Звездни компромати - септември'19

• 244 184
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 105
Булката Сиракова наистина се е барнала като арабска принцеса.

# 106
Тази Луда, тотално я пере съчмата.
Хубаво, оженилда се е за младото си гадже. Ама, тя е над 50 годишна, какво ще му даде на това момче (освен кинти)?
Луна е 71-ви набор. 48 годишна.

На мен ми прилича към шейсетака, направо невероятно, че е едва `71 набор.

# 107
Роклята на Мерил Стрийп много ми харесва. Кой ли е диайнер?

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 22:24 от Dress as Princess

# 108
  • София
Булката Сиракова наистина се е барнала като арабска принцеса.
Да не би да е била тематична - "Приказки от 1001 нощ" например? Роклята на булката е като за "Аладин" 😂

# 109
Много ми хареса Мерил Стрийп и роклята.

# 110
Мерил си е Мерил, такъв огромен талант и класа е, и излъчва тази жена, че с торба от картофи да се облече пак ще изглежда като $1мил. Иначе роклята не чак толкова зле, малко излишно може би я окръгля в областта на ханша.

Сиракова е 🤐. Барнала се с рокля за кой знае колко бона, а на ортодонт е пропуснала да отиде. Зетят и той един хубостник - с модерната прическа от 2008 и празния поглед. Като някой бал са, за който три поколения са теглили кредит да се покажат пред хората.

# 111
Ей това си е компромат. Попрекалила е с "пиленето"  Златка, не прилича на себе си.

# 112
Това не прилича и грам на Златка!
Не познавам тази жена и за първи път я виждам!

# 113
На Бай Злати кавалера

Нещо ми кривее пода , лицето блъшнато.

# 114
  • София
Златка, ако ще на лолитка да се направи, не може да скрие травеститското излъчване! Много пошло и грубо има в нея,  а ксто се сетя и тембъра, израза.... бррр Страх!

# 115
  • София
Това не прилича и грам на Златка!
Не познавам тази жена и за първи път я виждам!
А аз за първи път виждам човек с половин нос. Но поне вади мигли. Joy

# 116
  • Пловдив
Тоя на Златка ми прилича на Динко от Ямбол.

# 117
Аз пък се чудя на кройката на панталона на мъжа на бай Злати. Елегантен мъжки легингс може би?

# 118
Еее Бай Злати турил ефекта "жена", ама пак не го докарва на жена Grinning Ей сега мога да изброя три травестита, които изглеждат по- женствено и красиво от туй на снимката. Grinning

# 119
Галена от сватбата изглежда зле. Просто си е изгубила сексапила. Сори, Галенче, не, че не си още млада, ама годинките и начина на живот...

Благодаря за новата тема и труда!

Общи условия

Активация на акаунт