Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 авг. 2019, 09:49 ч.

Проблем с оптика Leonardo

  • 158
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 55
Здравейте, имам следния случай...Купих си слънчеви очила от магазин Leonardo, но:

1. Отказаха да ми напишат номер на гаранционната карта. След 10-минутно убеждаване, с досада ми вписаха номера на картата (не разбрах защо 10 мин се дърпаха и ме разубеждаваха за написването на 5 цифри).
2. Отказаха да ми дадът етикета на очилата (така и не разбрах защо).
3. Очилата ми ги дадоха в някаква смешна картонена кутийка с надпис "Made in Chaina", на която няма какъвто и да било друг надпис или стикер или каквото и да е, което да покаже произход.

Понеже и друг път съм се опарвала с купуване на уж оригинални очила, казах че им благодаря (на момичетата в магазина) и че ще звънна на другия ден в мениджърския офис, да попитам дали не могат от там да ми помогнат с проверката за автентичност на очилата.

Само че от тогава насам, всички телефони и на онлайн магазина и на офиса в София са изключени...

Някой имал ли е подобен случай и как процедирахте?

# 1
  • Мнения: 2 337
Защо изобщо ги купихте след тези им изпълнения? Подайте сигнал в защита на потребителя и направете проверка задължително!
Очилата от тези оптики трябва да са с оригинален калъф, документи, воден печат , лепенка на стъклото , номер на самите очила по които се проверява модела и гаранция включваща този номер. Отделно лесно може да се проверят по самите стъкла колко са оригинални и дали изобщо има защита.
Най - добре им ги върнете и си искайте заплатената сума!

# 2
  • Мнения: 55
Защо изобщо ги купихте след тези им изпълнения? Подайте сигнал в защита на потребителя и направете проверка задължително!
Очилата от тези оптики трябва да са с оригинален калъф, документи, воден печат , лепенка на стъклото , номер на самите очила по които се проверява модела и гаранция включваща този номер. Отделно лесно може да се проверят по самите стъкла колко са орогинални и дали изобщо има защита.
Най - добре им ги върнете и си искахте заплатената сума!

Да, и аз съм си виновна, че се предоверих. Направо ги платих след като мерих и чак като излязох навън, видях какво има в торбичката. Та после се връщах няколко пъти за неща, които все "забравили без да искат". Я гаранционен номер, я листовка, я етикет... Най-вероятно ще им ги върна утре...

Общи условия

Активация на акаунт