Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 30

• 63 201
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря на всички за отговорите.

# 301
При мен влезе една жена в родилната зала 30 минути след като родих и започна да разпитва - как ще се казва детето, данни на майката, данни на бащата - лични карти и т.н. Попита само имаме ли брак и като казах, че нямаме ми даде да напиша, че приемам припознаването и да се разпиша. Дори не попитаха предварително дали желаем те да извършат услугата или не. Много ме издразниха тогава.

# 302
Здравейте, може ли също малко отзиви за нормално раждане при д-р Нашар Relieved нищо че ми е второ доста се притетнявам Pensive

# 303
Писала съм по-назад, но с удоволствие пак ще повторя - раждането на детето ми при д-р Нашар е най-милия спомен в живота ми. Тази жена е всичко, от което имах нужда - професионализъм, спокойствие, доверие и свобода.

Здравейте, може ли също малко отзиви за нормално раждане при д-р Нашар Relieved нищо че ми е второ доста се притетнявам Pensive

# 304
Здравейте, знаете ли какво представляват 2та контролни прегледа при бебето?
 Чудя се има ли смисъл да го разкарвам до болницата, ако прегледа се припокрива с този от педиатъра (личния лекар).

# 305
Мерят го, теглят го, разпитват относно хранене, изхождане. Аз отидох и на двата, но така или иначе си бяхме избрали педиатърка от Токуда, която си го пое от тези прегледи и така докато навърши 18 месеца ще бъдем при нея(взехме пакет). Ако разчитате на вашата педиатърка и ще го прегледа след раждането няма смисъл според мен да го гледа още един лекар, в друга болница, особено в това време не смятам, че е ОК да се разкарва напред назад новородено.

# 306
Нашият контролен преглед беше пълна загуба на време. Измериха тегло и ръст, обиколка на главата, преслуша я и каза готови сме - обличайте я, докато извикам другите хора.. На всичките ми въпроси отговори, че е нормално, без дори да ме изслуша до края. И като добавим 30 минути лутане за паркиране и още 30 минути чакане пред кабинета сред още 10 деца, някои от които болни - изобщо не се замислих дали да ходим на втория преглед. При педиатърката прегледите с в пъти по-обстойни.

# 307
Аз съм доволна от контролните прегледи, бяха много обстойни, подробни с доста обяснения. Беше ни полезно. Ние също не сме от София, но решихме че е по-добре да я заведем там на контролни. Педиатърът при който е записана където живеем само мери тегло и проверява рефлекси и толкова, а в Токуда следи 100 неща на прегледите. Даже мислим да си запишем още един допълнителен преглед.
Здравейте, знаете ли какво представляват 2та контролни прегледа при бебето?
 Чудя се има ли смисъл да го разкарвам до болницата, ако прегледа се припокрива с този от педиатъра (личния лекар).

# 308
  • София
Доволна бях и аз от контролните прегледи. Не бих ги пропуснала.
При нас нямаше болни деца. Там не е ли само неонатология за прегледи на новородени?

# 309
Запишете контрола при доктор Константинова и няма да съжалявате. Искайте първи час за деня и няма да чакате!

# 310
2018 бях много доволна от контролните прегледи. Записвах при Калайджиева.  Синът ми беше с много тежка жълтеница и му обръщаше доста внимание освен рутинните обиколки и теглилки. Даже ни викаше допълнително, за да му мери билирубина.

# 311
  • София
При Калайджиева записах и аз, много съм доволна. Прегледите не бяха само мерки и теглилки, а доста внимание обърна.

# 312
  • София
И аз съм доволна от контролните прегледи. И на двата бяхме при различни неонатолози - първо при д-р Константинова, следващия не помня. Освен меренето следяха билирубина, че беше висок, родилен хематом на главичката и получих отговор на всички въпроси, които имах, съвети за хранене, двигателно развитие. Прегледите при педиатъра ни по ЗК са толкова за отбиване на номера, че вече не я и търся, просто няма смисъл - мери я, хвърли някоя бомба как на детето нещо не му е наред, колкото да ме психира, боц ваксините и айде да си ходите.
Изключително доволна съм от д-р Калайджиева. ❤️ Много внимателна, помни си пациентите и се интересува от тях. Обръща внимание на всичко, не претупва прегледите и отговаря на всички въпроси.
Личното ми мнение е да не пропускате контролните прегледи, за мен бяха полезни. Записвайте пръв или последен час за деня, за да няма много хора и да сте по-спокойни.

# 313
  • Сoфия
Здравейте на всички и от мен! Включвам се с няколко въпроса, защото прочетох последните няколко теми и съм безкрайно объркана...
Пациент съм на ин винтро центъра на Токуда и сега съм в процес на търсене на лекар за женска консултация. Предвид немалките суми, които платихме покрай ин винтрото ми се искаше да се насоча към ЖК по здравна каса. Доколкото разбрах в Токуда по здравна каса преглеждат само д-р Живкова, д-р Колева и д-р Евтимова. Потърсих мнения за тях, но май няма много положителни...Заслужава ли си да се запиша при някой от посочените лекари или да се насоча към друг доктор в Токуда, който не работи с здравна каса. Въобще финансово, голяма ли е разликата между водене на ЖК по здравна каса или не? Гледах и в сайта на Токуда, че имат 3 вида пакети за проследяване на бременност-някой има ли малко повече информация относно тях! Предварително благодаря!

# 314
Здрасти,
Аз се записах при Колева по ЗК - реално имаш 2 ултразвука и няколко изследвания с направление и горе-долу е това.
Аз си продължих при нея, но вече на платени прегледи, защото ако ходя само по ЗК е общо взето за едно мерене на кръвно.
Дано ти е полезно Simple Smile

Здравейте на всички и от мен! Включвам се с няколко въпроса, защото прочетох последните няколко теми и съм безкрайно объркана...
Пациент съм на ин винтро центъра на Токуда и сега съм в процес на търсене на лекар за женска консултация. Предвид немалките суми, които платихме покрай ин винтрото ми се искаше да се насоча към ЖК по здравна каса. Доколкото разбрах в Токуда по здравна каса преглеждат само д-р Живкова, д-р Колева и д-р Евтимова. Потърсих мнения за тях, но май няма много положителни...Заслужава ли си да се запиша при някой от посочените лекари или да се насоча към друг доктор в Токуда, който не работи с здравна каса. Въобще финансово, голяма ли е разликата между водене на ЖК по здравна каса или не? Гледах и в сайта на Токуда, че имат 3 вида пакети за проследяване на бременност-някой има ли малко повече информация относно тях! Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт