Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 662
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 785
На мен в Едеа ми показаха едни ниски чаши,не високи на столче.не че спечелих от ниските де...

# 1 786
  • София
Комплектът от Кауфланд е.

Най-вероятно е той.Странното е,че като звънях на националния им телефон за дам данни за доставка ми казаха,че ще го пратят със спиди.

# 1 787
  • София
Въпросче за MySparx - някой може ли да обясни как се качва "продължение" на Story на човек, когото следваш? Simple Smile

# 1 788
  • Разпиляна във въображението

Толкова много обекти и нито един в Плевен

# 1 789
Момичета, тези от Спортдепо започват наистина да ме дразнят, втора седмица вече, поръчката стои приета, поне да отговорят нещо смислено като ги питам  в чата. А не да ми пращат копи пейст!
В неделя поръчах на мм дрехи от сайт в Италия, във вторник ги доставиха. А спортдепо ще ги чакаме месец още. Поне коректно да отговарят! И съм поръчала за сума доста над ваучера!

# 1 790
Момичета, тези от Спортдепо започват наистина да ме дразнят, втора седмица вече, поръчката стои приета, поне да отговорят нещо смислено като ги питам  в чата. А не да ми пращат копи пейст!
В неделя поръчах на мм дрехи от сайт в Италия, във вторник ги доставиха. А спортдепо ще ги чакаме месец още. Поне коректно да отговарят! И съм поръчала за сума доста над ваучера!

И моята е така от 15 септември стои приета

# 1 791
На мен ми пратиха най - после заменените артикули, начислили са ми доставка. Като ги питах защо, грешката била в мен. Питах ги аз ли съм произвела обувки, които 41 номер отговарят на 39. Щом съм поръчала и са ми доставили поръчаното, грешката била в мен. Така за около 16 лв платена доставка до тях и обратно, приключвам със СД. Опитах се да изтрия профила си, но не видях как. Жалбата до КЗП няма да я махна, така или иначе не си спазиха сроковете. Съветвам ви и вие да подадете такива, че иначе няма да се научат.

# 1 792
  • Nesebar
Спорт депо Бургас казаха ,че до 15 октомври важат ваучерите а те до 19

# 1 793
  • при късмета
На мен ми пратиха най - после заменените артикули, начислили са ми доставка. Като ги питах защо, грешката била в мен. Питах ги аз ли съм произвела обувки, които 41 номер отговарят на 39. Щом съм поръчала и са ми доставили поръчаното, грешката била в мен. Така за около 16 лв платена доставка до тях и обратно, приключвам със СД. Опитах се да изтрия профила си, но не видях как. Жалбата до КЗП няма да я махна, така или иначе не си спазиха сроковете. Съветвам ви и вие да подадете такива, че иначе няма да се научат.
Не знам какво съдействие си искала от КЗП, но имат и това, че доставената стока не отговаря на представеното или нещо такова. Обаче не знам дали е основание за номерация на обувки

Да, когато има нещо нередно и сте сигурно, че е нередно, а от другата стана не реагират адекватно, пускайте жалби. Има фирми, които няма да се научат по друг начин.
Ако ви е за първи път или не сте съвсем сигурни какво точно трябва да пише в жалбата или да искате от КЗП, не можете да посетите лично офис (това е по-добрия вариант според мен), звъннете по телефона, обяснете случая и ще ви ориентират. Има и опция "друго" в графата "какво съдействие очаквате" и без консултация, по-трудно успява да предизвика по-сериозна проверка жалбата, ако се наложи да я използвате

# 1 794
Току що им писах, да видим какво ще ми отговорят! Минали са 12 дни от поръчката, пише в условията, че по време на промоции и акции времето е до 14 дни!

# 1 795
Пристигна Дядо Милчо Simple Smile

За разлика от Берта, малко анорексик си пада, та ще се наложи да го подхраня с някоя бисквитка.

# 1 796
Съдействие от КЗП исках заради върнати обувки, които замених и ги чаках. Срокът за замяна на върнати артикули е 7 работни дена, а бяха минали 14 работни дена. В жалбата посочих, че искам да ми бъдат доставени артикулите. Но искам и да ги глобят за неспазване на срок. Не че това е единствения срок, който не спазиха.
Дядо е много хубав! Жалко, че не го спечелих. Сега трябва да следя OLX за някоя изгодна оферта.

# 1 797

За разлика от Берта, малко анорексик си пада, та ще се наложи да го подхраня с някоя бисквитка.

И аз чакам такъв дядо. Кой куриер ги носи - лео ли?

# 1 798
  • Сливен
Въпросче за MySparx - някой може ли да обясни как се качва "продължение" на Story на човек, когото следваш? Simple Smile
Качвам 2 снимки,надявам се да са ти от полза,както и на други ако не знаят как става.Давам пример с потребителка,с която се "следваме".Ако се "следвате" взаимно,"човечето" до името на потребителят,трябва да е в червено.След като и 2мата се "следвате",давате на някоя снимка и под самата снимка има червено поле с думата"ПРОДЪЛЖИ story".Давате на нея,избирате категория,качвате снимка(стрелката която сочи нагоре,заоградила съм я в червено),избирате дума(каквато искате,по ваше желание),може да добавите  както и текст(където има изписана буква Т),така и "иконка"(това което прилича на прегънат бял лист).Накрая давате на "ПУБЛИКУВАЙ" и така сте качили "стори" към приятел.Ако бъде одобрено от модератор/админ,получавате + 150.

# 1 799

И аз чакам такъв дядо. Кой куриер ги носи - лео ли?
[/q

Лео ги разнасят

Общи условия

Активация на акаунт