Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Тя и на Банков така налетя 😁

# 526
Само при Захариев ще я огрее нея Joy

Абе новия доктор - гастрото (Будинов) - с коя ще го залюбим? Ако ще ми се репчи на Врабчев, няма да го обичам особено, да внимава в картинката Joy

# 527
Интересна ми беше серията като цяло, защото най-после имаше повечко време в операционните, въпреки че пресолиха наистина манджата с тия реанимации.
Пенев ме уби като потупа по рамото пациента и каза "Сори, пич!" Grinning
Малко в повече ми дойдоха сцените с Магда и Аня. Ясно, че жената страда, ама прекалиха. И изнасилването ми дойде в повече, мислех, че повече няма да гледам тази ужасия, ама не пропуснаха да ни припомнят най-любимата си сцена от сериала...
Поли е отвратителна. Дели Пешко с Галя, бебето със Зорница. Като някаква чума обикаля коридорите и се чуди с кой да се заяде.
Не разбрах сега Табаков помни ли го това с изнасилването или е пълен тотален малоумник??!
Иии Марио, горкия вече втора или трета серия обикаля тази градинка с кафе в ръка Grinning Вече взе да ми става смешно,  добре че най-после приключи тази безконечна сцена Grinning

# 528
Само при Захариев ще я огрее нея Joy

Абе новия доктор - гастрото (Будинов) - с коя ще го залюбим? Ако ще ми се репчи на Врабчев, няма да го обичам особено, да внимава в картинката Joy
Човекът работи от кръста надолу все пак, разбира му. Joy

Аз си мислех за Кайчето, че е самичка, макар, че не си ги представям заедно. Grinning

# 529
Този сезон епизодите до един ми харесват. Стегнати и интересни.

Петмезов и той се репчи като петле, ще му свият сърмичките и на него Grinning

Елимели, ти се моли да не ни пуснат пак видетото на Ина с Надзорника Joy

# 530
Този сезон епизодите до един ми харесват. Стегнати и интересни.

Петмезов и той се репчи като петле, ще му свият сърмичките и на него Grinning

Елимели, ти се моли да не ни пуснат пак видетото на Ина с Надзорника Joy
Оооо нееее, забравих за тази сцена Grinning Ще ръсна малко светена вода Grinning

# 531
Майче, да не дава Господ. Разбрахме, че и тая сцена им е любима. Joy

# 532
  • Разпиляна във въображението
Табаков си играеше с бебо. Мислите ли, че има вариант да си я вземе, а Зорница да бъде с Марио? Или Табаков да я остави и да гледа как е със Зорница и Марио?

# 533
Според мен има шанс да си я вземе и да си я отгледа, обаче ще има перипетии там. За другото не знам, ще се види нататък в епизодите.

# 534
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.
 (17.09.2019) ЕПИЗОД 5

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 22:31 от Mari_Mar

# 535
Аз в този сезон все повече клоня към възможността Табаков да си взема Диана. Докато в предния това ми се струваше абсурдно.

Вариант Марио и Зорница да отгледат Диана мисля, че не е обсъждан до сега.
Не знам, честно казано. Някак странно ми се струва.
Ще бъде интересно всъщност, но не смятам, че ще развият подобна история.
Марио и Зорница /ако въобще възнамеряват да ги събират/ имат да изминат дълъг път, да си изяснят много неща, да преодолеят всичко, през което преминаха, преди да се съберат.
Не виждам дете в тази картинка, особено пък чуждо.

# 536
  • Берлин
Ванилия, и да,и не. Не виждам какво има за изясняване. Той я обичаше,тя него не или поне не достатъчно,за да остане при него. Той й помогна след изнасилването,но благодарността и любовта са различни неща. Не следих предния сезон. Но Зорница се превърна в пълно безгръбначно с неясна самоличност. Дори не коментирам външност или актьорска игра. Сценарият за нея беше безумен и нелогичен. Ковачев пък го прогониха като куче. Не знам след това с какъв мотив Павлов пак се върна. Иначе от поведението на Марио е ясно,че никак не е заличена Зорница. Цялата им история беше яко оср@на от екипа. Любопитна съм ще мажат и бършат или ще се направят на приятно разсеяни. Мелодрамата с бебето става все по-недодялана. И скучна.

# 537
  • София
Колкото и да го мисля при наличието на двама живи родители и то единия главен герой в шоуто, лекар и под носа на бебето, шансът Поли или Зорница да осиновят детето е близък до нула. Единствения шанс за Зорница е ако се съберат с Табаков, но това дали ще стане едва ли някой може да каже освен от екипа на шоуто. Аз съм почти сигурен, че Табаков няма да даде на никой бебето, ще си признае и ще си го вземе. А нищо чудно да потеглят и към Америка...
Иначе какво ще ни показват в ефир? Как уважаван хирург и завеждащ отделение се отказва от собственото си дете??? Това просто не го виждам как ще стане, а и какво ще е посланието? Тц, тц. Така че е почти ясна работата. И горещо се надявам да се изяснят до една/две седмици, че тази линия изобщо ама изобщо не ми е интересна. Точно обратното, дразни ме и ме натоварва излишно. Ест. не изключвам и майката да се завърне, но едва ли, много малко вероятно. Тя бе пълнеж, от който просто започна историята.

# 538
Папурче, съгласна съм, затова и предполагам, че няма да ги събират, още откакто разбрах, че Марио се връща.

Но ако решат да вървят натам - имат доста неща да си изяснят, няма как да станат щастлива двойка от днес за утре и не може да вземат толкова важно решение като това да отгледат чуждо дето, докато те самите не са в хармония един с друг.

То всъщност процедурата си тече, а Зорница подадени документи няма...
Не знам с още колко време разполага, но ако продължава да е в неведение за това, ще трябва автоматично да я изключим от възможните опции.
Протакат за нуждите на сценария, но реално не може това бебе да стои в болницата месеци наред.

И като стана дума, фалшива ми беше постъпката на Пешко с парите.
Пази Галя и гледа да не се шуми около нея, ама това да даде пари на пациент не ми е реалистично.
По-скоро би подходил тактично, да го убеди колко им е било натоварено, как не са имали възможност и т.н.
Директно да издави парите беше тъпо.

Репликата на Пенев към Стаменова също не ми е реалистична, въпреки че ми стана смешно.
Реално, смятам, че лекарите спазват някакви граници и не си позволяват подобни шеги относно компетентността на колега.
Ако са си близки приятели - да, но те не са.

# 539
Табаков си играеше с бебо. Мислите ли, че има вариант да си я вземе, а Зорница да бъде с Марио? Или Табаков да я остави и да гледа как е със Зорница и Марио?
Привързва се към детето и си мисля, че ще бъде все пак родител за нея.
Никой вариант няма как на 100% да кажем, че няма да стане. Все пак Мазови и Захариеви са заедно, а те само не са се опитвали да убият другия 😂

Общи условия

Активация на акаунт