iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 112

• 37 100
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Код 23IHERB все още не работи. Да не е активен от 20ч.

Вече е активен.

# 497
Denis, може ли да ми изясниш разликата между тези два продукта. Едното е стандартизиран екстракт, а другото само плод,както и дневната доза се различава.

https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Vitex-Fruit-400-mg-320-Veg … an-Capsules/77933

https://www.iherb.com/pr/Solaray-Vitex-Berry-Extract-225-mg-60-VegCaps/23577

От кое да си взема, в смисъл кое е по- концентрирано?
Благодаря предварително

# 498
Моя пратка от началото на август, влезе в БГ на 19 август. Чаках да получа известие, че е на митница, все още нямам такова, свързах се с Айхърб и ми казаха, че не могат да ги проследяват в БГ, тъй като е за първи път, ще ми върнат парите.
Все още се чудя откраднаха ли я тази пратка, какво стана... И хем искам да поръчам пак, хем не смея...
Моя пратка, която според проследяването на iherb все още е в Melrose Park, IL, US, се оказа в пощенския клон от 19.09. Взех я вчера. При нас от една година не се получават никакви известия и писма от пощ. клон - явно имат проблеми с раздавачите. Затова гледам кога влизат в България и след 2-3 дена са в клона. Но когато проследяването не работи коректно, се искат повече проверки в пощенския клон и на митница. Проверете все пак на място в пощата дали няма известие за вас - може и при вас да има проблем с раздавачите.

# 499
  • София
Denis, може ли да ми изясниш разликата между тези два продукта.
Скрит текст:
Едното е стандартизиран екстракт, а другото само плод,както и дневната доза се различава.

https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Vitex-Fruit-400-mg-320-Veg … an-Capsules/77933

https://www.iherb.com/pr/Solaray-Vitex-Berry-Extract-225-mg-60-VegCaps/23577

От кое да си взема, в смисъл кое е по- концентрирано?
Благодаря предварително
И двата продукта стават - единия е само плод, а другия е екстракт от плода и смлян плод ( респ. по-концентриран)
Вземи на Solaray - по 1 на ден

# 500
Скрит текст:
Цитат на: temir link=topic=1139052.msg39398982#msg39398982 date=156p9850808
Скрит текст:
Да попитам, когато се даде английски адрес за доставка, избягват ли се митническите такси и ДДС, които обикновено трябва да платим, когато поръчката ни надвишава 30 лв?
Не, не се избягва. Избираш за доставка Yodel, която е с предварително платени всички такси. Така, когато  БГ превозвачът вземе пратката ти, за да ти я достави тук в БГ, не се налага той да я освобождава и да плаща нищо, което много улеснява процедурата.
...
в моя последен случай в който нямах възможност да избера дост с Йодел, се оказа че пратката ми е на митница. свързах се с моя превозвач и ми отговори , че предлагат освобождаване, но мина почти седмица от както на проследяването ми излиза че е  на митница, толкова много ли се бавят с известията за освобождаването им ?! Някой който е запознат, започнах да се притеснявам, витамините ми трябват, да не говорим колко ще съм на сметка от всичките тези упражнения....
[/quote][/spoiler]
Днес имам мейл от превозвача, до който бях адресирала пратката в Англия, за която дължа мито. Ноо.. сумата е почти толкова колкото е стойността на поръчката ми Sad Sad Sad и се чудя как да процедирам ?! Някой с подобен проблем да се е сблъсквал ? Поръчах  витамини за малко над 20 паунда, а сега имам да плам мито + такса на Royalmail към 14 паунда Anguished ....
Моля за съвет

# 501
  • Бургас
Опитвам се да пусна поръчка, но не ми дава опция плщане с пей пал, това някакъв бъг при мен ли е или вече няма възможност за плащане с пей пал?

# 502
И при мен не излиза Paypal, изброени са картите с които може да се плати под кошницата.
Код за 10 % отстъпка при първа поръчка от iHerb - SDB331

# 503
  • Sofia
[/spoiler]
Днес имам мейл от превозвача, до който бях адресирала пратката в Англия, за която дължа мито. Ноо.. сумата е почти толкова колкото е стойността на поръчката ми Sad Sad Sad и се чудя как да процедирам ?! Някой с подобен проблем да се е сблъсквал ? Поръчах  витамини за малко над 20 паунда, а сега имам да плам мито + такса на Royalmail към 14 паунда Anguished ....
Моля за съвет
[/quote]
С Yodel ли е пусната поръчката?

# 504
  • София
При мен има PayPal и може да се плаща чрез него.
Под кошницата, освен картите има и PayPal Peace

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 20:25 от denis.

# 505
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Да попитам, когато се даде английски адрес за доставка, избягват ли се митническите такси и ДДС, които обикновено трябва да платим, когато поръчката ни надвишава 30 лв?
Не, не се избягва. Избираш за доставка Yodel, която е с предварително платени всички такси. Така, когато  БГ превозвачът вземе пратката ти, за да ти я достави тук в БГ, не се налага той да я освобождава и да плаща нищо, което много улеснява процедурата.
...
в моя последен случай в който нямах възможност да избера дост с Йодел, се оказа че пратката ми е на митница. свързах се с моя превозвач и ми отговори , че предлагат освобождаване, но мина почти седмица от както на проследяването ми излиза че е  на митница, толкова много ли се бавят с известията за освобождаването им ?! Някой който е запознат, започнах да се притеснявам, витамините ми трябват, да не говорим колко ще съм на сметка от всичките тези упражнения....
[/spoiler]
Моля за съвет
[/quote]
И аз чакам една такава но нямам вест вече седмица от UK, ще пиша пак на превозвача, но очаквам да е 8 паунда таксата на Ройал...

# 506
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
...
[/spoiler]
Моля за съвет
[/quote]
И аз чакам една такава но нямам вест вече седмица от UK, ще пиша пак на превозвача, но очаквам да е 8 паунда таксата на Ройал...

# 507
  • Sofia
Скрит текст:
Скрит текст:
...
[/spoiler]
Моля за съвет
[/quote]

А защо не пускате с Yodel с предварително платени такси?

# 508
  • София
А вие с кой номер проследявате в сайта на БГ пощи? Аз виждам номера само от линка, който идва от Айхърб в мейла с изпратената пратка. Като си търсех изчезналата такава, по телефона от митницата ми казаха, че им трябвало друг номер, който се слагал като пратката пристигне в Германия и я пуснат за БГ - аз така и не разбрах кой е този номер. Някой има ли идея?
Може да проследиш пратката в сайта на БГ пощи, Но само ако си избрала доставка Delivery by local post plus- в този случай в сайта на пощата пишеш номера на DHL "delivery by postal provider" и ти излиза цялото движение- от поемането на пратката от германските пощи, плюс движението ѝ в БГ.

# 509
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не, не се избягва. Избираш за доставка Yodel, която е с предварително платени всички такси. Така, когато  БГ превозвачът вземе пратката ти, за да ти я достави тук в БГ, не се налага той да я освобождава и да плаща нищо, което много улеснява процедурата.
...
в моя последен случай в който нямах възможност да избера дост с Йодел, се оказа че пратката ми е на митница. свързах се с моя превозвач и ми отговори , че предлагат освобождаване, но мина почти седмица от както на проследяването ми излиза че е  на митница, толкова много ли се бавят с известията за освобождаването им ?! Някой който е запознат, започнах да се притеснявам, витамините ми трябват, да не говорим колко ще съм на сметка от всичките тези упражнения....
Днес имам мейл от превозвача, до който бях адресирала пратката в Англия, за която дължа мито. Ноо.. сумата е почти толкова колкото е стойността на поръчката ми Sad Sad Sad и се чудя как да процедирам ?! Някой с подобен проблем да се е сблъсквал ? Поръчах  витамини за малко над 20 паунда, а сега имам да плам мито + такса на Royalmail към 14 паунда Anguished ....
Моля за съвет
[/quote]
[/spoiler]
А защо не пускате с Yodel с предварително платени такси?
[/quote] Погрешка.
Разчитате ли предпоследния знак - трябва да е буква... пробвах 3 комбинации. Опитах се да им пиша,. но формата им е много описателна и се отказах при адресите и ПК...
Скрит текст:

https://www.royalmail.com/personal/receiving-mail/pay-a-fee
Не знам по кой курс са го сметнали, но тотала ми е $69

Общи условия

Активация на акаунт