Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 722
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 755
  • have faith and be patient ..
Какви бяха условията за швепс? За чаша..

# 1 756
Ха, при толкова печеливши, мен ме няма в ОМО. Sad

# 1 757
С.Алекс , заповядай https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/of … ksirai-s-harakter
но маг.са неизвестни...

# 1 758
  • софия
Може да ми се смеете, но аз винаги много внимателно чета спечелилите в игри, в които знам, че не съм участвала. На всичкото отгоре, като ме няма съм леко разочарована. Crazy

# 1 759

Има игра на романс в Лафка

Какво е това "романс"?

# 1 760
  • оттам, откъдето започва България
Satisfied Не си само ти и аз ги чета печелившите, но се радвам за тях.

Вчера писах на Савекс, че не са налични продуктите им от кампанията в нашия Кауфланд и днес получих писмо, че продуктите са доставени от тяхна страна и трябва да се обърна към Кауфланд. Сочат, че Кауфланд са отговорни за коректното осъществяване на кампанията и за информирането на служителите си за същата.

Като премине дъждът ще посетя отново Кауфланд, за да проверя на място как стоят нещата.

# 1 761
И аз в групата на zvаnchе  Mr. Green Че и се ядосвам, че ме няма....
Аз, да споделя че най- накрая счупих каръка, та поне ще пера...Сума време- НИЩО, от никъде. За срам и резил- само с 10 лв от Кока Кола, приключих кампанията. Ама мм малко кола пи. Можеше повече.
И да споделя, че имах код за мостри на Ив Роша. Е, за мой късмет, в магазина в МОЛ Плаза Пловдив, няма и  момичето не знае кога ще има. Нямала срок кампанията, щото била за привличане на нови клиенти....Е, така ме привлякоха, че втори път няма им вляза в магазина. Несериозно е, просто.
И благодаря, че ми напомняте за мострите на Виши, че тамън ми свърши Минерал-ът, а съм много доволна от него- да се възползвам от талончето, за новата опаковка.

# 1 762
Пуууу най-накрая счупих каръка... пък било то и с 15 капсули ОМО. Без това детето се учи да яде само и всичките дрехи са леш и пера нон стоп 😂
В Спаркса си останах само с 5 лв и четох май, че имало чадъри по 10 лв, така че вероятно ще го оползотворя с доплащане.

В Морени се убих да участвам и нищо.

# 1 763
Их, аз и моята наивност си мислехме че справедливостта ще възтържествува. (За Picantina)
Слагам следващото в скрит текст защото е мрънкане.

Скрит текст:
Вече се появиха полароиди за продан от Милка и Морени в ОЛХ. Не че правя сметка или съдя някого но... Не разбирам защо участват хора в томболи, за награди които не са им необходими или не желаят.
Е... Знам де, за продан. Но е несправедливо, спрямо онези които искат наградата и ще си я ползват, и ще ѝ се кефят .

# 1 764
  • София
Да си кажа, аз спечелих и слушалки, и полароид от Милка. Първоначално исках слушалки, но спечелих полароида. Даже се ядосах. Но впоследствие спечелих и слушалките. Сега слушалките са подарени на приятелка, а аз си снимам от време на време с полароида.
Там нямаше избор на награда, та има и такива случаи...

# 1 765
  • София
Може да ми се смеете, но аз винаги много внимателно чета спечелилите в игри, в които знам, че не съм участвала. На всичкото отгоре, като ме няма съм леко разочарована. Crazy
И аз така. Току-що прочетох внимателно списъка на Нивея, а знам, че не съм участвала.   Laughing

Вчера спечелих слушалки от Морени при първия опит.  Grinning Уж нямаше да участвам, защото не ми трябват, но се събраха 5 опаковки и не се стърпях да ги регистрирам. Не можах да изхвърля промоционални опаковки, без да опитам късмета си.  Grinning  bg_MAMA_Fan233, понякога човек няма как да превъзмогне слабостите си.  Embarassed Със сигурност няма да продам слушалките.  Wink

# 1 766
  • Велико Търново
По този повод някой да знае магазин в Търново или района, където има чаши? Върти ми се, че skk007 беше споменала нещо?
Момичета, Лале в дъжда се загуби, някой да знае нещо🙂 Дано хубави неща я отвличат от игрите
Във Велико Търново има чаши в следните магазини - Охрид, универсал, Ален мак и Царевец ( за последния ми казаха, не съм сигурна дали е така). Мисля че и в цба ги има, май им мярнах плакат. За първите три съм на 100% сигурна, защото проверих и теглих талони.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 20:04 от skk007

# 1 767
Aко Швепс я имаше в Лидл, щях вече 5 комплекта да съм събрала. Аз намерих играта е Едея, но някъде четох, че били изчерпани чашите, а промоцията е на по малките шишета, чиято цена е 2лв. Аз купувам от големите за 1,90. По добре да си пия лимонадата от шишето Joy

# 1 768
# 1 769
Просто споделих мисъл, четох тук че има потребители които много се надяват на Полароид-а, и ми стана криво.
По-скоро говорех за тези участващи с идеята да продадат спечеленото, едно е да си спечелил нещо което не ти е било цел (пр. с Морени, където не имало избор) и/или не ви е допаднало, или сте разочаровани и го подарите на приятелка. За това и го "скрих".

Не беше с цел да провокирам или да ви обидя.

Общи условия

Активация на акаунт