Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Този и на мен ми изглежда като леко ъпгрейдната версия на Забранена любов.

Този сезон ме съмнява да е финал, освен ако положението е много зле и го решат в движение, което обаче ме съмнява.
Все си мисля, че финалният сезон ще бъде планиран предварително и ще бъде промотиран като такъв още преди да стартира.

# 61
Ще има прожекция на голям екран:

# 62
Юхуу, мерси за информацията. В страницата на сериала още не са го обявили, тъкмо да има време за билети

# 63
Някой е качил във фейсбук клип от снимките днес - Алекс посреща Калин на летището и се прегръщат.

# 64
  • Разпиляна във въображението
И то доста сърдечно.

# 65
  • София
този път без мен на големия екран Wink

# 66
този път без мен на големия екран Wink
Еххх, като я няма Теодора Духовникова, така е... Ще се лишат от Дяволчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 67
  • Разпиляна във въображението
Няма ли някой да подкрепи Батко? Simple Smile

# 68
Няма ли някой да подкрепи Батко? Simple Smile
Аз ще съм там.

# 69
Хубаво се порещат топло, ама все си мисля, че тази топлота бързо ще изстине.

На ходещите на премиерата да препоръчам да вземат мента, глог и валериан, някое патронче алкохол по избор и за всеки случай няколко домата. Използването им е в поредност - преди, по време и след прожекцията Joy

# 70
Снимка от Красена:

# 71
О, не - този беззъбият и некадърен актьор да не би да се връща!! Много ми е смешно разни лилипути като се правят на мачовци..

# 72
Снимка от Иван Юруков. Май може да очакваме репортаж от снимачната площадка (ако вече не е минал).

# 73
О, не - този беззъбият и некадърен актьор да не би да се връща!! Много ми е смешно разни лилипути като се правят на мачовци..

има зъби, но не е посещавал никога зъболекар 😁😆

# 74
Мама Кенга, това беше много грозно. По-ниските мъже направо да се бесят и да се мятат отнякъде щото не са ти по вкуса ли? Може да си нисък и с много по-смело сърце от някой висок клечо. Чак пък лилипут... Аз също не го харесвам като актьор (съдя само по ОЖ, другаде не съм го гледала), но не бих го обиждала така отвратително. Хората са ниски и високи, слаби и дебели, най-различни. Това му е хубавото. Дай тези, които не са модели направо да си организират публично самоубийство, за да сте доволни вие с идеалните мерки.

Общи условия

Активация на акаунт