Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Табаков си играеше с бебо. Мислите ли, че има вариант да си я вземе, а Зорница да бъде с Марио? Или Табаков да я остави и да гледа как е със Зорница и Марио?
Привързва се към детето и си мисля, че ще бъде все пак родител за нея.
Никой вариант няма как на 100% да кажем, че няма да стане. Все пак Мазови и Захариеви са заедно, а те само не са се опитвали да убият другия 😂

Ако не греша, Мазов имаше някакво изказване по този въпрост относно Хинова 😂

май като почна тя да се задява с Владов, в разговор със Захариев(?), Мазов стигна до заключението, че си решава всички проблеми, ако просто я убие.

При Пешко и Галя пък Виолета се включи с такъв план, въобще мазало от всякъде 😂

# 541
А някой обърна ли внимание, че сякаш бебето беше друго... С коса, много и черна... Не че не е позната практика да ползват различни бебета (или близнаци) но тук нещо не са го нагласили... Поправете ме ако бъркам.

П. С. То да им е само това недоизмисленото, няма и да го споменавам Joy Но искам да отбележа, че поне за сега този сезон ми върви по-гладко от предишния, гледам го с интерес.

# 542
  • София
А някой обърна ли внимание, че сякаш бебето беше друго... С коса, много и черна... Не че не е позната практика да ползват различни бебета (или близнаци) но тук нещо не са го нагласили... Поправете ме ако бъркам.

П. С. То да им е само това недоизмисленото, няма и да го споменавам Joy Но искам да отбележа, че поне за сега този сезон ми върви по-гладко от предишния, гледам го с интерес.

Друго беше бебето определено, с черна коса и по-големичко, усмихваше се, когато Табаков го държеше. Явно е било заето първото бебе.

# 543
  • Русе
Здравейте. Вчера изпуснах епизода, защото бях навън по това време. Като ви чета долу горе навързах какво се е случило.
Когато споменаха за влизането на Будинов в сериала, очаквах че ще са ретроспекции, защото той игра бащата на Калин /Янко/ като млад, а то - нов лекар. И друг път са го правили, но все пак ми е нелепо.

# 544
На Аня Пенчева не мога да й гледам превзетите физиономии. Нито ме трогна драмата й, нито нищо. Егати некадърницата.

# 545
И на мен не ми въздейства никак играта на Аня Пенчева. Не й вярвам и това е Laughing
Хайде, няма ли да идват тези двамцата Алекс и Калин, че още не може да ми стане особено интересен сезонът.

# 546
Май казаха, че към 20-ти епизод ще дойдат.

# 547
Моите впечатления от последната серия:

1. Не ми беше интересна историята с майката и момичето, което се хвърли. Не ме грабна и сюжета с родната му майка, въпреки че виждам каква е била идеята - да повлияе на Табаков.

2. От цялата история ми хареса сцената с Йосиф и сестра Ненова. По принцип им се радвам на двамата и им симпатизирам, когато само ги юркат и тази сцена беше важна за тях. Да покажат как и те чувстват несгодите на пациентите си.

3. Сцената между Петър и Галя в двора на болницата ми се стори супер изкуствена. Да не говорим, че Петър си личеше, че е озвучаван отделно (предполагам няма как като е сниман от 50 метра), но звучеше си все едно чете и изобщо не е в сцената. Не знам дали някой друг го е забелязъл, но просто съвсем различно беше.

4. Харесва ми този сезон Ралица как играе Галя. Образа на Галя не ме дразни толкова, колкото в предишния сезон.

5. Историята с Жени ескалира супер бързо и е супер тъпо как никой не го забелязва. Вярно Жени винаги е била експресивна, емоционална и леко нестабилна, ама кадрите с Катя бяха меко казани странни. Кой се държи така? По едно време си мислех, че ще се нахвърлят една на друга. WTF! Grinning

# 548
  • Разпиляна във въображението
Да, и на мен ми направи впечатление. Помислих си, че е като в стар филм с допълнителното озвучаване.

Колкото до въпроса ми за бебе, Табаков, Зорница и Марио - не виждам възможна връзка между Зорница и Марио с тази нейна обсебеност от бебето.

# 549

2. От цялата история ми хареса сцената с Йосиф и сестра Ненова. По принцип им се радвам на двамата и им симпатизирам, когато само ги юркат и тази сцена беше важна за тях. Да покажат как и те чувстват несгодите на пациентите си.

През цялото време си мислех как двама толкова добри актьори са забити в ролите на медицинска сестра и санитар. Добре, че понякога има толкова силни сцени, в които да изпъкне таланта. И всъщност, добрата игра ги прави силни. В противен случай, ако актьорите не успеят да въздействат с играта си, се превръщат в излишен пълнеж.
A.Пенчeвa, например, не ме трогна и грам.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 11:33 от Zlаti

# 550
Този анонсаджия, това актьор и герой разлика няма 😂
https://nova.bg/accents/view/2019/09/18/263017/%D1%84%D0%B8%D0%B … 0%B7%D0%BA%D0%B8/

# 551
  • Разпиляна във въображението
Направо са преразказали епизода. А момичето изобщо не прилича на анорексичка. Като я гледах снощи си помислих, че проблемът може би е в дъвките, с които постоянно се тъпче.

# 552
Май няма нужда да гледаме епизода довечера - току-що ни го разказаха Joy

А Табаков явно страда от амнезия, та и Захариев ще трябва да му обяснява, че Зорница е била изнасилена Joy
Освен това Зорница (не Диана!) знае, че Табаков знае....

# 553
🤣😃😂😆😁😃😂

Какви ли не глупости сме чели в тия анонси до сега, ама тука вече съвсем я оплескаха...

Мисля, че нов анонсаджия са назначили, много се различава по стил на писане.
Стария може да е дал фира от толкоз ракии 🤪

# 554
Въпросът е защо е оставил на новия Анонсаджия ключа за сейфа с ракията? Че този съвсем няма мярка! Joy

Общи условия

Активация на акаунт