Звездни компромати - септември'19

• 244 195
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 180
  • Rock & Roll feeling ...

Ми и аз не бих се загледала по плосък задник, сори. Да живеят мъжете!
Не плосък. Малък е антипода. Стегнат и в профил да очертава полукръг. : ))

БандаБанда ... 2 неща ме дразнят в това момиче. Амбицията да се наложи като слакда, промотирайки се като "мега" сладка и мудното,тегаво и тягостно леене на мисълта й.  Никога до преди да се появи при Гала не съм я чувала... а била популярна в нета... Доообре. Както и да е. А, сетих се и трето дразнещо нещо. Не спирното й говорене за алкохол и тъпи шегички за напивания,коктеилчета и партита. Вместо да остана с впечатление колко интересен парти живот има, все повече ми лъха на комплекси. Хората,които имат интересен парти живот не говорят за него по този начин, по който са нейните постоянни вметки.

# 181
На мен идеала ми е Аманда Фини. Теяна Тейлър също има хубаво тяло. Като цяло харесвам по-стегнати/изваяни тела, та Нина Добрев има какво да поприбере, постегне и повдигне. Далеч ми е от хубаво тяло. В лицето ми е съвсем обикновена, просто симпатична.

Поредно доказателство колко сме различни хората. Не харесвам женски тела с очертана мускулатура, всъщност в дрехи са чудни, голи не. За мен жената трябва да е нежна, реалистична, пък ако ще тук там и стрия да се види, че няма да умра и от малко целулит, иначе такива жени са ми по - близко до мъжкото. Нищо, няма лошо да сме различни, той за това света е интересн. 😉

# 182
За мен перфектните жени в лице и тяло са нашите Д.Попова и Р.Иванова.
Адриана Лима е наистина невероятна жена.Виж Жизел и Ел (и Синди навремето)са без забележки в тялото,но пък в лице не са ми уау.Чарлийз Т. и Кендъл Дж.са ми ужасно красиви.

# 183
  • На морето!
Жени Калканджиева изобщо не ми харесва. Има кльощави и неоформени крака, широк таз и плоско дупе. Някои жени прекаляват с тренировките, но други е добре поне от време на време дс спортуват нещо, за да оформят тялото.
Банда-Банда боса ли е във фитнеса или у тях си има кардио зона с пътеки?

# 184
  • София
Риана
Скрит текст:
Миранда Кер
Скрит текст:

# 185
Миранда Кер е много сладка бременна.

# 186
На Глория дали не са ѝ казали на място кой е Сергей Бубка?!? А не са...

# 187
  • Rock & Roll feeling ...
Хилари Болдуин е надъхваща мацка. Прави интересни упражнения, носи  лекота и позитивизъм.

# 188
Адски ми е неприятна Глория в лице, има нещо ужасно гнусно и нечистопльтно, тялото и е супер

# 189
  • In The Middle Of Nowhere
Като стана въпрос за Глория за мен тя / не само тя, но се сетих за нея/ има хубаво тяло за жена на годините си https://www.instagram.com/p/B1QwyahnTqV/ И в лице ми харесва, чак пък нечистоплътна....

# 190
Ами устата и, която на повечето снимки е тип голямо кокошо дупе ми е точно такава. Тялото и е страхотно и не само за нейните години, без значение има ли, или няма интервнции

# 191
А има ли значение как изглеждаш на външен вид, ако си прост?

# 192
А има ли значение как изглеждаш на външен вид, ако си прост?

Само до момента на отваряне на устата........

# 193
  • Пловдив
Хилария Болдуин не само се занимава с йога.Тя е йога инструктор , тоест това и е професията. Двамата с Алек Болдуин имат 4 деца. Браво , за това как изглежда след 4 раждания.

# 194
Не съм вярвала, че е възможно да видя Глория и Сергей Бубка в едно изречение, на снимка пък съвсем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт