Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 811
Здравейте отново! Ето ме с обещаната нова тема! Тук няма да ви обременявам с обяснения "защо", а само ще давам моите тълкувания "как" ни влияят енергийно планетите и звездите.Ако някой иска да прочете защо така - да надникне в сайта ми.
И така... Избрах предстоящото Новолуние в Дева за начало на тази тема,на 30.08.2019 г. в 7-и градус на този знак в
13 ч и 37 мин. за София. То е изключително подходящо за всички,които имат личен бизнес и работят за себе си - сами се менажират , правят нещо с ръцете си и ума си и искат светът да ги види и оцени.Представянето и рекламата в Нета ще е много добро начало.Не е подходящо време за вземане и даване на кредит, т.е. да се простираме според "чергата си" - колкото имаме - толкова и с това трябва да се справим.Още - можем да се договорим добре с подизпълнители и контрагенти,да покажем "мускули" и да уверим,че ще се справим.Не трябва да се лъже и подмамва. Дева е изключително стриктна и не прощава на този,който я "подхлъзне". На 02.09. вече ще трябва да направим първите крачки към осъществяване на идеите,възникнали предходните три дни,пък и някакви по-стари хрумвания.Денят е подходящ зя съдружия,само ако преодолеем вътрешните си страхове,свързани с тази тема.Отнася се и за лични партньорства.Дори внезапните промени,които не сме очаквали ще са от полза.Следващите два дни - на 3 и 4.09 ще се питаме,дали сме постъпили правилно,възможно е съмнение да се прокрадне,но то ще е само за да ни даде възможност да се застраховаме допълнително /напр. да проверим по някакъв начин хората около нас/.Ще изпитваме някакво вътрешно напрежение,но нещата ще се развиват добре.
На 5,6 и до обяд на 7.09 ще имаме действително напрегнати моменти и сякаш късметът го има, но някак е на изчакване и нещата не се случват по план.Но за път е ОК - все още е топло и късните летни почивки са добре дошли.Настроението е приповдигнато,дори е на ръба на скандалите,затова може би едно пътуване ще е по-добър вариант от оставането на работното място например.Една дълго отлагана командировка ще е добре дошла. На 10,11 и 12 до обяд емоциите ще са приятелски,няма да ни се работи,а ще искаме да сме сред хора сподобни на нашите желания и възгледи.Навлизаме във фаза Пълнолуние.На 12.09 около обяд Луната навлиза в Риби и застава срещу Слънцето ,Венера,Марс , Меркурий  и Бяла луна /Селена/ в Дева.Нейни помощници в Риби ще са могъщите Нептун и Черна луна /Лилит/.Точното Пълнолуние е на 14.09 в 7ч 34 мин в 21 -ви гр. на Риби.Много силно,магично,омайно. В такъв ден някои хора ловят "риба в мътни води".Т.е не е подходящо за нови запознанства и сериозни,истински дела,но пък може да излезе нещо добро от нещо,свързано с изкуство,танц,романтично преживяване,но без обвързване. Или пък точно това са около пет дни ,когато ще забравим за себе си и ще се отдадем на другите,попадайки за кратко под нечие въздействие.Нещо като "Ами,знам,че ме лъжат,обаче ...толкова ми е хубаво" Simple Smile !!! Така,че това пълнолуние ще е със силна Луна с чудодейно въздействие.

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 19:05 от Титания

# 1
 • Мнения: 11 511
Благодаря много! Ще следя с интерес!

# 2
 • София
 • Мнения: 242
Благодаря много за темата!
Много оптимистична и хубава прогноза! При мен пълнолунието се пада в 12-ти дом и дано всичко бъде наред и няма лъжи, клюки, прехвърляне на отговорности и т. н., за които чета, че са възможни!

# 3
 • Мнения: 133
Новолунието в Дева и пълнолунието в Риби предполага изясняване, разбулване на загадки, неясноти, заблуди, мистерии, вдигане на завесата, "мъглата", по един пренареждащ моментния сценарий начин. Излизане на видело на информация, на "непубликувана до този момент сюжетна линия", която до този момент е оставала, била "зад сцената", зад кулисите.  И която създава условия за промяна в моментното статукво. Предлага нови възможности. Важна роля в това може да играе изясняване във взаимоотношенията. "Разбулваща" обратна връзка, получаване на друга гледна точка.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 14:00 от starinthenightsky

# 4
 • Най-накрая на безкрая
 • Мнения: 169
А можете ли да ми кажете периода от 28,08 до 09,09 дали е подходящ и успешен за вземане на изпити. Става въпрос за поправителна сесия и невзети до момента изпити.

# 5
 • Мнения: 811
А можете ли да ми кажете периода от 28,08 до 09,09 дали е подходящ и успешен за вземане на изпити. Става въпрос за поправителна сесия и невзети до момента изпити.
От 02.09 е най-добре.
Новолуние в Дева,съставено от 5 планети ,плюс още 3 пл. в другите два земни знака е прекалено много земя и е
 възможно някой от нас да не издържат на натиска и да поддадат здравословно ,особено днес,на балсамична Луна.Аз вече "поддадох" - усилен световъртеж вече трети ден,но някак отминава.Новолунието ми е в 1-ви дом.То е в тригон  /добър аспект/ с транзитен Уран  и тъй като тр.Марс е в най-точен съвпад с Новолунието утре и управлява главата  - при мен се е получило като по учебник Grinning.Докато чаках при доктора се оказа,че има и други такива като мен.Чух,че тези дни имало магнитни бури на Слънцето...Ами,това е,със Слънцето не можем да се борим Grinning Grinning Grinning .

# 6
 • Най-накрая на безкрая
 • Мнения: 169
Цитат
От 02.09 е най-добре.
Благодаря, Титания

# 7
 • София
 • Мнения: 242
Здравейте! Може би въпросът ми е малко в страни от темата, но какво се прави с бележките написани при Новолунието? Изхвърлят ли се или си има някакъв специален ритуал? Smiley Ако искате, пишете на ЛС, за да не стане спам.

# 8
 • Мнения: 811
Здравейте! Може би въпросът ми е малко в страни от темата, но какво се прави с бележките написани при Новолунието? Изхвърлят ли се или си има някакъв специален ритуал? Smiley Ако искате, пишете на ЛС, за да не стане спам.
Добре е да си ги събира в рамките на една година / 13 броя/ и да си ги чете,,когато нещата отминат,за да види дали "небето" е отговорило на желанията и плановете.Много интересно става по-късно,когато си четем какво сме искали  какво сме получили всъщност и в какъв срок.Това,разбира се, е за тези ,които имат време да се вгледат в себе си.

# 9
 • Индия/България
 • Мнения: 184
На 5,6 и до обяд на 7.09 ще имаме действително напрегнати моменти и сякаш късметът го има, но някак е на изчакване и нещата не се случват по план.Но за път е ОК - все още е топло и късните летни почивки са добре дошли.Настроението е приповдигнато,дори е на ръба на скандалите,затова може би едно пътуване ще е по-добър вариант от оставането на работното място например.Една дълго отлагана командировка ще е добре дошла.
Simple Smile Прекрасно ( :потъркващо доволно с ръце човече: )  Simple Smile Толкова обичам да те чета, Титания! Благодаря ти за прогнозите; благодаря, че ги поднасяш толкова разбираемо и интересно! Предстои ми пътуване в чужбина- точно в този период.. и съм точно толкова приповдигната.. ще трябва да внимавам с ръба, но пък някак си ми е окрилено...ще го прескоча/ така де..прелетя/..колко му е  Wink

# 10
 • Мнения: 676
Титания, благодаря за новата и интересна тема

# 11
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 125
Здравейте, много ми е интересно какво да очаквам от това пълнолуние, тъй като луната прави съвпад с нептун, който в момента ми е точно на МЦ Grin Сатурн ми е в 7 дом в Козирог, а Уран в 11 в Телец, Юпитер в момента ми е в 6 дом Стрелец Simple Smile Много аспекти има, но не съм достатъчно компетентна да ги тълкувам Head Band

Общи условия

Активация на акаунт