Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Титания, много ти благодаря! Прочетох те на един дъх. Ти си Злато Simple Smile
Благодаря ти, ранобуднице!!! Нещо не можах да спя и ми дойде музата Grinning!

# 346
19 ноември 2019, ден на Марс
Астрологичен календар за деня: Слънце в Скорпион, Луна в Лъв, нодална директна ос и Венера в Стрелец са в антисия/контраантисия , Марс влиза в знака Скорпион и е в сходяща опозиция с ретрограден Уран в Телец и в квадрат и половина с ретрограден Нептун в Риби
Мотото на деня: Когато има желание, ще се намери и подходящ начин, да изгрее Слънце и в най-сумрачното кътче. Резултатът от някаква физическа активност, дейност е обвързана с желанието за промяна, в начинът по който човек си влага енергията, реализира, осъществява нещо. Действията, физическата активност са мотивирани от това целта, резултатът от тях да се постига индиректно, по заобиколни пътища,  чрез постоянство,  като метафорично казано се "влиза" под кожата на хората,  на инстинктивно и енергийно ниво.

20 ноември 2019, ден на Меркурий
Астрологичен календар: Слънце в Скорпион, Меркурий в Скорпион стационарно-директен,  в квадрат и половина с Юпитер и тригон с ретрограден Нептун в Риби
Под мотото:  Есенно почистване и подреждане, пренареждане. В начинът на мислене, чрез общуване. Реалните възможности, шансове може да не са това, което обещават.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 11:50 от starinthenightsky

# 347
Ехаааа, днес явно е моят ден - скорпион с луна в лъв. Grinning Пък и на скоро приятелка ми каза, че юпитер ми е в асцедента, което било хубаво. Да взема да пусна едно тото ... Grinning

# 348
  • Далечният изток
Аз пък сега забелязах, че трите ретроградни планети в момента, са ретроградни и в наталната ми карта...

# 349
  • София
Моят съвпад на Венера и Юпитер ще бъде и съвпад на двете планети с ретро. Уран. Меркурий в квадрат с Луна..., май по това време ще ми бъде лудница. Родена съм по времето на такъв точен съвпад и считам, че наистина съм късметлийка, та може би, от тази лудница, ще се роди нещо хубаво. Simple Smile

# 350
Сега прочетох, че през 2020г  Сатурн, Юпитер и Плутон ще бъдат в Козирог, а това за всички зодии ще донесе сили, постоянство и късмет да сбъдват мечтите си. Еми добре звучи, нали?!

# 351
Юпитер в Козирог не се чувства добре, не е силно поставен. Юпитер е по-силен в огнени и водни знаци, не толкова в земни и въздушни.
За Сатурн е друго-в Козирог си е “у дома”.
Но на мен лично този съвпад не ми харесва много.

# 352
Поне за Козирозите не е ли добре Юпитер да е в техния знак?

# 353
Поне за Козирозите не е ли добре Юпитер да е в техния знак?
Аз не съм Козирог, но няколко астролога са ми казвали, че ще е много добре, когато Юпитер ми влезе в Козироже, после и Сатурн и после и двата във водолей Grinning

Може би пак си зависи от наталната карта, и от куп други неща.

# 354
Юпитер в Козирог е в падение, една от най-лошите му позиции.

# 355
  • SF
Да не говорим и в съвпад със Сатурн. Сатурн "кастрира" ентусиазма на Юпитер.

# 356
Сатурн да отпадне от колелото най-добре 👌

# 357
  • София
SmileАз съм ЗА!

# 358
  • SF
Добре, че понякога го има този Сатурн и се проявява, за да ни държи на мястото си. Представяте ли си без него един Нептун например как би ни отнесъл нанякъде.
Значимите събития в нашия живот се случват на транзити на Сатурн.

# 359
  • София
Аз имам чувството, че Сатурн е в Козирог от цяла вечност и там си е добре. Grinning Дано Юпитер се почувства добре в неговата компания!
Чела съм, че ретро. Сатурн в картата е хубаво нещо. Той е като учителя, който ти показва верният път по време на кармичните уроци.

Общи условия

Активация на акаунт