Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 авг. 2019, 19:48 ч.

Анкета: Доволни ли сте от настоящата си връзка?

 • 3 105
 • 62
 •   1
Отговори

Анкета

Доволни ли сте от настоящата си връзка

Опции:

 • София
 • Мнения: 595
Пускам анкетата, просто да видя как се чувствате във връзката си. Нека да видим кой как е, как сме сред останалите

# 1
 • Мнения: 204
Какъв е смисълът на тази анкета? Да убие скуката ли?

# 2
 • Мнения: 39 531
theopenminded, какъв е този интерес към чуждите връзки? Поредна тема. Кажи какво всъщост те притеснява.

По темата - да чукам на глава, напълно доволна съм от моята.

# 3
 • София
 • Мнения: 595
Интересно е колко хора са щастливи с другия и така. Ще е полезно за всички, да се ориентираме къде сме в живота.

# 4
 • Мнения: 39 531
В какъв смисъл полезно? Какво ме грее дали друг е доволен или не от връзката си?
Важно ми е само в моята как са нещата, другите не ме засягат по никакъв начин.

# 5
 • Мнения: 2 294
Интересно е колко хора са щастливи с другия и така. Ще е полезно за всички, да се ориентираме къде сме в живота.
Акнетата е безкрайно непълна. Аз отбелязах "да", но това не означава, че няма накъде да се развиваме и, определено, не означава, че нямаме проблеми. Имаме и то не малко, но съм намерила човек, заради когото и с когото си заслужава да се борим.
На тези без проблемите не вярвам. Тях ги има само във форумите и в държавите, където марихуаната е легализирана. Ако търсите перфектната, вижте в някое списание, там има достатъчно за да запълни огромното мъжко сърце. А ако си мислите, че сте перфектен, може би не е зле да прекарате повече време обмисляйки постъпките си, вместо да пускате теми във форум за майки. Перфектни хора няма, казва го крайно неперфектна омъжена жена.
Съжалявам, лично мнение, не е нужно да нападате.

# 6
 • София
 • Мнения: 595
Перфектни хора няма, анкетата не е с цел да се види кой какъв е и колко перфектно живее. Просто е добре да знаем как се чустват хората във връзките си.

# 7
 • Мнения: 1 434
Ама виж сега, то не е константа. Simple Smile Казват, че всяка връзка има върхове и спадове. Само цветя и рози няма да е никога, но важното е да чувстваш, че изборът ти е правилен. Ей сега мъжът ми ми каза, че кашлям като магаре, което не е поетично, но няма хептен да се обидя, защото е наистина така в момента. Sad Не може всичко да е идеално. Relieved

# 8
 • Мнения: 506
Интересно е колко хора са щастливи с другия и така. Ще е полезно за всички, да се ориентираме къде сме в живота.

На тези без проблемите не вярвам. Тях ги има само във форумите и в държавите, където марихуаната е легализирана.
Отговарям и на двете условия Wink
Да, окей съм с връзката си, макар да ми липсва нещо съществено, но.. Интересен ми стана отговор Б, ако може да ми се разясни. Изкуших се да отговоря с него, но не ми е напълно ясно какво е искал да каже автора.

# 9
 • Мнения: 3 917
Щастливо е много субективно понятие. За мен тези, които парадират с щастието си, са най-нещастни.
Аз съм най- неподходящия човек да коментирам тази тема, имайки предвид каква дупка съм в тема връзки. Но  пък сега се виждам с някой, който не ми тегне на главата, не ме контролира, не ме дразни, има си свой живот, аз също и всичко е ок.  Пък какво ще стане, времето ще покаже. Simple Smile

# 10
 • Мнения: 165
Две интересни тенденции, има в този форум. Аз от месец накъде чета редовно, и ми прави много сериозно впечатление.

Първо на съпрузи или сериозни приятели се казва партньори, за мен много странен факт, не бих се сетил никога да нарека жената партньор. Интересни всички свързват съвместния живот с любов, но явно никой, или малко хора знаят дефиницията на тази дума, ако я знаеха никога няма да нарекат съпруга си или приятеля си партньор.

Второто нещо въпросът на тази анкета. Доволни ли сте от ... връзка? Уж всички искат,  търсят, изгарят за любов но свеждат връзката до доволност. Човек може да е доволен с нещо, което не обича и не е щастлив със, и обратното да е недоволен от нещо, което обича и е щастлив със. Пак се усеща един твърде материален привкус в противоречие с това което повечето тук декларират за важно за тях.

За мен няма

# 11
 • Мнения: 737
Вчера ми стана много тъжно за мен самата и връзката, в която се намирам. Купувам си плодове и поисках от мъжа, с който планираме да имаме семейство да ми даде 1 или 2 лв, защото продавачката нямаше да ми развали. Той ми даде 1 лв, след което, когато си одребних парите, му върнах левчето, пускайки го в задния джоб на дънките му. Вчера, моя близка ми разказа за гаджето, с което е отскоро, как й помагал в грижите за родители и даже купувал принадлежности, без да иска пари. Така обидно ми стана, още ме държи... за положението, в което се натиках сама.
Ами, хем не съм доволна, хем нямам сили да остана сама и да търся друг човек.

# 12
 • Мнения: 8 129
Отговарям и на двете условия Wink
Да, окей съм с връзката си, макар да ми липсва нещо съществено, но.. Интересен ми стана отговор Б, ако може да ми се разясни. Изкуших се да отговоря с него, но не ми е напълно ясно какво е искал да каже автора.
Аз съм на отговор Б. Има неяснота в отношенията ми с мъжа ми, изчаквам /това в някаква степен прилича на отговор В де/. Не искам раздяла, разводи, такива простотии, нови мъже, не съм по тая част.
Скрит текст:
Последната 1 година отношенията ни бяха по-добри, мъжът ми се промени към добро, така че да, може и да не е съвсем Разумно да излизам от връзката когато нещата са тръгнали към по-добре. По-скоро проблемите са в миналото и имат отзвук и сега.
Означава, че не си доволен, че не всичко е ОК, но няма да се разделяш.
Ани,
Скрит текст:
сама знаеш, че с този човек семейство не трябва да правиш. Дожаля ми като те прочетох, вмъквам, макар че темата не е за това изобщо. Ама който му е криво да се оплаче де.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 13:18 от Косите на Вероника

# 13
 • Мнения: 9 713
Ами ако не му беше пуснала левчето в джоба на дънките, той може би нямаше да си ги поиска?
А може би знаеш, че ще му потрябват и затова му ги връщаш? Такива дребни суми обикновено се следят, когато хората са с ограничени финанси, нали така...

# 14
 • София
 • Мнения: 381
Много ми харесва репликата на Шарлот от първия филм "Сексът и градът", когато я питат щастлива ли е с Хари и тя казва "Всеки ден". Следва удивен въпрос "Всеки ден?!". А тя казва - "Не по цял ден всеки ден, но, да, всеки ден". Струва ми се като идеално описание (поне за мен).

Общи условия

Активация на акаунт