Звездни компромати - септември'19

• 244 251
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
...и с ужасен тежък грим

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 11:41 от Doli

# 556
  • На ръба..
Василена и мен ми се видя с коремче, но снощи ми се стори, че и Даниела Тренчева с голям корем и все едни големи ризи напоследък.

# 557
Аз да попитам за Цветелина Янева, в уикипедия пише че е съпруга на Делян Пеевски,дали е вярно? Не знаех че са сключили брак. Мислех, че връзката им е обществена тайна. Една снимка нямат заедно като семейство.
Пише партньор а не съпруг.
В профила на Делян Пеевски в Уикипедия пише, че му е съпруга.
И на неговия пише-партньор.На тези с брак пише-съпруг/а

# 558
Айде тоз да го застреля вече някой и тая да заминава в Дооообай. Да се замитат боклуците, моля. Въобще ме ме вълнува имат или нямат брак. Ба си наглеците гнусни!

# 559
Amphibia, ще се случи рано или късно.
И на мен не ми допадат особено. Просто ми стана интересно, че тя му е съпруга, а той на нея не. Та..да разнищим казуса.

# 560
Виктория Петрова е толкова красива жена и така зле представена на екран! Косата й е твърде тъмна, състарява я, често с бели корени, постоянно прибрана надве - натри назад. Гримът безумно тежък, почти в стил Ивана.
Толкова ли нямат добър гримьор и фризьор в тази телевизия?

П.п. За мен най-красивата водеща е Лиляна Боянова и явно добре се грижат за външния й вид.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 12:42 от Tess d`Urberville

# 561
На Виктория Петрова явно този грим й харесва.Виждала съм я в мола,лятото в жегата ,пак си беше с този тежък грим.

# 562
Аз много харесвам една от водещите на спортните новини - Елена Яръмова. Много слънчева и положителна ми е тази жена. Направо блести на екрана.

Сега я Гугълнах. Дори сме учили в едно училище. Grinning Тя е 2г по-голяма от мен, но не я помня, пък имах много приятелки от нейния набор.

# 563
И аз я проверих сега Simple Smile с Алексито Сокачев си имат дъщеричка.
И с Ice Queen сме наборки Joy

# 564
Никол Станкулова на сватба. Нея също някой трябва да я нахрани, изглежда ужасно слаба. Прическата няма да коментирам. Едно време за такива случаи се казваше 'гръмнал бойлер в тръстика'....
https://www.instagram.com/p/B14EyTmnMgI/?igshid=wrm8r4y187w8

И тя на Сираковата сватба, по каква линия е поканена - нямам идея.  Rolling Eyes

# 565
  • София
А, така! Айс, явно сме съгражданки. Бабата на Елена и моята баба бяха приятелки. Дядо й Хари Яръмов всички го знаеха във Видин.

# 566
  • София
От доста време се знае, че Василена очаква дете. Дори имаше статии в жълтурите, че Антон Хекимян трудно преживявал новината, дори депресия му преписваха.

# 567
  • На морето!
Като сме на вълна водещи, аз харесвам Флорина Иванова
Скрит текст:
и не понасям вечно заекващия и мучащ Юксел.

# 568
Даа, Флорина е много сладка и лъчезарна! И аз я харесвам Simple Smile

# 569
  • Далечният изток
И аз я проверих сега Simple Smile с Алексито Сокачев си имат дъщеричка.
И с Ice Queen сме наборки Joy

Две дъщерички Wink

Екимова и Биляна Йотовска били приятелки:
Скрит текст:

"Бpазилcки миниcтъp подкpепи Болcонаpо: Бpижит Макрон наиcтина е много гpозна":
https://www.24chasa.bg/novini/article/7641159

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 13:48 от AIDA_N

Общи условия

Активация на акаунт