Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 44 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Заради този аспект луна опозиция слънце и заради оста близнаци- стрелец. Аз съм зодия овен с асцендент Близнаци и луна във Везни.

# 496
Този астролог е доста цапнат в устата....
Би ли споделила кой е, за да не ходя при него?

# 497
Заради този аспект луна опозиция слънце и заради оста близнаци- стрелец. Аз съм зодия овен с асцендент Близнаци и луна във Везни.
Хм ..то при мен и Юпитер в Овен ми е опозиция с Венера във Везни ...

# 498
Много съжалявам dolca.callejo, нямам думи просто Close .

Опозицията на светилата 11 - 5 дом ли е?
По-скоро бих заложила на 1-7 дом при такъв коментар от астролога?!
Как направи консултацията лично или по интернет

# 499
Лично беше. Уж доверен човек ми я препоръча. Много тъпо ми стана и тези дни само мисля за това, че няма да съм щастлива в любовта никога, защото ми е “така заложено”
Много съжалявам dolca.callejo, нямам думи просто Close .

Опозицията на светилата 11 - 5 дом ли е?
По-скоро бих заложила на 1-7 дом при такъв коментар от астролога?!
Как направи консултацията лично или по интернет

# 500
И на моя приятелка казаха, че и е заложено да няма деца. Да е подготвена.

Има 3.

Затова, следи си транзитите с любопитство, но не се връзвай на нищо. Peace

# 501
dolca, мисля, че аз съм опозиция Слънце Везни 11д с Луна в Овен в 5. Никога няма да си щастлива, ако сама се настройваш така. А и за какво са ти връзки/бракове, ако няма да си щастлива в тях. Повечето хора това питат - ще се бракуват ли, а не ще бъдат ли удовлетворени във връзката си(дори и без подпис). От всеки човек си вадиш поука/уроци и надграждаш себе си. В живота няма такива неща като "никога". Знам хора със Сатурн в 7ми, пък са си щастливо бракувани.

# 502
Не се зомбирайте излишно! Каквото ви трябва като показател накъде да вървите е във вас сложено. Страховете и нетърпението само замъгляват картинката и затова не "виждате", затова сте и склонни да вярвате на нечии ... Търсете, но не се втелясвайте! Кой каквото и да ви каже, вашето нито ще вземе, нито ще отмени, нито пък вие неговото.

# 503
  • София
Не се отчайвайте. Трудните аспекти не винаги означават нещо лошо. Това са енергии заложени ни по природа, което не означава, че животът ни ще протече по предначертания начин. Аз имам Юпитер и Венера в 1Д, Овен, за което са ми казвали, че любовта ще изгаря бързо и ще ми омръзва, ще сменям мъже, като носни кърпи, но не е така. Аз съм романтичка в търсене на вечната любов и когато смятам, че съм я открила се старая да поддържам огъня жив.

# 504
  • София
Според мен не може само по една ос и по един аспект да се направи такова заключение. В картата може да има и сигнификатори за брак. Плюс това замисли се колко хора са с асцедент близнаци ( и е вероятно да имат ос 1-7 дом в подвижни знаци.) Хората с опозиция слънце - луна също едва ли са малко. Значи ли, че всички няма да открият любовта? Не е ок по нещо такова да се вадят крайни заключения , не се филмирай излишно.

# 505
  • При децата ми
dolca, мисля, че аз съм опозиция Слънце Везни 11д с Луна в Овен в 5. Никога няма да си щастлива, ако сама се настройваш така. А и за какво са ти връзки/бракове, ако няма да си щастлива в тях. Повечето хора това питат - ще се бракуват ли, а не ще бъдат ли удовлетворени във връзката си(дори и без подпис). От всеки човек си вадиш поука/уроци и надграждаш себе си. В живота няма такива неща като "никога". Знам хора със Сатурн в 7ми, пък са си щастливо бракувани.

Значи много искам да видя такива хора,

# 506
Мислиш, че няма ли? Или ще им търсим нещастието в брака? 😄 Понеже то по принцип напълно щастлив живот няма, какво остава пък за брак. Без значение къде е Сатурн. Въпрос на това кой как вижда щастието, а и на избор да е щастлив с нещата такива, каквито са.

# 507
......... Знам хора със Сатурн в 7ми, пък са си щастливо бракувани.

Значи много искам да видя такива хора,
Ето бе душа, Сатурн ми е в 7Д и имам пълноценно съжителство. Половинката допълва всичко, което ми липсва на мен, балансира ме, дава ми чувство за стабилност, спокойствие, нещата ни вървят градивно, прекрасно заедно. Много сме създали заедно.

# 508
  • При децата ми
Sani.., радвам се за теб!:smile:

А, писах, че искам да ги видя, защото аз в реалния живот такива хора не познавам, което разбира се, не значи, че ги няма.

# 509
Слънцето ми е в Овен, а луната във Везни и това съвсем скапва нещата. Какво мислите?

Партньорствата могат да играят ролята на мотивиращ фактор. В това да преоткриеш своята борбеност, пробивност, инициативност, състезателен хъс. Това най-общо.

Общи условия

Активация на акаунт