Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 928
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Диана каза, че 16 епизод бил Епизодът. Ще има драма и емоции 😉😆

# 586
Каза да чакаме 16 епизод, бил съществен за отношенията Ковачев - Огнянова 😃 там тя каза, че много истини щели да се кажат и Огнянова щяла да стигне до крайности 😃 Иначе говори за сериала, за ролите, за новата детска книжка и накрая за благотворителното бягане.

# 587
Ето, изтървала съм най - интересното Grinning
Значи кво, след две седмици, дотогава ще нагнетяваме напрежението. Grinning
Само да не стане така че да си кажат много истини и после всеки по пътя си Joy

# 588
Ее Москии, не го очаквах от теб Wink Ако и ти смениш фронта от оптимист на песимист, значи нямат шанс да са заедно Sad

# 589
Мен ми е интересно това стигане до крайности дали е това, което си мисля, или е нещо друго Grinning

# 590
Ето, изтървала съм най - интересното Grinning
Значи кво, след две седмици, дотогава ще нагнетяваме напрежението. Grinning
Само да не стане така че да си кажат много истини и после всеки по пътя си Joy
За един много кратък миг и на мен ми се промъкна тази мисъл, ама бързо я изгоних Simple Smile
А Диана е много слънчева и сладка! Много и се радвам!

# 591
Мен ми е интересно това стигане до крайности дали е това, което си мисля, или е нещо друго Grinning
За какво си мислиш? Grinning

# 592
Аз си помислих първосигнално, че ще го награби Wink Ама надали е това

# 593
Роси, споко бе, аз само се шегувах, затова и сложих смеещо се човече, иначе щях да сложа угрижено Grinning

Ще се понагнети напрежението, ще си кажат каквото имат и нещата ще тръгнат в друга посока:grinning:
Роси, пък може и така да стане, то гневният секс си виси, не е отпаднал Joy

# 594
Абе не вярвам да си кажат някакви истини и да си ходи всеки по пътя. Рано е за такива неща, ще се загуби интригата до края на сезона. Дори и да имат идея да не ги събират, ще ги размотават до последно. Имат такъв мегдан за драми, да не са луди да си пропуснат шанса. Grinning

# 595
За десерта, който обсъждахме тука преди няколко дни си помислих, Яни Smiley Но да видим де. Ако имат някой нажежен разговор, защо да не стигнат и до секс, който в случая би бил крайност за тях, понеже Ковачев е обвързан.

# 596
Освен да му налети, не знам до какви други крайности би стигнала. Да не вземе само да опита да се самоубива. Joy

# 597
Освен да му налети, не знам до какви други крайности би стигнала. Да не вземе само да опита да се самоубива. Joy
Яни, това беше второто ми предположение. Ама вече ще е абсурдно! Време е да бъде щастлива

# 598
Лелее, явно до 16-ти епизод ще надграждат напрежението и тогава ще се види какво ще се случи.
За крайностите и аз за налитане си помислих 😂. Ако не иска да има общо с него защо да стига до крайности? Защо изобщо да стига до нещо - той си има друг живот и страни от нея. За мен логиката е, че ако тя ще прави каквото и да е, крайност или не, ще е защото търси път към него докато той бяга от нея.
Много завъртяно стана , но разбирате какво искам да кажа. Този път Марио ще “бяга” 😆.
Но нали знаете вица за котката, дето накрая си казала - Аз дали не бягам прекалено бързо 😂.
Каквото такова, само да е интересно и да не се подиграват с героите.

# 599
Безразличието на Марио ще я побърка Зорница, защото тя е свикнала на други отношения с него. Дори когато се дърляха пак не бяха безразлични един към друг. А последните дни, които те прекараха заедно, бяха прегърнати, обичащи се, целуващи се, че и секс правиха Joy И сега изведнъж този човек е тук, срещу теб, и на теб първата реакция е да го докоснеш, да го прегърнеш, а той е буца лед. И ти знаеш, че нямаш право да го доближаваш, защото си го наранила безумно, но всичко в теб иска точно това, да ти се усмихне, да бъде топъл. Зорница ще откачи. И накрая ще има биг мама скендъл, където ще стане ясно, че на никой нищо не му е минало Grinning

Общи условия

Активация на акаунт