Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • у нас
  • Мнения: 4 106
Правя допълнение към отговора си от пост номер 3.

5 клас ще е дъщеря ми.

# 16
  • Мнения: 122


Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучери за 20% отстъпка от курсовете за Дигитално-медийна грамотност за деца от играта на  Фабрика за мечти „Светлина“.
Това са:


Лонита
Mandi84


Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 09.09.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Фабрика за мечти „Светлина“ и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!

# 17
  • Мнения: 122
Поради невъзможност да установим контакт с потребителите Лонита и Mandi84 се наложи да бъдат изтеглени нови печеливши, които ще получат ваучери за 20% отстъпка от курсовете за Дигитално-медийна грамотност за деца от играта на  Фабрика за мечти „Светлина“.

Това са:

Lunatichka92
~desex~


Очакваме Lunatichka92 и ~desex~  да се свържат с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

Общи условия

Активация на акаунт