Робот за почистване на прозорци

• 145 430
  • 797
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
ctefani, при положение, че можете да направите сравнение на w66 и конга 880 - кое от двете бихте препоръчали като по-добро?

# 271
Аз лично си харесвам hutt ,мога да си го командвам с дистанционното ,а не да се занимавам с блутут през телефона,но пак ще кажа че пръскането е символично.Конгата си пръска доста добре,естествено ъглите не може да почисти,няма как(може да се сипва и вода и препарат ,и в двата робота).Моя също не почиства добре ъглите ,там са му сензорите за падане.На конгата моповете трябва доста често да се сменят защото почва да маже иначе.С моя моп който е доста по плътен ,мога да почистя повече прозорци без да замазва.

# 272
А кой модел бихте препоръчали по принцип ? За бюджетен? и за небюджетен? Много малко се пише по въпроса. Наистина се затруднявам в избора

# 273
  • Sofia
Здравейте, колебая се между  Xmart CR-04W и XIAOMI HUTT W55 . Цената е еднаква, първия е с 4 сензора, за втория не успях да се ориентирам.

# 274
И на мен ми предстои закупуване на робот за миене на прозорци и четейки темата се спирам на Xiaomi Hutt W66. Работи ли на единични, тънки стъкла/не стъклопакети/? Иска ми се също да е безкабелен, да работи с батерия. Има ли такива роботи и ако може отзиви за тях? Благодаря!

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 14:53 от mmtomova

# 275
  • София /Абсурдистан
Работи на всякакви стъкла. На батерия не съм виждала да има. Кабелите не пречат на работата му.

# 276
  • Пловдив
Hutt W66 има батерия, която го пази, ако внезапно спре захранването (или някой хобит прелитайки през апартамента се спъне в кабела и измъкне щепсела), но не може да мие само на батерия.
Кабелът е достатъчно дълъг, за да не пречи Simple Smile
Относно стъклопакета - няма никакви значение, даже на релефни плочки в банята си чисти идеално.

# 277
А ако плочките не са до тавана какво става? Няма ли да се развакуумира и да падне?

# 278
  • Пловдив
Моите плочки са до тавана, но терасата ми е с безпрофилно остъклените и там няма проблеми на отделните крила

# 279
  • София /Абсурдистан
А ако плочките не са до тавана какво става? Няма ли да се развакуумира и да падне?
Няма. Евентуално може да спре и да ти поговори Simple Smile

# 280
Имам тераса с плъзгащи прозорци, мисля, че е безпрофилна, алуминиева, затруднява се, захапва дограмата и спира понякога.
Сега разгледях, явно не е безпрофилно,а с тесен профил, който пречи.

# 281
Взех си робота w66 и днес го пробвах. Замазаха се яко прозорците. Сухо, мокро, препарат, по няколко пъти ги минавах и резултата е замазани стъкла. Как успявате да ги изчистите добре? И още един въпрос имам - как го свързахте с телефона? Аз имам и прахосмукачка робот xiaomi и приложението на телефона за нея ми е Mi home. Как в това приложеие да добавя и този робот?

# 282
  • Пловдив
Няма приложение за Hutt Simple SmileТо няма и какво да му се управлява с приложение.
Относно чистенето - първо се пуска само на сухо, когато са много замърсени, и чак след това - на мокро.
Докато му свикна и аз в началото му се чудех Joy

# 283
Няма приложение за Hutt Simple SmileТо няма и какво да му се управлява с приложение.
Относно чистенето - първо се пуска само на сухо, когато са много замърсени, и чак след това - на мокро.
Докато му свикна и аз в началото му се чудех Joy
Как го мокрите, така че да е ок? АКо е много мокър мопа не иска да върви и има опасност да падне. Всъщност мокрите ли ги предварително кърпите, както е при робота за пода?

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 23:12 от mmtomova

# 284
  • Пловдив
Пускам го на мокро почистване, като освен това пръскам препарат по самото стъкло.
Пробвах и с намокряме с препарат на мопа, но буксува машинката и се отказах.
Следете гумите, които са върху колелата, да са сухи - намокрят ли се, има опасност от приплъзване, буксуване и падане.

Общи условия

Активация на акаунт