Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Май няма нужда да гледаме епизода довечера - току-що ни го разказаха Joy

А Табаков явно страда от амнезия, та и Захариев ще трябва да му обяснява, че Зорница е била изнасилена Joy
Освен това Зорница (не Диана!) знае, че Табаков знае....
И в реалността понякога хората забравят за тия неща. Даже и добри приятели понякога могат неволно да те жилнат на болното място. Явно не мисли постоянно за нейното изнасилване. Той се опитва повече да се оправдае пред себе си Табаков.

# 556
Не се учудвам, че Табаков не се сеща. То Магда, че случаят с Яна е пресен и изтърси пред майка й говорейки с момичето до тях за хвърляне от терасата

# 557
Абе стига глупости, това е идиотско. Или искат да изкарат Табаков тотален малоумник, или те не помнят какво са писали в миналия сезон.

"Аааа, ма ти изнасилена беше? Оф, вярно бе! (Бута я по рамото). И квоооо?"
WTF!?!?

# 558
Той Табаков принципно стартира като пълен малоумник 😃 сега по-скоро се опитват да го очовечат. До колко успешно....

# 559
  • София
Директора и Врабчев току-що в оживен разговор на Кристал. Владо Пенев изглеждаше впечатляващо в бяло, а Врабчев мноого слаб.

# 560
  • София
Анонсаджията не е свиканал на ракията от новата реколта, за това пише такива бисери.
Все си мисля, че Табаков много добре помни за изнасилването, но ще се опита да разбера дали Зорница не е забременяла в резултат на това изнасилване и за това да е направила аборт.
Друг е въпросът защо ще ходи да разпитва Кая, като последна клюкарка, защо тази информация му е важна и какво точно смята да прави с нея. Изключително малоумна история, която ми става все по неприятна.

# 561
Ей сега, като дойде Супер Марио да й намести чакрите на Зорничка 😁

# 562
  • София
Наистина голямо малоумие и недоразумение на сценаристите по оста Табакова - Зорница и изнасилването.  ooooh!

# 563
  • София
Поли става все по противна: "Ако си мислите да спретнете любовно гнезденце, няма да стане!" Сеща се, че може да остане без бебе, ако Табаков си го поиска. Но си мисля, че майката на Диана се опитваше да го върже с бебето и ако той го вземе, най-логично би било, тя да се върне. В реалността де, не в сериала. Зорница и тя става все по-зле. Да съди майката, изоставила детето си след изнасилване, като самата тя уби своето, без реално да има причина.
Аня Пенчева не мога да я харесам.

# 564
И аз. Това за Аня Пенчева.

# 565
Аня Пенчева играе много, ама много зле. С тия физономии, които прави е абсолютна гротеска.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 17:33 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 566
Кой може да забрави за нечие изнасилване... Това нещо до такава степен шокира и се забива в съзнанието на човек, че дори и несъзнателно вече асоциираш този човек с това.

Аня Пенчева нямах спомен да съм я гледала преди  хората тук да започнат да я коментират, после видях къде е участвала. Не можах да я позная. Ако не знаех, че е актриса щях да си помисля, че са взели просто някаква случайна екстра. Изобщо не ме убеди.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 17:13 от Lygia

# 567
Ето го промото: https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-0 … -stolen-life-tazi
Петмезов по Кайчето се заглежда или бъркам? Grinning Май ще има закачка там, както вчера предложих да ги сгаджосват, че е самичка. Grinning Довечера изглежда ще е забавно.

# 568
Ето го промото: https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-0 … -stolen-life-tazi
Петмезов по Кайчето се заглежда или бъркам? Grinning Май ще има закачка там, както вчера предложих да ги сгаджосват, че е самичка. Grinning Довечера изглежда ще е забавно.
По Kирилова  Mr. Green

# 569
Злати, намерил той по коя да се заглежда, на камък ще удари. Grinning Все пак ми се стори, че репликата "това е много красива жена" или нещо от тоя тип, беше за Кая, пък на Кирилова само ръка й целува.

Общи условия

Активация на акаунт