Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астропрогноза от Новолуние до Пълнолуние и обратно

 • 33 268
 • 342
 •   1
Отговори
# 330
# 331
 • Мнения: 1 494
Ще използвам темата , за да кажа и тук, че на 02.08.2021 г.  /не съм сигурна  съвсем в тази дата/ е починал дългогодишният председател на Българска астрологическа асоциация  /БАА/  Кирил Стойчев. Поклон пред паметта му! Той е Зодия Скорпион , роден на 14.11. 2021г , Варна. Присъствала съм на някои негови лекции в София, които бяха интересни и различни от другите. Например : той каза ,че събирателният образ на българина по астрологични показатели е Алеко Константинов и го доказа теоретично.

 П.П  Роден е 1970 г.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 08:12 от Титания

# 332
 • Мнения: 1 445
Светла му памет !

Млад човек.

# 333
 • Мнения: 5 102
роден 2021?

# 334
 • Мнения: 1 494

Моя грешка!!! Роден е 1970 г. Благодаря ти - някъде съм се унесла...Blush

И да продължа поста си - разгледах космограмата на Корнелия Нинова : 16.01.1969 г , гр. Мизия. Транзитен Плутон в точен съвпад със наталното Слънце сега / власт, пари, корпорации и други скорпионски качества/, но тр. Сатурн във Водолей в квадрат с натален Марс в Скорпион /хабене на енергия/ . Когато искаха да я махнат от поста председател на БСП  тр.Плутон е правел квадратура с нейния Сатурн в Овен. Наталното й Слънце е добре аспектирано от наталните Плутон и Нептун. Считам,че нейният период на успех ще е през 2024 г. Нямам час на раждане,за да уточня разни други неща. В деня на раждането й Луната прави ингресия от Стрелец в Козирог. При всички случаи обаче е родена при фаза на Луната Новолуние.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 08:54 от Титания

# 335
 • Мнения: 123
Титания , поглеждали ли сте звездите за утрешния ден?

# 336
 • Мнения: 1 494
Преди няколко дни, когато писах прогнозата за периода от Новолуние до Пълнолуние за сайта си.

# 337
 • София
 • Мнения: 1 740
Тирания, тази четвърта вълна в БГ до кога очакваш да продължи? Благодаря!

# 338
 • Мнения: 1 494
Моето мнение за коронавируса може да прочетете в сайта ми  в  "Статии" -  темата  " Астрология и пандемията от коронавирус" от 19.03.2021 г.
Принципно не деля пандемията на  "вълни " - това е процес, в който са смесени много страни от нашия живот: освен здравни проблеми има и икономически ,  и политически, и .... разни други.
Просто през 2019-та беше отворена кутията на Пандора.

# 339
 • София
 • Мнения: 465
Титания, какво ще кажете за стабилно правителство тази есен? Дали ще имаме скоро такова?

# 340
 • Мнения: 991
Мидпойнтите, на които се намира слънчевото затъмнение предполагат, че под мотото на Плутон/Уран, Сатурн/Плутон и Марс/Уран е възможно да е общата специфика, "характер" на мунданните тенденции като цяло, в глобален аспект, за периода през призмата, символиката на антисия въздух - вода или Близнаци-Рак, Венера/долен съвпад на Меркурий. Плутон - Уран коренни промени на ниво ценностна идентификация и спогодби, национални интереси, национален суверенитет. Плутон - Сатурн - разместваща пластове, коренна промяна в политическо устройство, управленски модели. В контекста на астрометеорологията Плутон/Уран - екстремни метеорологични явления тип въздух/вода. Такава ми е логиката на прогнозата за ураган.

За нашите географски ширини се предполага, че периодът в рамките на есенното равноденствие, може да повдигне в по-голяма степен на дневен ред условия и обстоятелства изразяващи тази мидпойнт специфика (Плутон/Уран, Сатурн/Плутон и Марс/Уран).

Ще броим ли политическите пилци наесен ?

В картата на есенното равноденствие изгрява Близнаци. Предхождащо новолуние в зодиакален знак Дева, което е в точен аспект с Уран в Телец. Меркурий във Везни. Тенденция, която предполага повече яснота, но в стил като гръм от ясно небе. В условията на конфликт. Политическата есен в общи линии, може да е под мотото на квадратурата между Меркурий във Везни и Плутон в Козирог. С Луна в Овен, фокусът е върху недиалогичността, себефокусираността, която респективно води със себе си и до напрежение в комуникацията. Метаформоза на взаимоотношенията, коалициите. Неочакваните обрати.
Тематиката на слънчевото затъмнение излиза на фокус - в първи дом на картата на есенното равноденствие.

Цитат
На 10 юни пък ще има пръстеновидно слънчево затъмнение в зодиакалния знак Близнаци. Астросоциологическите тенденции предполагат гласуване, вот, които метафорично казано са в състояние да произведат като следствие, резултат, условия и обстоятелства с кардинален и реформаторски характер, специфика, ефект, управленски, политически и организационни трусове и размествания. Такава е астросоциологическата тенденция след датата 10 юни 2021 г.,, и до следващото слънчево затъмнение, на ниво комуникация, контакти, информация, чуваемост, обмен, свръзка, обмен на информация. Конфликт на информационно ниво, национални интереси и споразумения и спогодби (Близнаци) (слънчевото затъмнение, Меркурий в Близнаци и Венера в Рак споделят градус – антисия). Възможни са информационни разкрития, които евентуално да станат причина за дипломатически скандал. Слънчевото затъмнение в Близнаци повдига на дневен ред комбинацията от символиката на Плутон, Уран, Сатурн. Намира се на мидпойнтите Плутон/Уран и Сатурн/Плутон. Слънчевото затъмнение в Близнаци на 10 юни 2021, и регроградността на Плутон в Козирог, поставя още по-голям фокус на преструктурирането на управленски и организационни модели. Вероятно няма да липсва и хвърляне на прах в очите.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 11:40 от starinthenightsky

# 341
 • Мнения: 1 494
Титания, какво ще кажете за стабилно правителство тази есен? Дали ще имаме скоро такова?
Считам,че каквото и правителство да се "съшие" и "скалъпи "  сега , докато всички тежки планети са ретро, то ще има живот 1 година. Просто първите избори за парламент трябваше да се проведат на 28.03.2021г, както беше оповестено предварително - всичко след тази дата е пълен провал и затъване в кризата. Ако някакви избори ,каквито и да са, се проведат след 19.10  те ще са успешни. До тази дата - ще са неуспешни. Не знам дали България някога е била в подобна политическа криза

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 18:02 от Титания

# 342
 • Мнения: 991
Астрологичната обща тенденция (актуално слънчево затъмнение), дали разгледана преди няколко месеца за настоящия период или сега,  предполага най-малкото някакво напрежение и липса на съгласуваност. На ниво комуникация, сътрудничество. Тя си е такава каквато си е. Дали изборите се бяха провели на друга дата - настоящата, тогава бъдеща тенденция, не се променя.

Тук сме писали за слънчевото затъмнение.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 21:49 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт