Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Майче, залагам си главата, че господин Ледено Изражение Ковачев е подхванал темата за Огнянова и колегите в болница. Ей така, да се намират на приказка и да разбере дали хубавката докторка си има приятел Simple Smile

# 526
Майче, залагам си главата, че господин Ледено Изражение Ковачев е подхванал темата за Огнянова и колегите в болница. Ей така, да се намират на приказка и да разбере дали хубавката докторка си има приятел Simple Smile
Долен интригант! Joy

# 527
Според мен е пациента с такава история и покрай него Деян е взел да му разказва. Защото казва - в нашата болница също си имаме булка беглец.

# 528
  • София
Кога го казва това?
Аз не мога да изгледам промото, което Донето качи, че политиките на нета в офиса ни бликират този сайт.

# 529
Във въпросното промо, Роси.
Казва му - знаеш ли, че в нашата болница също  си имаме булка беглец.

А когато Зорница му казва, че трябва да се изяснят, той казва - не виждам какво има да изясняваме, толкова с клюките, тази история приключи.

# 530
Да, може и пациента да им е пострадал след бягството на булката му. Случаят е на двамата, вървят в комплект по коридорите Grinning, ама и Зорница в един момент е с Марио в залата за рапорт(ако не се бъркам). А това, което той казва "толкова с клюките, тази история приключи!" ще е от асансьора.

Марио ако иска информация да пита Врабчев или Пенев, те винаги знаят все едно са светили на хората и нямат никакъв свян да споделят Joy

# 531
  • София
Хаха, ясно.
Това го нямаше в промото след епизода. Ще е яко.

# 532
Сега като завалят едни случаи на травми в главата и корема... Joy
Пък и бъбреците пострадали, и Врабчев анестезиолог, а Зорница идея си няма, че я водят двойка с Табаков, ще бъде забавно Grinning

А Марио ако повтори още веднъж, че историята е приключила, ще взема да му повярвам Joy

# 533
  • София
Хахах, ми той го повтаря, за да може първо сам да си повврва 😂😂😂

# 534
Моски, ааа, ще има още пъти, в които ще го казва - като го пита и Коалка Grinning

# 535
Аз обаче мисля, че Коалка ще го раздава нахакано и ще е доста отракана. Мисля си, че в един момент ще демонстрира, че Марио е нейно притежание и ще поставя на място Зорница. Нека видим де Wink

# 536
Аз обаче мисля, че Коалка ще го раздава нахакано и ще е доста отракана. Мисля си, че в един момент ще демонстрира, че Марио е нейно притежание и ще поставя на място Зорница. Нека видим де Wink
Това винаги ми е било странно - защо жените се разправят и казват  на другата да стои далеч от мъжа им, а не говорят точно с него.

Ще видим Коалка колко зъби и нокти ще покаже.  Grinning Нещо подбно ще ми е като сблъсък на пинчер/чихуахуа и доберман Joy

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 09:46 от maichetoooo

# 537
Ууу, това младото много напористо-целуващо, бре Joy
Много, много има какво да учи....Stuck Out Tongue Winking Eye
Пф, не можах да намеря гифчетата, иначе щях да ги кача за онагледяване какво значи да си напористо-целуващ

# 538
Aхахаха, Тони е без конкуренция Joy

Банда, време е за припадъци Joy
https://www.facebook.com/476955035824420/posts/1226662867520296/

# 539
Ох, ще ги изпапам бе!!! Heart

Злати, Тони е...ох, Тони CryCry

Общи условия

Активация на акаунт