СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 7

• 36 808
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Ще взема да питам и аз за някакви глобули. Какво е търговското име на тези, които ти изписаха на теб?

# 91
Ще взема да питам и аз за някакви глобули. Какво е търговското име на тези, които ти изписаха на теб?
Цикатридина вагинални овули, но знам, че има gynofit и лактацид син етикет.

# 92
Аз си слагам Gynophilus, да ви кажа чесно мирише доста неприятно😳

# 93
Аз чат пат правя Кегел като се сетя. Но последните 2 дни забелязвам, че ми е трудно. Не усещам да се стягам особено. Чудя се дали бебето не е слязло и затова да не мога да се стегна като хората

# 94
АлексМ моят доктор вчера в такъв филм ме вкара,пак ме пита как ще раждам казах му нормално и той ми каза да съм подготвена че продължавало дълго с много болка,кръв,разкъсвания,рязания ако се налагало,да съм се подготвила психически и ако съм достатъчно мотивирана го правим,такъв страх ме хвана цял ден го мисля искам максимално да си подготвя тялото по лесно да премине през това,за психиката незнам....

# 95
Този просто иска да те среже, щото не му се занимава. Личи си от самолет. Не се психирай изобщо. Нямаме идея как ще протече раждането при никоя от нас. При някои минава супер леко и неочаквано. Бъди спокойна

# 96
АлексМ моят доктор вчера в такъв филм ме вкара,пак ме пита как ще раждам казах му нормално и той ми каза да съм подготвена че продължавало дълго с много болка,кръв,разкъсвания,рязания ако се налагало,да съм се подготвила психически и ако съм достатъчно мотивирана го правим,такъв страх ме хвана цял ден го мисля искам максимално да си подготвя тялото по лесно да премине през това,за психиката незнам....

Този просто иска да си направи секциото и да не се занимава повече. Ужасно от страна на лекар да говори така.

# 97
С риска да ме линчувате, ама ... вие тези неща не ги ли знаете. Според мен, всяка жена трябва да е добре информирана за предимствата и недостатъците на всеки вид раждане. То е ясно, че при всяка е индивидуална, но човекът е длъжен да информира, колкото и ужасно да звучат някои факти.
Аз например чудесно знам какви са недостатъците на секциото и рисковете, които поемам при този вид раждане. И всичко ми е добре обяснено от лекаря, макар и да не ми харесаха някои неща.
В повечето случаи казваме "Каквото е късмет", така че спокойно, не ги мисли лошите работи, не вярвам някой да те среже само и само щото така му е дошло по-лесно.

# 98
Аз също мисля, че иска да те среже....
Моя приятелка.има 2 деца, родени естествено по 4,200кг, без упойка и с двете има по 5 шева.
Каза не е толкова страшно, въпрос на психическа настройка и правилния доктор.
За мен този човек не иска да се ангажира с едно нормално раждане, а просто едно бързо секцио и да си ходи.

# 99

Като чета какво ти е наговорил и адски много ме хваща яд, че има такива лекари-търговци! Ако съм на твое място първо бих сменила лекаря. После, вместо да слушаш кофти истории, започни да се настройваш положително, прочети книгата "Раждане с любов", повтаряй си, че всичко ще мине гладко, че бебето ти ще бъде добре, че ти ще си добре. Използвай времето си до термин за положителни емоции и настройка за раждането.

Преди се чудех защо жените не искат да раждат и толкова се плашат, но сега като сме на финала и виждам какво се случва навсякъде - нищо чудно! Не е истина просто! И аз се страхувах, но не знаех от какво ме е страх, просто когато всички говорят колко е трудно и болезнено раждането и аз мислех, че при всички винаги е така. Но всяко раждане е различно и ако си мислиме колко ще е трудно, колко ще боли - такова ще бъде наистина!

# 100
Аз си повтарям, че това е физиология и тялото ни е създадено и за раждане. Не сме първите, нито последните. За себе си проучих и избрах, че предпочитам да де опитам нормално, а пък , ако в хода на раждането се наложи някаква интервенция-така да е. 

# 101
Честно казано по скоро той ме нави за естествено раждане,бях се ориентирала към секцио,но няколко пъти го говорихме и той ме накара да си обърна решението,явно сега иска да ме информира какво да очаквам не че не споделяме достатъчно помежду си жените Simple Smileняколко момичета познавам родили при него нормално бебчета над 4 кг така че едва ли е нещо което не е възможно,по скоро аз съм доста плашлива и филмирана ....

# 102
Според мен просто е искал да те подготви. Не се настройвай зле...все пак.той ще ти е главната упора в този мил момент.
Сега аз пък с риск да прозвуча елементарно 😂 да ви питам, вие вашите дрехи с бебе прах ли ще ги перете? От толкова лежане и изолация, вече съвсем имам чувството че изкуфях.

# 103
  • Sofia
Според мен просто е искал да те подготви. Не се настройвай зле...все пак.той ще ти е главната упора в този мил момент.
Сега аз пък с риск да прозвуча елементарно 😂 да ви питам, вие вашите дрехи с бебе прах ли ще ги перете? От толкова лежане и изолация, вече съвсем имам чувството че изкуфях.

Сега имам един течен Тео бебе, мостра и с него, докато свърши. После ще взема същия, ако понася на кожата на бебето или друг, но със сигурност течен. Прахообразните много се лепят по дрехите.

# 104

Пера ги и аз с течен Тео бебе.

Общи условия

Активация на акаунт