Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 917
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Да имаме предвид, че на Диана представите за крайности и нашите със сигурност се различават. Ще вземе да се окаже, че само тя ги приема като крайности, а ние ще се чудим това ли беше всичко? Joy

# 601
  • София
Изпуснах интервюто, а и за шестнайсти епизод съм под въпрос, защото тогава се прибирам от командировка и а има закъснение, а изтървах развръзката.
Но все си мисля, че тогава най накрая Зорница ще приклещи Марио и ще проведат този разговор, “ще се изяснят” и това е крайността за която Диде говори. И от там ще започне пътят им един към друг. Да се изяснят е едно, да преодолеят миналото и да са готови отново да се доверят, да се отдадат един на дръг е съвсем друго нещо. Това ще е път който и двамата ще трябва да извървят. Предстои с още доста демони да се преборят.

Вълнуващи епизоди ни очакват и Марио да си опича акъла, че ....

# 602
16ти епизод май се пада в петък, ще ни го сипят отделно, че да ни държи влага през уикенда. Grinning

# 603
  • София
Яни, добрите традиции трябва да се спазват 😂😂😂. В петъците шок и ужас, за да има какви теми да нищим, да се обясняваме, да се караме, да се сърдим.....

# 604
Ще се опитам днес по-късно да изгледам интервюто. Искам да видя Диана с каква точно емоция и език на тялото разказва за епизод 16.

# 605
Гледах интервюто, но ще се опитам да се предпазя от предварителни очаквания, защото, както писа Яни, кой знае дали изобщо ще се случи нещо съществено. A ако се случи, не се знае, дали ще е в посока, на която съм се надявала. 
Дзен съм Joy

# 606
Абе аз сега поизгледах, чух я че каза, че ще се кажат много истини и нещата ще се преобърнат, крайности не чух да споменава, но може и да съм пропуснала.  Но фактът, че ще се преобръщат е доата красноречив. Мен по-любопитно ми стана какво разбира под излизане на истини. Освен защо е избягала. Единствените други истини, които ми хрумват е да си признаят, че не са изчезнали чувствата им.

# 607
Mоски, когато говори за сестра Mая, обясняваше, че персонажа й допада повече, защото лесно достигала до крайности, тогава каза нещо от рода на "макар, че в този 16ти епизод ще видите и Зорница как достига до крайности". Hе помня точно диалога с водещата, но беше в този смисъл.

# 608
Ааа разбирам, тогава имайки предвид каква беше Мая, бих заложила, че под крайност разбира някое зрелищно избухване, евентуално придружено с падане на задръжките им. Joy

# 609
А коя е сестра Мая 🧐🧐🧐

# 610
Роси, сестра Мая беше любовница на Захариев в първи сезон. Той искаше да скъса с нея и тя го изнудваше, че ще каже на Виолета. Той нещо й се сопна и тя му изпотроши кабинета, след което вече изчезна.
Самата Диана каза, че е имало страшна вълна на негативно отношение към нея и сценаристите са я махнали.

# 611
# 612
Абе аз нещо друго си мислех. Случайно ли ни показват разни сцени, дето силно напомнят на пети сезон? Thinking
Вчера сцената на Галя и Зорница, първата, беше едно към едно с онази от пети сезон, когато Галя й обясняваше, че е видяла Ковачев как я гледа.
И в тоя ред на мисли смятате ли, че Галя има право и Марио не се е върнал само заради екипа? И дали в него няма нещо мазохистично, което го кара да е като пеперуда на лампа - хем знае, че е смъртоносно, хем не може да стои далече.

Освен това си мислех как Диде се вълнуваше за тези епизоди и как ги е изиграла. Специално за снощния смятам, че по брилянтен начин ни показа емоциите на Зорница.

# 613
Москита, още преди месец написах, че накрая ще се окаже, че Марио се е върнал (и) заради Зорница. Все още стоя зад думите си.

# 614
И аз намирам близки неща с 5 сезон, но не мога да бъда категорична за Марио, че се е върнал само заради Зорница.
Имаме замесена и Нора, а там още не знаем каква е историята, дава шанс и на нея за работа....

А че Зорница е като магнит за Марио, тук спор няма, но той е приел фактите, живее си с болката и се опитва да продължи както може.

Общи условия

Активация на акаунт