля каченото от морето( не си правя илюзии, че нямам да имам такова) , да изчистя корема, и вътрешната част на бедрата. Ръцете са бонус.
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler ]
Скрит текст:
[/spoiler ]
Скрит текст:
[/spoiler ]
От мен толкова за днес! Хубав и успешен ден на всички!

# 114
Mihaide, браво! Има с какво да се гордееш! Приятна почивка!

Отчет кръговата на Джаки. Непо, благодаря че пусна линка!

Така и не ми изтеглиха името за маратона в Калифорния. Мрън! Догодина ще се пробвам пак. Сега съм си набелязала около 10, които ми харесват. Ако продължа да бягам, ще гледам да ги правя по 1-2 на година.

# 115
БР 8 за трети път я направих, този път имам инфо за пулса. Изобщо не знам как съм я правила с тежести в кг, вместо в паунди. Почти 5 мин съм била в червената зона и 12 в жълтата, в случай, че правилно съм задала макс пулс. Е, доста уморена я правих.

# 116
Момичета, може ли да ми пратите линка към 21 Дей риъл фикс, може и на лични. Дадох си лап топа на ремонт, а днес ми е ден за силова тренировка и не се сещам какво друго мога да гледам онлайн от телефона. Благодаря.

# 117
  • 1st floor
Дух, аз нямам, но ако ме насочиш къде да търся, мога да погледна.

За днес отчитам 30 минути кростренажор.

# 118
Благодаря ти, Непо, но уви и аз не зная. Видях ги в мнението на Тони и ги запаметих като отметка в браузъра. Изписваше се само 21 Дей загрузка докато ми зареждаше. Някой руски сайт беше със сигурност.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт