Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 829
Точно по време на това Новолуние Сатурн ,повелителят на кармата, е в съвпад с Южния лунен възел и утре ще започне да се разминава с него.Затова желанията,написани във връзка с Новолунието във Везни ще имат съдбовен характер и вероятно ще се отразят на миналото ни,т.е имаме шанс да поправим грешките си и след това да тръгнем напред.

# 16
  • Мнения: 738
Титания, попаднах на материал ( забравих кой сайт, за да сложа линка), в който в общи линии 1стр А4 пишеше само колко ужасни неща ни очакват от пълнолунието натам даже и в месеците напред. Наистина ли толкова зле е положението, аз все пак се бях настроила положително- мислех , да преживееш минали ситуации може да значи и с друг резултат и т н. И твоето мнение ли е така категорично и негативно?

# 17
  • Мнения: 829
Наистина картата на това Пълнолуние е наситена с много и най-различни по своя характер аспекти: Плутон прави негативен аспект квадрат към двете светила  / Слънце и Луна/,Юпитер обаче прави позитивни аспекти към тях. Затова считам,че влиянието на това Пълнолуние няма да е еднозначно,но пък чак толкова зловещо...Все пак положителните аспекти между планетите са повече от отрицателните.Дори Нептун,Меркурий,Северния лунен възел и Сатурн в съвпад с Южния лунен възел правят изключително позитивна конфигурация в картата на това явление.

# 18
  • Sofia
  • Мнения: 3 501
Записвам се и аз Flowers Four Leaf Clover
Титания, поздравявам те сърдечно за хубавата идея!
Ще следя твоята тема с голям интерес, браво на теб!

# 19
  • Мнения: 688
Записвам се и аз Flowers Four Leaf Clover
Титания, поздравявам те сърдечно за хубавата идея!
Ще следя твоята тема с голям интерес, браво на теб!
и аз се записвам, но не разбрах за какво, нещо съм пропуснала??? Smile

# 20
  • София
  • Мнения: 616
Записвам се и аз. Благодаря Титания.

Общи условия

Активация на акаунт