Робот за почистване на прозорци

• 145 361
  • 797
  •   3
Отговори
# 255
Сдобих се с XIAOMI HUTT W55, опознаваме се.
Прочетох, че перете абсорбиращата подложка - амортизира ли се по някакъв начин? Имам предвид добре ли се залепва след изсъхване, деформира ли се? За какво да внимавам?
А къде да търся резервни подложки? Не намерих никъде в България, от магазина ми казаха, че търсят начини да заредят, че клиентите питат

# 256
  • Карлово
Aз още не съм си купила допълнителни мопчета за робота. Моя е W66.  В началото ги перях на ръка, понеже много си ги пазех, страхувах се да не се деформират, но вече в пералнята.
Иначе резерви има в Алиекспрес на около 6 лв бройката и
https://mobisector.com/absorbirasht-mop-za-hutt-w66

# 257
На мен ми трябват за W55. В България не намирам. Алиекспрес засега не са ми вариант. Все още не се налага. Ще се оглеждам

ДамаТрефа, а ти от кога го имаш и колко често го ползваш? Питам, защото каза, че още не си купувала резервни

# 258
  • София /Абсурдистан
И аз купих от офисиТе. Подложки видях някъде тук, като ги намеря, ще пусна линк.

# 259
  • Пловдив
И моят е W66. Имам го от две години, пускам го поне веднъж месечно (обикновено след всеки дъжд). Нося го и апартаментите на нашите и на свеки, 3 пъти годишно - и на вилата - Абе като цяло, експлоатирам го яко Stuck Out Tongue Winking Eye
Първите 4 подложки, които си бяха в куфарчето са на края на жизнения си път - отстрани висят кончета и прочие, но от към залепяме нямат грешка.
Резервни си поръчах от Али-то

# 260
  • Карлово
На мен ми трябват за W55. В България не намирам. Алиекспрес засега не са ми вариант. Все още не се налага. Ще се оглеждам

ДамаТрефа, а ти от кога го имаш и колко често го ползваш? Питам, защото каза, че още не си купувала резервни

около 4-5 пъти съм го пускала, но не само вкъщи, но и в магазина ми, където прозорците са много големи.  Пера съхнат, на другия ден пак пускам. Сега пак се каня, но с тези валежи много не ми се отваряха прозорци.

Като има човек робот по му идва мерак за чистене на стъклата.

# 261
  • София /Абсурдистан
mobisector.com
Тук продават резервни мопове по 10 лв.

# 262
mobisector.com
Тук продават резервни мопове по 10 лв.
За W66

# 263
Я да ви питам: имам две много големи витрини(около 5-6кв. едната) но останалите прозорци са стандатни двойни (по 50-60 см. ширина) или по-малки, но като цяло имам много прозорци.Някои са тип френски, други обикновени прозорци.
Та….какъв робот да обмислям да купя?Не толкова големината, но броят стъкла ме побърква като трябва да ги мия?

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 15:21 от ДХ3

# 264
  • София /Абсурдистан
Може да са съвместими и с 55, трябва да се измери. А и се лепят, би могло да се нагласи, мисля.
ДХЗ ще стане с всякакъв.

# 265
  • Пловдив
Не са съвместими моповете на W55 и
W66.

# 266
Днес ми пристигна hutt w66, побърках го направо Simple Smile , доволна съм , че чисти малките стъкла за които питах по напред в темата и ми казахте , че не става. Ами за който има моя проблем да ви кажа става за малки стъкла 30 см широки. Доволна съм , чисти по -добре от мен. Малко съм разочарована от спрей функцията, много е зле, приплюва там нещо на интервали ама много символично. Налага се да пръсна тук там стъклото с препарат и работата става.Преди няколко страници една потребителка го написа , и не че не и повярвах , ама айде разликата в парите не е кой знае какво, викам нека да има…. Обновявали ли сте софтуера с usb , как става от къде се сваля?
Мама купи конга 880 , по _шумна е от моя робот, върви с приложение през блутут на телефона, софтуера и се обнови веднага като я свързах. Спрея като пръска си е доста , мие добре , малко препарата и беше гаден и моповете бая мокри , та позамаза на облаци накрая , ама бива. Моповете и са тънички, нищо ббщо с w66.
Да кажа конга има 870 в френския и итал. амазон намален 112€ и доставка 16€ до българия до адрес , излизаше в лева 250 лв , ама без резервоар за препарат , и с кръговете.

# 267
Отзиви за https://www.emag.bg/robot-za-pochistvane-na-prozorci-conga-windr … 643/pd/DGZTRFMBM/ ? Как стоят нещата с гаранцията от Емаг?

# 268
Писала съм по горе прочетете,гаранцията си е най-стандартна.

# 269
Пръскането достатъчно ли е, за да почисти добре? И всъщност вода ли се слага или препарат? С ъглите на прозореца какво става?

Общи условия

Активация на акаунт