Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 716
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 740
О аз печеля,а и видях много познати имена! Честито на всички! 🤗

# 1 741
Печеливши в промоционалната кампания
NIVEA Beauty Elixir
https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/Winners-NIVEA-Beauty-Elixir.pdf

# 1 742
И мен ме няма, но така или иначе купих течен Омо за една игра, така че си имам, макар и не в капсули. Честито на печелившите!
Иначе за пръв път подадох жалба до КЗП заради Спорт Депо, изобщо не знаех какви документи да кача и не знам дали ще я одобрят, ама прекалиха с лъженето и си заслужиха жалбата.
Още си чакам хладилната чанта от форумната игра, не знам къде да питам какво става, доста време мина.

# 1 743
  • у нас
Confounded eee това си е талант и при десетки награди да не ме изтеглят...къде ми отиде късмета ..сигурно ще ми върви в любовта/дано мъжът ми само прояви разбиране Simple Smile/

Не си единствената, и аз така Cry
Честито на спечелилите!

# 1 744
Леля Руска е с дезодорантче,да’н я мислим. 😂 И Иван Иванов. 🤭😆

# 1 745
Еми с ваучери от Лидъл за над 6000 лв от последната игра не са и останали 5 лв за дезодорант горката...

# 1 746
  • Елхово
Мерси за споделянето, печеля ОМО!

# 1 747
За търсещите чаши на Швепс в Плевен - има и от двата цвята в магазинчето на ъгъла до Макси Център, след аптеките и магазинчето за опаковане и сувенири. Има и чаши на КК като кенче. Simple Smile

Вкъщи не пием газирано и затова няма да се включа за чашите на Швепс, макар че много ми харесват. А и искам да имам пълен комплект от 6 БР., та кога ще ги събера... абсурд Simple Smile

# 1 748
  • Велико Търново
По този повод някой да знае магазин в Търново или района, където има чаши? Върти ми се, че skk007 беше споменала нещо?
Момичета, Лале в дъжда се загуби, някой да знае нещо🙂 Дано хубави неща я отвличат от игрите

# 1 749
  • Сливен
Преди малко се върнахме от Кауфланд(Сливен).Взех си от мострите на Vichy от аптеката и на "Информация"като попитах за безплатните мостри,веднага ми дадоха. Simple Smile

# 1 750
Най-накрая спечелих от форумна игра. Благодаря, че споделихте за Омо Simple Smile

# 1 751
  • София
Да, и аз вчера се сетих за Лаленцето.

Нямам късмет с Омо.

Благодаря за информацията за Кауфланд на Тотлебен.
Похарчих преди малко 45лв от КК в Спорт депо. Наистина в Парадайс изборът не е голям. При регистрация в Спаркс иска нов мейл и тел.номер, иначе не допуска. Смятате ли, че биха се регистрирали с фалшиви?

# 1 752
  • при късмета
Имейли можеш да си правиш до безкрай. А телефоните може да са измислени,  нито има СМС при регистрация, нито ще се ползват повече тези профили.

Има игра на романс в Лафка

# 1 753
За тези,  които много обичат книгите...Има промоция в Сиела на книги на издателство Рива на 1лв.

# 1 754
  • sofia
И аз съм с награда от Омо, не съм ги опитвала тези капсули. Радвам се, че ще имам възможността.

Лаленцето найстина се загуби, липсва ми нейното настроение в темата!  🌼

Общи условия

Активация на акаунт