Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 авг. 2019, 11:32 ч.

Киприянови молитви

  • 1 085
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 142
Мога ли само да попитам дали ти имаш някакъв опит с кипряновите молитви или само теоритично си запозната?
И имам един въпрос, който може да покаже истината по отношение на кипряновите молитви. Има ли тук някой човек, който с помощта на кипряновите молитви да си е разрешил някакъв енергиен проблем? Като под разрешение нямам предвид да отидеш и да те облекчи и след 3-4 дни пак да не си добре а да отидеш един или няколко пъти, както ти каже свещеника и после с месеци и години да нямаш проблеми или в Най-добрия случай Никога повече.
Питам, защото в моята практика аз познавам много хора, които са ползвали този метод и не познавам нито един от всичките десетки хора, който да си е разрешил проблема. Поради тази причина аз говоря от практическата ми гледна точка, която съм видял лично. Това не означава, че няма кой да помага с тези молитви, но аз не познавам и не съм чувал за такъв човек.

# 16
  • София
  • Мнения: 21 695
Човек, който живее във вярата, ще бъде добре.
Господ не е тел.112. Ох, Боже, оправи ме. То даже не е ти да се помолиш, ами да ходиш някой друг "да ти чете".

# 17
  • Мнения: 1 253
Аман от вещерски истории, които се пробутват за практика. 

# 18
  • Мнения: 142
Човек, който живее във вярата, ще бъде добре.
Господ не е тел.112. Ох, Боже, оправи ме. То даже не е ти да се помолиш, ами да ходиш някой друг "да ти чете".
Не мога много да разбера, какво искате да кажете, но това което пишете за вярата е несериозно. Всяко нещо в нашия физически свят е дуално и полярно и може да бъде крайно. Така и вярата, като останалите неща има крайности, които не помагат а пречат и това са суеверията. Освен това има позитивна и негативна вяра. Когато вярата не може да се прояви на практика се получава суеверието. Така има много секти, които заблуждават хората с лозунг, че само тяхната е правилната вяра и резултатите са плачевни. Вяра, която не се уповава на истината си е чиста заблуда. За да ти помогне Бог трябва да поискаш, именно затова Христос казва - искайте и ще ви се даде, търсете и ще намерите, хлопайте и ще ви се отвори. Това е първия закон, който трябва да спазим, за да намерим решението. Без проява на свободната воля Бог не може да помага.

Елфичка : Аман от вещерски истории, които се пробутват за практика. - очевидно имате някакъв проблем, защото ме осъдихте без дори да знаете какво, как и защо го правя.И въобще не можах да разбера, как това че познавам много хора на които кипряновите молитви не са помогнали го свързвате с вещерски истории??? И за каква практика става въпрос, при положение, че нищо подобно не се споменава? Аз ви зададох конкретен въпрос а вие дори не може да отговорите на него. По начина по който реагирате показва, че вашето съзнание е религиозно и няма как да ме разберете, защото хора с подобно на вашето съзнание едно време са горили хората на клада, които са опитвали да изучават тялото като това е била първата форма на науката медицина днес, която цели да помогне на човек да се лекува от заболяванията. Та така и хората едно време са съдили хората, които са искали да помогнат да другите като са ги обвинявали, че това е вещерство. В Библията е казано - преди да искаш да извадиш треската от окото на брата си извади гредата от своето око!

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 23:45 от TruthSeeker

# 19
  • Мнения: 20
Има ефект до колкото вярваш! Ако не вярваш, ако ще си я чети 100-пъти!

Общи условия

Активация на акаунт