Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 969
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някои от сайтовете не показват ретроградията. В astro.com ще ви ги даде със сигурност.

Моят също е ретрограден в натала и се чувствам много добре, когато е ретрограден и в транзитите. Simple Smile

# 181
Morella Allan Poe, къде чете за Лъв-Водолей. Аз съм Лъв, той Водолей, да видя какво пише.
Аз съм Водолей,той - Лъв и в синастрията имаме точна опозиция в първата декада на знаците. Новолунието беше в опозиция с Уран и точно тази опозиция ни  "разсече" синастричната - напрежение,доказване на правота,проблеми в общуването  /не общуваме  Grinning / .
А за ретро Меркурия е точно така - който има такъв в натала - честито от днес !!!

# 182
  • При децата ми
Титания, това за всички планети ли важи? Аз например имам ретрограден Юпитер по ведическата астрология...

# 183
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Моля за следните насоки:
1. Как да разбера дали Меркурий ми е ретрограден в наталната карта? Виждам, че е в 10ти дом. Друго, явно, не разбирам.
2. Къде/кое гледате за моментното състояние на транзитите на конкретен човек? Чета ви, но не разбирам как знаете кога какво преминавате лично вие, спрямо звездите и планетите.
Състави си натална карта в astro.com от менюто Free horoscopes, подменю Natal chart. Като въведеш данните си ще видиш на картата коя планета в кой знак е. Ако е ретроградна ще има един индекс "r" след нея.
Ако искаш да видиш натална карта + транзити избираш подменю Extended Chart Selection ,  и от там Natal chart and transits.

# 184
Вървежът е условен и зависи от индивидуалният Меркурий. Знак, аспекти...Транзит на ретрограден Меркурий при рожден такъв, значи само по-подходящ период да се изрази най-добре спецификата на ретроградния натален.

# 185
Моля за следните насоки:
1. Как да разбера дали Меркурий ми е ретрограден в баталната карта? Виждам, че е в 10ти дом. Друго, явно, не разбирам.
2. Къде/кое гледате за моментното състояние на транзитите на конкретен човек? Чета ви, но не разбирам как знаете кога какво преминавате лично вие, спрямо звездите и планетите.

Тъкмо щях и аз да ти пиша същото, което ♥ LoVeLy Wife ♥ е написала.  Само ще допълня, като си направиш картата там, натисни  на PDF Additional tables , / това е над астрокартата ти/. Като кликнеш там, се отваря друг прозорец с таблици за разяснение , коя планета в кой знак ,в кой дом и в какъв градус ти е и т.н.  По-долу пък са таблиците с аспектите между планетите.
Всяка планета, която ти е ретро в натала, зад нея стои едно R. Peace

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 14:12 от Roza17

# 186
  • SF
Когато искате да направите соларна карта за предстоящата година, коя дата и година задавате?

# 187
Когато искате да направите соларна карта за предстоящата година, коя дата и година задавате?

Слагаш си твоята дата за раждане, а годината, за която те интересува. Освен това е важно и мястото, където ще празнуваш рождения си ден, тоест пишеш градът. В astro.com има тази възможност .  Много хора специално заминават да празнуват рождените си дни на друго място, за да активират соларната година спрямо новото място. Интересно ми е обаче,  как се избира градът, в който  соларната година да  е хубава...?  Thinking

# 188
Чела съм,че в крайна сметка има значение градът,в който ще прекараш голяма част от годината и той дава отражение,а не градът,в който ще отидеш само веднъж на рождения си ден.
Нека все пак по-запознатите да кажат дали е така Simple Smile Simple Smile

# 189
Точно така съм чела и аз. Сериозните астролози казват, че такива манипулации не работят.

# 190
Сериозните астролози казват, че е важно постоянното местопребиваване. Комерсиалните астролози предлагат къде да си изкараш рождения ден, за да си "наместиш" солара. По това ще ги разпознаете веднага, двете категории.

# 191
# 192
Абсолютно съм ви изпуснала. Днес реших да се загледам в темите и си дадох сметка, че от тази не получвам известия от доста време.

Не обичам периодите на ретрограден Меркурий. На мен лично ми се отразяват. При мен Меркурий е У1 и У10. В момента ми е страшно напрегнато в работата, затрупана съм буквално. Стрес и напрежение. Отделно чакам нещо да се случи, което ми обещаха наскоро. Абе като цяло - периода е напрегнат и непредвидим.

# 193
  • Sofia
Уви,
1:1
Ми се случиха именно нещата
Които предвидих на 3 ноември вечерта за 4 ноември
Тоест изпокарах се с двама важни за мен мъже
А не биваше
При вас как мина вчерашният ден, някакви катаклизми и стресове?

# 194
Вчера беше един прекрасен, лежерен, почивен ден за мен. Без стрес и катаклизми. Нищо особено, точно както ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт