Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 25 авг. 2019, 00:26 ч.

Йога с Марлене

 • 981
 • 10
 •   1
Отговори
 • Мнения: 22
Марлене Смит преподава йога и медитация извън догматичните методи. Тя комбинира различни учения от целия свят, за да създава мост между модерната градска реалност и мъдростите от древността. Марлене преподава в Амстердам. Тя обожава да участва в уъркшопи и фестивали към йога студиа и общности в Холандия и по света. Освен това, тя е писател за списание ОМ и е създала своя собствения колекция дрехи за йога – „Градска богиня“.
За последните 20 години тя култивира медитативни и йога практики, както и такива за духовно развитие. Марлене преподава вече над 10 години.

Тя е учила различни медитативни техники, простиращи се от метода Силва и медитациите на Ошо, през трансцедентална медитация, до “Mindfulness”, от Кундалини до будистки и от ведически до шамански методи.  
Най-големите учители и вдъхновители за Марлене са Дийпак Чопра, Уейн Дайер, Свами Нитянанда, Свами Ниранджанананда Сарасвати, Ошо, Друнвало, Мелчижедек, Рам Дас, Аян Брам и много други.
Марлене преподава йога, вдъхновена от учението Кундалини, както и Ин йога. Нейното йога приключение започва с Хатха йога през Винясата на Шива Реа към Кундалини и Ин йогата на Пол Грили.
Кундалини се превръща в нейната голяма любов, тъй като е изключително прецизна и практически насочена техника, а в същото време и много медитативна. Нейните ефекти са почти моментални, което е чудесно за забързаното ни ежедневие.  

След това, Марлене се насочва към Ин йогата, което дава допълнително измерение към нейните практики. Дълбоката релаксация на тялото и свързването на тъканите създават цял космос в тялото. Като допълнение към медитацията и методите на Кундалини, се създава една вълшебна комбинация, която Марлене предава чрез своите практики.

Основната страст в ученията на Марлене е да покаже на хората, че всеки може да прави йога и че с еизисква само малко, за да постигнеш позитивни резултати. Наистина всеки може да се гмурне дълбоко в самия себе си чрез всичките различни слоеве на същността си, за да се пречисти от всички нежелани и ненужни товари и животът да бъде усетен с всичките си багри – по-пълноценно, по-качествено, с повече щастие, мъдрост и любов.

Гледайте всички епизоди от поредицата:
Заземяване. Част 1
Заземяване. Част 2
Запознаване с чакрите. Част 1
Запознаване с чакрите. Част 2
Вечерен клас след тежък ден. Част 1
Вечерен клас след тежък ден. Част 2
Смесена медитация. Част 1
Смесена медитация. Част 2
Практика за отваряне на сърцето. Част 1
Практика за отваряне на сърцето. Част 2

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 11:36 от Йога с Марлене

# 1
 • Мнения: 22


Бъдете с Марлене и нейната йога практика, чрез която ще бъдете потопени в тайните на заземяването. Ще упражните дишането си (Пранаяма), а накрая ще завършите с медитация.

Гледайте видеото ТУК.

# 2
 • Мнения: 22


Бъдете с Марлене и нейната йога практика, в която ще бъдете потопени във втората част от тайните на заземяването. Ще упражните дишането си (Пранаяма), а накрая ще завършите с медитация.

Гледайте видеото ТУК.

# 3
 • Мнения: 22


В този епизод Марлене ще ви запознае с вашите енергийни центрове. Останете с нея и научете повече за тях.

Гледайте видеото ТУК.

# 4
 • Мнения: 22


Във втора част на този епизод Марлене ще ви запознае с вашите енергийни центрове. Останете с нея и научете повече за тях.

Гледайте видеото ТУК.

# 5
 • Мнения: 22


В този епизод Марлене ви е подготвила хубав вечерен клас за след тежък ден. Останете с нея и релаксирайте.

Гледайте видеото ТУК.

# 6
 • Мнения: 22


В този епизод Марлене ви е подготвила хубав вечерен клас за след тежък ден. Останете с нея и релаксирайте.

Гледайте видеото ТУК.

# 7
 • Мнения: 22


В този епизод Марлене ще ви покаже смесена медитация, която се състои от различни техники. Придружете я и медитирайте с нея.

Гледайте видеото ТУК.

# 8
 • Мнения: 22


В този епизод Марлене ще ви покаже смесена медитация, постижима с различни техники. Останете и медитирайте заедно с нея.

Гледайте видеото ТУК.

# 9
 • Мнения: 22


Придружете Марлене в йога приключение, когато ще ви покаже красиви практики за отваряне на сърцето.

Гледайте видеото ТУК.

# 10
 • Мнения: 22


Изгледайте втора част от практиката за отваряне на сърцето с Марлене.

Гледайте видеото ТУК.

Общи условия

Активация на акаунт