Най-доброто от класическото образование в съвременния свят


Искате ли децата Ви да бъдат подготвени за съвременния свят, като говорят два чужди езика?
Искате ли те да се обучават не просто по най-новите методи или пък само с класически такива, а да получат най-доброто и от двете?
В София вече съществува начално училище Русская школа, където децата изучават усилено руски и английски и имат целодневна програма, която развива тяхното мислене и таланти. То се намира в сърцето на столицата на ул. „Шипка“ 34 в Руския културен информационен център.

Защо да изберете Русская школа?
Училището прилага иновативна схема за изучаване на основните предмети, които се преподават едновременно на български и руски, както и за изучаване на допълнителни предмети – едновременно на български и английски език. Така учениците се научават не просто на правилата на езиците, но и как да ги използват ежедневно и постепенно да се развиват като полиглоти.
Системата на обучение съчетава най-доброто от руската практика, приложено в съвременни малки групи и авторска учебна програма. Набляга се и на талантите на децата, като се отделя допълнително време за изкуства и спортове по избор. Учениците се включват в посещения на различни културни събития, музеи, галерии, както и организирани лагери. Целта е да се създаде усещане за общност у децата.Начин на обучение
В добра материална база и под ръководството на професионален екип децата започват от предучилищна възраст да говорят руски и английски по система, която им гарантира умението да ги използват по естествен начин в мултикултурна комуникация.
Учениците започват да боравят добре с риториката и получават задълбочени и трайни знания по всички основни учебни предмети. В началното училище децата оформят личностно самосъзнание, чувство за отговорност, дисциплина, способност за поемане на риск, инициативност, предприемчивост и гражданска активност, навици за самостоятелна работа и работа в екип. Научават се да комуникират, както и да използват всякакъв вид информационни източници от най-ранна възраст.
От Русская школа учениците излизат подготвени за академична среда както в страната, така и в чужбина.

Какво получават децата?
Осигурена е храната за целия ден – две закуски и обяд. В училището има медицинско обслужване, както и психолог. Русская школа се охранява, така че никога не се налага да се безпокоите за децата си. Организират се разнообразни дейности – ски училище, зелено училище, почивка на море.Професионален екип
Вашите деца ще са в ръцете на професионалисти на световно ниво в сферата на образованието. Екипът е ръководен от Любов Ивановна Берова, която има дългогодишен опит и редица международни награди. Тя е основател и председател на Дружеството на руските педагози в България. В екипа има преподаватели с майчин руски, български и английски език. Експерти от Петербургския държавен педагогически университет контролират качеството на обучение.

Развитие на Русская школа
Училището се включва активно в проекта на Русский мир за виртуални занятия по руски език с дистанционен асистент преподавател. Участва и в програмата „Русский уголок“ на Обществената палата на Руския Фонд на мира. Русская школа е член на Международната асоциация на руските училища и културните общества “Евролог“ и Международното педагогическо общество в подкрепа на руския език.

Включете се в нашата дискусия!

Знаете ли какви са предимствата на билингва училищата и как подпомагат развитието на децата?
Ще се радваме да ни споделите Вашето виждане и Вашия опит.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 13:48 от Редактор***