Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
В момента минава и един напрегнат транзит на Сатурн и Марс. Трудности в себеизразяването, критика от страна на властимащи мъже - бащи, шефове и т.н...
Преживях я тая критика от шефка в офиса, а детето беше съсипано от критиката на баща си в къщи.

# 166
  • SF
При  мене беше ден обикновен. Като тези дни, които най-много обичам.
Но от 2-3 дни се треса от нерви да не стане проблем с Коледната ми отпуска. Имам купен билет, но има и някои притеснителни неща относно обединяването на дни. Тази година така стана, че с 1 ден отпуск, можеш да си сглобиш ваканция от цяла седмица. Ще имам ядове и само за тях мисля.
И така в ден обикновен като вчерашния, аз не успявам да се отпусна и да е насладя на топлото време.

# 167
Аз вчера повиках, труден период у дома ще е, децата са леко наказани и много гузни
Започнала съм и нови неща миналата седмица...дано да ми върви с тях ( нова магистратура)
Понеже не знам много неща около зодията ми, си карам по общите прогнози...ами верни са за мен, обикновено

# 168
Интензивно общуване започнало още септемврийското новолуние - приятни и неприятни срещи.

Сегашното новолунните, неочаквано подадена ръка за помирение с приятели, които от 10 години по събирания се гледаме като непознати.
Ескалация на спор с новите съседи от миналия месец. Не успях да си овладея емоциите,  действа  импулсивно на мига, голяма глупост. Новолунието при мен е съвпад с Уран + опозиция с този в Телец. Плюс още други раздижвания..... буре с барут съм.
За пореден път се убеждавам, че броенето до 10 спестява много излишни нерви, но пусто емоциите не се захранват с контакт да дръпна щепсела

# 169
Не го усетих по никакъв по-особен начин това новолуние. Но така или иначе съм свикнала с период на дълбока трансформация, защото имам Плутон квадрат Плутон и някак съм свикнала с тази енергия.
Може би само почувствах леко напрежение на физическо ниво, но не е нещо грандиозно. Не съм достигнала до едно важно за мен прозрение, а много ми се иска и се надявах новолунието да го "отключи", но не би.

# 170
Вчера  една приятелка от миналото, Скорпионка,   ми се писа, с което много ме изненада. Нямамхе контакт от около 10 години.  Иначе като цяло , беше ми спокойно, нищо драматично не се случи.

# 171
И при мен възродени контакти с хора, които не съм виждала от 10-20 години. Освен това имах ситуации, в които бях във вихъра на възможностите си, установявайки ред и организираност, за което получих признание, а не мрънканици. Поредица прекрасни дни.

# 172
При мен от известно време на сам се наблюдава едно разочарование от хора, които съм смятала за свои приятели ...виждам колко съм била заблудена, направо все едно сега проглеждам ...променям си коренно отношението към тях ...много ме боли, защото аз не бях от тези, които "задраскват" някои от живота си ....винаги прявя компромиси, но този път край ...

# 173
Четох, че това Новолуние в Скорпион ще засегне фиксираните знаци Лъв-Водолей, както и за този напрегнат транзит на Марс и Сатурн (добре че го прочетох по-късно), защото щях да се наплаша! Та, уикенда особено ми беше много хубав, а тези дни са много спокойни на работа например.

Сега като Меркурий ще става ретрограден навсякъде чета, че не е препоръчително да се сменя работа, но това зависи ли все пак от натала на човек? Моят Меркурий си е ретрограден и в натала, а транзитния ми преминава през 4-и дом.

# 174
При мен е "тихата" лудост...Просто нещата набират скорост.Засега само мълча,обаче съм си написала едни желания....по скорпионски!!! Simple Smile

# 175
  • София
Аз съм спокойна, другите са нервни. Има критика, но градивна. Simple Smile Мисля, че през идните две седмици ми предстои работен гърч, ама ще се преодолее и това.

# 176
Morella Allan Poe, къде чете за Лъв-Водолей. Аз съм Лъв, той Водолей, да видя какво пише.

# 177
...........

Сега като Меркурий ще става ретрограден навсякъде чета, че не е препоръчително да се сменя работа, но това зависи ли все пак от натала на човек? Моят Меркурий си е ретрограден и в натала, а транзитния ми преминава през 4-и дом.

Има разлика, ако ти е ретрограден в натала. Моя също е. От личен опит съм забелязала, че когато Меркурий е в ретроградност, тогава ми върви най-много. Не знам, дали при всички е така...но бях чела някъде, че тези които имат ретрограден Меркурий в натала си, то в периода, когато Меркурий е ретрограден, ще е най-полезния период за тях. При мен поне е така, така че, аз му се радвам много на ретроградния Меркурий  Simple Smile

# 178
  • SF
Morella Allan Poe, къде чете за Лъв-Водолей. Аз съм Лъв, той Водолей, да видя какво пише.

Новолунието не "засяга". Това е новост, старт, начало на нещо. Може би имат предвид, че Новолунието в Скорпион прави квадрат към Слънцата на родените в Лъв и Водолей. Но чак "засягане". Просто поставя някаква тема, която ще продължи до следващото Новолуние в Стрелец.
Каква е темата ? - зависи от дома, в който попада Новолунието.

# 179
  • Пловдив
Моля за следните насоки:
1. Как да разбера дали Меркурий ми е ретрограден в наталната карта? Виждам, че е в 10ти дом. Друго, явно, не разбирам.
2. Къде/кое гледате за моментното състояние на транзитите на конкретен човек? Чета ви, но не разбирам как знаете кога какво преминавате лично вие, спрямо звездите и планетите.

Общи условия

Активация на акаунт