Звездни компромати - септември'19

• 244 259
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 570
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Егати долния вестник.

# 571
Точно, защото са приятелки ли Ива Екимова разказва напред-назад, че Биляна заработва в Дубай сещате се какво? Имам достоверен източник. Същото се твърди и за Ивайла Бакалова, когато е в Дубай.

# 572
Според мен това за Йотовска е измишльотина малко.

# 573
  • Sofia
Да гледате днес от 16ч в Мармалад по бтв "най-красивият ум"/така я представи гласът зад кадър Joy/,демек  Батинкова Triumph
Редактирам се,утре е...за мен днес е събота Joy

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 15:47 от Doli

# 574
Amphibia, ще се случи рано или късно.
И на мен не ми допадат особено. Просто ми стана интересно, че тя му е съпруга, а той на нея не. Та..да разнищим казуса.

В Уикипедия всеки може да напише каквото си иска.

Василена Гръбчева и Хекимян не са ли заедно вече?

# 575
  • гр.Пловдив
Василена и мен ми се видя с коремче, но снощи ми се стори, че и Даниела Тренчева с голям корем и все едни големи ризи напоследък.

Дано да има радост за Даниела Тренчева,много я харесвам ,а и е страшно добър професионалист.

Лиляна Боянова е много красива,една от любимките ми е,за нея стилисти и гримъори нямат грешка,но за Викито имам какво да се желае ..

# 576
  • Rock & Roll feeling ...
Виктория Петрова е красива жена,но за мен на моменти има едни доста неприятни наклонения в интонацията. Затова от години не знам ни каква прическа има, ни с какъв грим е. Просто предпочитам гласовете на Нова.

Еманюел Макрон: Съпругата ми е част от мен https://www.vbox7.com/play:f8c2effcf6

Бразилският министър на икономиката за г-жа Макрон: Тази жена наистина е грозна

Отдавна не са. Тя е с потомствен нврохирург, любител моторист. Гостуването й е "На кафе" https://www.youtube.com/watch?v=kM35omJPSHA

Много харесвам Даниела Тренчева (много добре стои на екран) и прокетите й. От новите попълнения харесвам Василена и Марина Цекова.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 15:22 от Летящ Кактус

# 577
  • До морето
Виктория Петрова беше истинска красавица когато беше репортерка, по времето когато гръмна скандала със "седянката". Откакто я направиха водеща, тотално я олелчиха. Не ги знам тия в ьТВ -100 пъти сменяха концепция, декори, шефове, сама грима и осветлението не си оправиха.

В Уикипедия Цеца Янева и Пеевски  може и братя да пише че са. Там всеки си драска каквото му хрумне.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 05:41 от Boho chic

# 578
  • Далечният изток

Не са. Тя е с някакъв млад лекар. Запознали се когато е вземала интервю от него.
Тоца е утре в Мармалад. На рекламата все едно не е тя.

# 579
  • Sofia
Не е за вярване, че този Мармалад продължава да съществува! Много глупаво предаване. Не е Мармалад, а боза.

# 580
Много е тъпо, не знам кой успява цялото да го изгледа Joy
И тази Радост вече не ми харесва, а и я обличат ужасно.
Пеллиииии, дай нещо за окото, че тези пеевски медии...

# 581
  • Viena
Изключително тъпо предаване с още по-бездарни водещи. Сетих се за Юлияна Кънчева, тотално изчезна тази жена.

# 582
Радост работеше и като юрист в столична община.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 18:01 от SSll

# 583
Юрист или?

# 584
  • Viena
Сигурно с Тоца в една кантора. 😂 😂

Общи условия

Активация на акаунт