Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Юпитер ще съвпадне в Козирог точно само с Плутон и то три пъти - началото на април,края на юни и средата на ноември 2020г. През м.ноември и декември Юпитер и Сатурн ще се доближат "на една ръка разстояние",но точният  съвпад ще се случи на 21.12.2020 г  в 1-ия градус на ВОДОЛЕЙ Grinning Grinning  - просто ще има революция във финансово-социалните отношения ,може дори и в пряк смисъл някъде по света, както и във всички теми,които управляват двете планети. Юпитер в Козирог е в падение,както посочи по-горе Брадли, което означава,че няма да получаваме много подаръци,а малко, и то само тези,от които наистина имаме нужда и упорито сме работили за тях.Юпитер в Козирог нищо не дава без усилие,даром.Юпитер обича за разширява и развива нещата на едно нива ,а Сатурн - да расте и  развива по височина,да изкачва стъпала и превзема следващото ниво.Докато двете планети са в Козирог ще надделява Сатурн,той ще има предимство и във Водолей  /вторият му дом/,но там характерът му вече е друг Simple Smile и вероятно ще работят по- синхронизирано,но това ще стане през 2021 г. А в личните ни карти зависи в кой дом е този съвпад.Всъщност най-интересен месец от 2020г ще е именно  ноември, когато  Плутон , Юпитер и Сатурн са много близко  /края на месеца/.

# 361
21 ноември 2019, ден на Юпитер
Астрологичен календар: Слънце в Скорпион, Луна в Дева, Юпитер и Венера в Стрелец
Шанс, намиране на вратички на ежедневно ниво, в последния момент, фонова невидима подкрепа. Някаква ситуация намира разрешение, се нарежда. Ключ към врата, зад която се откриват скрити възможности. Възможности, шансове, благоприятно стечение на обстоятелствата вследствие на някакъв тип корекции, ремонтни дейности по отношение на инфраструктурата т.е. начинът, по който се осъществява пренос в най-общия смисъл на тази дума. Контакт с хора, който съдействат за обогатяване на светогледа, вдъхновяващи, чужденци или хора пребиваващи в чужбина. Поставянето на нещо в нова светлина, ракурс е предпоставка за метафорично казано промяна на курса.

22 ноември 2019, ден на Венера
Астрологичен календар: Слънце в Скорпион, Луна влиза в зодиакалният знак Везни, Венера е в съвпад с Юпитер в Стрелец.
На дневен ред може да е метаморфозата във взаимоотношенията, партньорствата. Такива, които носят със себе си перспектива, мащаб, на дълги разстояния. Подхранват любопитството на човек да изследва непознати територии. В които се влага много страст. И има силно привличане. Вдъхновяващи и сантиментални. Промяна на статуквото посредством такива. Разкриването и признаването на неподозирано до този момент лично отношение. Енергичен ден. С изненадващи ситуации и обрати.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 09:54 от starinthenightsky

# 362
  • При децата ми
Имам чувството, че Сатурн е една от най-значимите планети, така като ви чета. Тъй като Сатурн е управител на картата ми, Асцендента ми е Козирог, си мисля, че /или може би просто пак напразни очаквания/ следващата година ще е малко по-добра.Simple Smile Сега, като отворя нечия карта и първото нещо което гледам е къде е Сатурн!:smiley: Особено откакто разбрах, че Сатурн в седми дом е голямо предизвикателство за партньорските взаимоотношения.Simple Smile Ами, три познати имам, който са над 40 години и са сами, ами и на трите Сатурн им е в седми дом. Много искам да видя и на още една позната картата, тъй като имам съмнение, че и при нея Сатурн е в седми дом. Сигурно сега това ще предизвика доста коментари, но това са мои наблюдения, като на лаик...

# 363
Виж и Венерите къде са им...вероятно са в Овен, Скорпион...или са аспектирани лошо с някоя 'бавна' планета

# 364
  • При децата ми
Брадли, моята Венера например е в Козирог, съвпад с Асцендента. Техните ще ги видя къде са...
Видях! Хмм, на едната наистина е в Овен...

# 365
Около мен е пълно с хора с катастрофален личен живот, на които Сатурн не им е в 7-ми. Както и такива, които отгледаха по 2-3 деца в добри партньорства със Сатурн в 7-ми и не чакат астролозите да им разрешат да бъдат щастливи. Така че ако ще даваме награда за клише, това отвява всякаква конкуренция.

# 366
  • София
И при мен Сатурн оказва голямо влияние.

Например сега транзитен Сатурн минава през 12-ти дом и постоянно ходя по поликлиники, отлагам влизане в болница, но дори и последната възможна дата, Сатурн ще продължава да си е в 12 дом ( няма измъкване, какво да се прави Grinning ) , постоянно засечки с полицаи Grinning а на последък се питам какво не ми е наред Simple Smile  И да, също породи по-силен интерес към астрологията. Изобщо, всичко е като по учебник май.

бтл, Юпитер и Венера ми донесоха подаръци, сиилно се надявам и някоя любов да ми донесът Simple Smile

# 367
Всеки фокусиран в собственият си пъп, в зависимост от личните преживявания, може да намери повод, за да потвърди или отхвърли дадена теза.

# 368
  • При децата ми
Около мен е пълно с хора с катастрофален личен живот, на които Сатурн не им е в 7-ми. Както и такива, които отгледаха по 2-3 деца в добри партньорства със Сатурн в 7-ми и не чакат астролозите да им разрешат да бъдат щастливи. Така че ако ще даваме награда за клише, това отвява всякаква конкуренция.

Soul81, казах, че това са мои наблюдения, лични. Нищо не твърдя категорично. Още повече, че аз също отглеждам две деца, но не в партньорство.

# 369
Всеки фокусиран в собственият си пъп, в зависимост от личните преживявания, може да намери повод, за да потвърди или отхвърли дадена теза.
Искам да добавя само, че всяка натална карта е като пръстов отпечатък наистина. Не генерализирайте.
На мен Сатурн ми е донесъл най-важните подаръци в този живот. Най-бурните си щастийца под негов период съм изживяла. Не го разглеждам като плашило. Преди време някой даже ме насмете, че го определих не както на него му харесва да е, ах този Сатурн. Ама, ако си позволите да признаете, че не знаете всичко на този свят.... ще ви се отворят нови хоризонти на познание. Седмодомов  Сатурн защо да ви носи безбрачие!? Може така да ви свърже с отговорности, че да носите хомот с някой и да не можете да се отделите, макар и да го желаете....  "Сам" на този свят сме, всеки един от нас. Болките, които следва да изживеем, не може друг да ги носи така или иначе.

# 370
  • Далечният изток
Някога, преди мноого години, сигурно 20, когато започнах да се интересувам от астрология, срещнах следното твърдение - че съвпадът на Юпитер и Сатурн е наричан кралски /или царски/ съвпад, че това е било положението на двете планети при раждането на Христос и това всъщност е представлявала Витлеемската звезда, която е светела в нощта на Рождеството. Не знам дали се е коментирало тук. Мнения по този въпрос?

# 371
  • София
Аз съм чела, че това е съвпадът на Юпитер и Венера, а също така и, че това е уникален момент в Слънчевата система в който всички планети са били в една линия.
Стана ми интересно за господаря на хороскопа и неговите транзити. След като е господар, означава ли, че неговите транзити са по-важни и специални? При мен това е Марс, а някак доста го неглижирам. Grinning

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 20:25 от Mira_X

# 372
В индивидуалната карта двойката Юпитер - Сатурн дефинират възможностите и сферата на тяхната реализация в контекста на някаква социална група, рамки.
Цикълът Сатурн - Юпитер е важен от мунданна гледна точка.  За това в какво русло се развиват обществено-политическите процеси за период от 20 години.

В който и да е планетен съвпад няма нищо уникално, невиждано. Чиста астрономия. Само някои се случват по-често, други по-рядко. Юпитер - Сатурн се случва на 20 години. Юпитер - Венера дори два пъти през тази година. Затова имат по-малка или по-голяма тежест в контекста на цялото.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 08:51 от starinthenightsky

# 373
  • SF
Чела съм, че ретро. Сатурн в картата е хубаво нещо. Той е като учителя, който ти показва верният път по време на кармичните уроци.

Може ли да го обясниш по-добре и по-подробно.

# 374
  • София
Мисля, че тук е описано много обширно и подробно за ретроградния Сатурн: https://astrobg.eu/retrograden-saturn
Поставя ни пред изпитания, за да се научим от тях и да отработим това, което в предишен живот не сме успяли. Не мисля, че това е нещо лошо. До момента, винаги съм излизала от изпитанията пред които ме е поставял живота с гордо вдигната глава и променена гледна точка.

Усещате ли влиянието на Венера и Юпитер, защото аз вече да? Днес за първи път се почувствах част от екипа на новата ми работа, защото нямаше толкова работа и си говорехме и се смяхме и си поговорихме на обща тема с момчето, което харесвам, като разговора бе подхванат от него. Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 21:00 от Mira_X

Общи условия

Активация на акаунт