Робот за почистване на прозорци

• 145 355
  • 797
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Както казаха по-горе има роботи, които пръскат сами вода (макар и по-малко)
Аз нямам опит, за да споделя. Все още избираме модел.
Но ако вашите прозорци са наистина много труднодостъпни помислете за това как точно ще поставите робота на този прозорец, който искате да измие

# 241
  • Пловдив
Ако имате достъп до прозореца, толкова, че да поставите самия робот, не е проблем и пръскането - със шише с пулверизатор няма проблеми.
Ако спре на недостъпно място, с дистанционното може да се докара до удобна за сваляне позиция.

Ако пък изобщо няма шанс за напръскване, пускам робота на сухо първо, след това напръсквам мопа с препарат и го пускам пак. На третия път вече си го пускам с чист моп и мокро и е идеално чисто, но имам само един такъв прозорец на вилата

# 242
  • София /Абсурдистан
Ще е достатъчно и само мопа да напръска при труден достъп.

# 243
Благодаря за мненията! Това е идея - да се намокри мопа предварително или първо сухо, после мокро почистване.

Достъпът ми в най-добрия случай е да напръскам външния прозорец до половината.

# 244
  • София /Абсурдистан
Ако стъклото е доста мръсно, пусни едно сухо почистване първо и после мокрото. Ако е нормално за миене и не е много мръсно, може и направо с мокрото. Ако само половината прозорец е напръскан, няма проблем, мопа ще си го разнесе навсякъде. И при мен е така, нямам достъп навсякъде.

# 245
  • София
Когато прозорците не са много мръсни е достатъчно да се напръска мопа.

# 246
  • София /Абсурдистан
Аз сега се чудя с кой акъл съм допуснала да имам неотваряеми крила на прозорците.   Ако ще сменям дограма някога, тази грешка ще я поправя задължително.

# 247
Аз сега се чудя с кой акъл съм допуснала да имам неотваряеми крила на прозорците.   Ако ще сменям дограма някога, тази грешка ще я поправя задължително.
И аз съм така, но знам отговора...беше по-евтино. Sad Но е голямо предизвикателство почистването на такова стъкло. Моят, единият  е доста голям при това. Мхъм...миех го все с някакъв компромис преди. Всъщност, затова се мотиврах да си купя робот. И аз съм със същата машинка и съм много доволна.

# 248
  • София /Абсурдистан
Беше малко по-евтино и от фирмата мъжете успяха да ме убедят, че това не е никакъв проблем Simple Smile имало разни приспособления и колко му е Simple Smile

# 249
Здравейте,
Някой има ли опит от Ecovacs?Или от Hobot 2s?
Чудя се между двата модела и ще се радвам да разбера мнение от някой който вече ги използва.
Мерси.

# 250
Беше малко по-евтино и от фирмата мъжете успяха да ме убедят, че това не е никакъв проблем Simple Smile имало разни приспособления и колко му е Simple Smile
Абе...мъже! Laughing Всеки път когато го миех, си представях как се размазвам на плочките долу.

Аз кърпи поръчвах още миналата година от Алиекспрес и помня, че даже ми ги изпратиха много бързо. 10бр за ...някъде около 40лв.

# 251
  • София /Абсурдистан
Тук също продаваха някъде, трябва да поровя.

# 252
  • Карлово
Има в Бг, но са по10лв. бройката.

# 253
Да помоля за линк от къде сте си купили Hutt66 ? Или да заложа на CONGA WINDROID 970 ,чудя се има и оферти за conga880, но незнам в ъглите как ще се справя?

# 254
  • Карлово
Аз от
https://ofisitebg.com/product/robot-za-prozorci-xiaomi-hutt-w66
Четох отзиви за сайта в бг-мама и се доверих, че ако имам проблеми имат сервиз.

Общи условия

Активация на акаунт