Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 120
 • Мнения: 518
Венера ще бъде ретроградна в Близнаци тази година, ще е в знака около 4 месеца, което се случва на всеки 8 години в един знак.
Не съм го написала какво имах предвид,  че ще е в Близнаци по-горе.

Тепърва ще има прогнози свързани с Венера:)

# 121
 • Мнения: 916
Да . Оттук нататък ще се говори все повече за Венера,но трябва да включим и Марс към нея. В момента са в квадрат : Венера в Риби , Марс в Стрелец ,напрежение в отношенията,но нещата ще отминават бързо и няма да са супер емоционални.Е,разбира се,че Венера сега вярва в красивата и безпроблемна любов, платонична също.Марс пък не се забива в сериозни връзки и предпочита студентска любов и секс,необвързващи, тук и сега, а не някъде в бъдещето.

# 122
 • София
 • Мнения: 379
Изглежда, че Венера ще бъде ретро. по време на почивката, която смятам да направя, но няколко дни след плануваното за момента пристигане на даденото място ще премине и в дирекция. Няма да има аспекти, освен един с транзитната Луна. Същата тази Луна ще е в опозиция на Сатурн и в съвпад с Марс. Май по време на таз' почивка ще се противя на традициите, статуквото, а може би и еднообразното, работно ежедневие, защото ще има аспекти с Уран, Нептун и т.н. Simple Smile 😉

# 123
 • Мнения: 12 723
Девойки, ще пишем ли желания днес?

# 124
 • Мнения: 916
Какво ни предстои до Пълнолунието на 09.02. 2020 г. - няма ретроградни планети , Юпитер се отдели от Южния лунен възел ,което означава ,че късметът отново се завръща в настоящето ,Луната е растяща ,като ще набира сили и мощ през знаците: Телец  -  до 13ч на 03.02 , понеделник ,  Близнаци  - до  ок.21ч на 5.02 ,  Рак - до 0ч и 45 мин на 08.02 и Лъв до 1ч39мин на 10.02, когато ще навлезе в Дева и ще започне да намалява. Предстоят ни дни на активност, повишена възбудимост, енергия, пълнота на емоциите, откритост , много контакти, работа. Всички планети са около Слънцето ,което означава,че творческите ни сили са достатъчно подкрепени,стига да съумеем да намерим баланс между егото / Слънцето/ и изразяването на емоциите / растяща Луна/. Интересен ден е понеделник след 13ч ,когато Луната навлиза в Близнаци и подканя към комуникация, обучение, приятелски отношения,лекота в общуването, работа с информация и почти по същото Меркурий,управител на Близнаци и отговарящ за посочените дейности, ингресира в спокойните,тихи,подмамващи води на Риби. Меркурий в Риби е в заточение, обича да работи на тихо и спокойно, да няма много контакти , да крие вярна информация,да подвежда и прави интриги или просто да не съобразява какво и къде говори и пише. Добре е докато е там да проверяваме всичко - документи /особено при пътуване/, договори  / "подводни" камъни/ - да няма неясноти и текст със ситен шрифт, всяка информация да проверяваме от няколко източника. А Меркурий в Риби ще стои доста време, до 11.04., защото ще е ретро от 17.02 до 10.03. Само 04 до 16 март ще е в последните два градуса на Водолей,където ще се обърне в права посока и истините ще излязат наяве. Но пък Меркурий в Риби ще ни даде възможност да се занимаваме с нещо за душата - кино, любимо четиво, да творим , да започнем някакви курсове с цел да разнообразим ежедневието и да релаксираме по някакъв начин. Ако душата ни страда и дълго време сме искали да се потопим в друг свят това е времето.Добър период за реклама. По внимателни по отношение на нови предложения трябва да сме в сряда , 05.02. При Луна в Рак ,на 6-ти и 7-ми 02, четвъртък и петък, ще работим най-много , ще сме най- емоционални, може да имаме претенции към околните и те към нас, да имаме нелеки отношения с власт имащите  /шефове, авторитети във фамилията и семейството, държавни институции  и др. подобни/. Борбени дни по отношение на налагане на мнение - навлизаме във фаза Пълнолуние,особено на 07.02, когато в 22ч и 10 мин Венера ще премине в Овен и страстите ще се нажежат до червено.Предстоят ни два дни на динамични отношения.
На 09.02. ,неделя в 9ч и 33 мин е огненото Пълнолуние в Лъв. Вероятно ще е красиво,но ние ще го видим чак вечерта . Интересното е,че няма лоши аспекти ,дори напротив има творчески такива с Юпитер и Уран , а с Марс в Стрелец е в тригон. Това означава,че проектите и желанията,които заложихме при Новолунието във Водолей,  ще имат реално развитие  и, че сме в правилната посока. В емоционално отношение ще сме доволни, с приповдигнато настроение ,ще сме и разпоредителни, няма да се съобразяваме с никой, ще разчитаме на себе си. Разбира се,че това е нож с две остриета и най-добре е да намерим златната среда.

# 125
 • Мнения: 4 931
Благодаря, Титания!🌼 Предвид това, че трябва да правя резервации за едно пътуване, укрита информация е последното, което ми трябва, да видим как ще ги проверявам. 🙄

# 126
 • София
 • Мнения: 379
Прогнозите за миналогодишното, септемврийско Новолуние се оказаха вярни. Борих се, какво ли не направих, но наистина се оказа "беше кратко, но забавно". Sad

# 127
 • Sofia
 • Мнения: 3 651
Усещате ли ретроградния Меркурий в Риби?
А Слънцето и Нептун - също в Риби?
Лично аз - да - но това е естествено, предвид, че съм със Слънце в Риби.

# 128
 • Sofia
 • Мнения: 3 186
Как да го усетим? Реших спонтанно да си тръгна от работа и да отида на кафе и разходка, въпреки времето.

# 129
 • Мнения: 1 753
Аз имам Слънце, Луна и Меркурий в Риби, така че Simple Smile

# 130
 • София
 • Мнения: 379
Усещам ги. Ретро. Меркурий винаги е бил чудесен период за мен, заради изгорелия в натала.
Рибите в натала са ми празни, а Слънцето и Нептун там ми действат демотивиращо по отношение на работа. Нептун ми прави и квадратури с натални Марс и ретро. Сатурн.

# 131
 • Мнения: 12 723
Днес ще пишем ли желания, въпреки Ратро Меркурий?

# 132
 • Мнения: 916
Да. Днес,но след 17 ч и 32 мин  / за София/, когато е точното Новолуние в 5-ия гр. на Риби. Е, много си го харесвам !
Картата на явлението е различна за различните краища на малка България. Напр. безпроблемно ще е в югозападна, по Черноморието ще са с АС Дева, докато в Западна ще са в АС Лъв.Но въпреки различната домификация, отношението между планетите си остава ИДЕАЛНО и според мен ще имаме цял месец да си изпълним плановете и да поставим ново начало по темите на наталния дом, в който се намира това Новолуние. Рибите са знак на кротка енергия, емпатия, помагат на другите,без да чакат отплата, творчески настроени, леко отнесени и меланхолични,силно интуитивни, събрали целия грях и мъдрост. Риби е последният знак на зодиака, с него завършва зимата;  управлява  стъпалата ,т.е поема цялата тежест на човешкото тяло. Вероятно непреклонната  вяра в доброто дава сила на този знак, все пак Юпитер е един от управителите на Риби  /другият е Нептун/. И точно сега Юпитер от Козирог и Нептун в Риби са в секстил , страхотен работен аспект,даващ ни възможност на превърнем в действителност идеите и дори мечтите от миналата година /тогава Юпитер и Нептун бяха в неблагоприятен аспект и реализацията беше трудна/. Самият съвпад на Слънцето и Луната е в прекрасни аспекти с Марс от Козирог и Уран от Телец - това е чудесна земно-водна енергия, която ще ни даде добра основа за осъществяване на целите. Няма да се носим по вятъра /въздух/ или да сме припряни и невъздържани /огън/.  Земя/вода е ново начало на стари идеи, пък и Меркурий е ретро в Риби - просто КРАСОТА Grinning ! И за да не е всичко "на  плюс" има и едно "пляс" Simple Smile  -  Венера в Овен е  в  точна квадратура с Юпитер : подбужда към разхищение на материални ценности, качва цените на недвижими имоти безпричинно, отхвърля голямата любов,
защото иска да командва парада, прекалява със самочувствието и налага агресивно Аз-а. Ами ,мили момичета,това е ! В Овен сме - не ни е добре Марс да ни управлява Simple Smile ! Но пък можем да впрегнем тази енергия за добри дела, все пак Юпитер, Нептун и Венера правят добра фигура, която може да канализира свръх енергията на Венера. Най-лекия, но финансово тежък, е вариантът "шопинг" ,с който да отработим това. Вероятно по-неприятни ще са аспектите Венера /Плутон и Венера/Сатурн, които може да доведат до обрати в любовни и професионални отношения, като и до измами на паричния фронт - не се дават и вземат кредити, особено при съчетание с ретро Меркурий. Не случайно в момента се говори много  / но дали е вярно, е друг въпрос/ за влизането ни в някаква "чакалня" на ЕС,  конвертирането на лев / евро и валутния борд! Като по учебник!!! Истината,явно ще я търсим между редовете.
Но , да се порадваме на предстоящото Новолуние !!! Все пак негови управители са Юпитер и Нептун , а те винаги посочват къде е скрито съкровището ,което е важно за всеки един от нас. Късмет и весело настроение !!!

# 133
 • София
 • Мнения: 379
Благодаря, Титания! При мен, промяната в работно отношение е предизвестен факт, в любовно-може би. Надявам се с този 5° в Риби всичко да бъде към по-добро. Какво значение има АЦ на Новолунието? Заинтересована съм от Лъвския.

# 134
 • Мнения: 340
Нещо скрито е възможно да изплува наяве. Ретрограден Меркурий в аспект с Плутон - силни ветрове. Днес е обявен жълт код за силен вятър.

Общи условия

Активация на акаунт