Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 25 авг. 2019, 19:47 ч.

Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

 • 36 749
 • 738
 •   1
Отговори
# 570
 • Мнения: 13 009
Не разбирам какво питаш, но декадите са дните, които попадат в дадена зодия, разделени на три части т.е. ето това е за Лъв
http://tayni.net/?p=4711

# 571
 • Мнения: 1 050
Първите 10 дни от зодията са първа декада
Вторите 10 дни от зодията са втора декада
И последните 10 дни от зодията са трета декада
нали горе-долу всяка зодия е средно по 30дни, три декади

# 572
 • SF
 • Мнения: 9 098
Кога и в колко часа е новолунието във Водолей?

# 573
 • София
 • Мнения: 433
24 януари 23:42

# 574
 • Мнения: 383
Слънце във Водолей
Слънце влиза във Водолей при Луна в Стрелец. В рамките на периода, в който Слънцето се намира в този зодиакален знак, може да се разглеждат през призмата на любопитството, ентусиазмът, авантюристичният, приключенски дух,  това човек да излезе от зоната си на комфорт, да е с отворено съзнание и да направи нещо различно, спонтанно. Да е отворен към получаването на нови идеи. Този едномесечен период може да прекрои желанията, мечтите, разбирането за романтика, красиво, естетическия вкус.

# 575
 • Sofia
 • Мнения: 3 678
Здравейте, влизам да споделя своята астро-прогноза за днес и утре:

27 януари, понеделник, ден на Луната. А тя в момента расте след Новолунието и се намира във Водния подвижен зодиакален знак Риби. Придружена е от другите две женски планети - Венера и Нептун. И трите транзитират в Риби сега. И ето - заваля. Вярно, за съжаление, не сняг, а дъжд, но поне не е сухо вече, в тази водна криза напоследък. Жените се чувстват в "свои води", да се разбира - чувствителни, емоционални, интуитивни, емпатични, съпричастни, състрадателни, творчески настроени, нежни, жертвоготовни, грижовни. А мъжете може би са по-меки и отзивчиви от обичайното за тях, малко по-самовглъбени и признаващи присъствието на вътрешния си психо-емоционален свят.

Въпреки че са налице цели три планети във Воден знак, водещ Елемент си остава Земята: налице са Уран в Телец и Сатурн, Плутон и Юпитер в Козирог. Затова и всички ние сме устремени към постигане на високи резултати, към работа и израстване в кариерата, и като цяло фокусът е насочен към деловата сфера, към труда, професията, извършването на необходимите дейности и задачи. Печелим, развиваме се, растем, дават ни се шансове за промяна на финансовото ни положение или да направим завой в това, с което се занимаваме в работно отношение. Някои ще сменят местоработата си, други ще трансформират начина си на мислене спрямо парите.

Всички 10 планети в момента се движат директно, няма ретроградни планети. Енергията тече както трябва, тоест безпрепятствено. Слънцето и Меркурий са във Въздушния Водолей, поради което са подходящи срещи с приятели, благотворителни и човеколюбиви прояви, вслушване в идеите, които "случайно" ни хрумват, участие в общности и групи, грижа за обществото и цялото човечество. Марс е в Огнения Стрелец и прави напрегнат аспект със стелиума в Риби, и най-вече с "партньорката" си Венера. Възможни са конфликти в любовните връзки, но и мощно сексуално привличане между партньорите. Зависи от самото взаимоотношение накъде ще "избие" тази квадратура Марс-Венера.

Утре, 28 януари, вторник, ще бъде ден на Марс. А Марс в Стрелец е в точен квадрат към Луната, Венера и Нептун в Риби. Между мъжете и жените е възможно да възникне напрежение или то да се засили. Тенденциите, характерни за понеделник, се запазват и във вторник. Луната продължава да нараства и да транзитира в Риби.

Последните два зодиакални знака - Водолей и Риби - са силно застъпени в транзитната карта в момента. Слънцето е във Водолей, а Луната - в Риби. Затова са налице повишени нива на новаторство, човечност, грижа за околните, прозорливост, визионерство, емпатия, връзка с духовния невидим свят. Това е една странна конфигурация, будеща естествена симпатия, една Водно-Въздушна смес, представена чудесно чрез персонажите на д-р Уотсън и Шерлок Холмс. Великият детектив е изразител на архетипа на Водолея, а д-р Уотсън - на Рибите. Алберт Айнщайн е бил със Слънце в Риби и силно присъствие на Водолей в картата си, оттам неговата разсеяност, но и неговият гений. Затова, дали пък не е добра идея да си позволим дори закратко да се потопим в тази вълшебна атмосфера и да забравим за нашата заземеност и концентрация единствено върху материалния свят?

Желая ви приятни и ползотворни дни, дерзайте, планетите са с нас!

# 576
 • Наблизо
 • Мнения: 3 455
Здравейте,предстои операция на детето ми в петък..Какви са транзитите тогава?

# 577
 • Мнения: 13 009
Ето това намерих, не знам дали ще ти е от полза
https://www.astronews.eu/luna-i-zdrave-2/

# 578
 • Мнения: 4 343
Венера ли свети така силно до Луната в момента?

# 579
 • Мнения: 995
Да!!! А сутрин ,преди изгрев слънце, на изток е Марс.

# 580
 • Мнения: 4 343
Благодаря, Титания 🙏
Невероятно красиво, пътувах 200км срещу тях, май не съм виждала толкова ясна Венера на небето 💫💫💫
Имаше и един много ярък Марс преди две години лятото - червен и близък

# 581
 • При децата ми
 • Мнения: 3 309
От няколко вечери я гледам и аз звездата до Луната, и все се каня да питам Венера ли е това? Красота!:heart:

# 582
 • Мнения: 1 242
Снощи се опитах да я снимам, но не се получи нищо Smiley Гледам я от няколко дни Relaxed

# 583
 • Мнения: 995
А някъде там, около Венера и Луната е и владетелят на Риби, на океаните и моретата, седящ на своя трон в ръка с тризъбеца, могъщият Нептун. Беше страхотен съвпад - Луна, Венера и Нептун в една точка вчера около обяд ,в 17-ия гр. на Риби. Ами честито на печелившите с рождени планети там !

# 584
 • Мнения: 1 242
А някъде там, около Венера и Луната е и владетелят на Риби, на океаните и моретата, седящ на своя трон в ръка с тризъбеца, могъщият Нептун. Беше страхотен съвпад - Луна, Венера и Нептун в една точка вчера около обяд ,в 17-ия гр. на Риби. Ами честито на печелившите с рождени планети там !

При мен съвпада е на МС (10 дом )...какво значение има това?

Общи условия

Активация на акаунт