Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 773 542
  • 11 934
  •   2
Отговори
# 630
А помните ли от буквара следното стихче:

"Слънчо гледа слънгогледа.
Слънчогледа Слънчо гледа".

Кажете го бързо Simple Smile

# 631
  • София
Много ме беше яд, че мама не искаше да си сложим тази красота на витрината.

# 632
  • София
А баба ми имаше 2-3 такива картички. Много ми бяха интересни като малка.

# 633
  • софия

Като бях малка у баба ми имаше абсолютно същата,много й се радвах. Намирах я за много интересна, седеше над огледалото и винаги с влизането се лепвах на нея. Всъщност още си стои там.

# 634
И в нас я имааааа. Още стои в секцията 😂😂😂

# 635
Божеее, къде ме върнахте с тая картичка. И у нас се подвизаваше една такава, ама някъде се потули.

# 636
  • София
Е как пък никоя не ми я предложи? Не иската да се разделите с нея, а? Joy

Честити празници, момичета!

# 637
  • София
Аз май съм стара. При прабаба ми имаше такава, не при баба ми. А при нейната сестра бяха няколко и много й завиждах.Миналата седмица пък с щерката отидохме до шивачката и там имаше една картина с котенца от същия тип, очевидно доста стара, но не питах от кога е. Детето беше впечатлено, макар че и друг път е виждала подобни, но някак на съвременните нещо  чара им липсва.

# 638
А коя е тази дама от снимката?

# 639
  • София
Не е заради дамата, а заради вида на снимката. Стерео е и при промяна на ъгъла намига.

# 640

Ако става дума за цветната картичка, то това бяха японски намигащи снимки, неизвестни момичета..Хватката беше, че се разпространяваха не чрез магазини, а от тираджии или хора с връзки с чужбина. Ние нямахме като бях дете /щото било глупости/ и завиждах на гордите собственици на това богатство,  ако някъде го мернех по гостита.

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 12:28 от Walnuss

# 641
  • София

Ако става дума за цветната картичка, то това бяха японски намигащи снимки, неизвестни момичета..Хватката беше, че се разпространяваха не чрез магазини, а от тираджии или хора с връзки с чужбина. Ние нямахме като бях дете /щото било глупости/ и завиждах на гордите собственици на това богатство,  ако някъде я мернех по гостита.

Сега вече ми се изясни отговора на прабаба ми като я молех да си купим поне още една и тя отговаряше, че те не се продават. До ден днешен си мислех, че ме е будалкала, за да не я карам да купува втора.

# 642
Аз може би съм много малка и не я помня Simple Smile 92-ра година съм.

# 643

Душичка!

# 644

Душичка!
Но съм си антика по душа, отказвам да приема "новото време". Живея си някъде в 50-те - 60-те.
Скоро ще ходя при баба ми и ще кача снимки от техните, има много красиви.

Общи условия

Активация на акаунт