Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 720
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 770
По този повод някой да знае магазин в Търново или района, където има чаши? Върти ми се, че skk007 беше споменала нещо?

В Супермаркет Хаджирадеви до училище Бачо Киро видях плакат, че я има играта, но не съм питала дали имат чаши.

# 1 771
И аз съм с пълна торба непечеливши опаковки от Морени, но поне едни слушалки имам. Не участвам в игрите с цел да продавам спечеленото, други го правят, тяхна си работа. Стига да не оберат почти всички награди, тогава може да мрънкам на воля. Моето недоволство идва от това, че няма достатъчно игри и съответно награди. Лятото мина, уж трябваше да се раздвижат нещата, ама засега ще чакаме. София Мел се изгубиха направо.
Жана Бергендорф спечелила 250 000 от Национална лотария. Гледах я по телевизията, посмях се.

# 1 772
  • софия
Утре ще купя последни 10 морени. Много искам апарат, но вече никой вкъщи не иска да ги яде.

# 1 773
  • София
... .
Жана Бергендорф спечелила 250 000 от Национална лотария. Гледах я по телевизията, посмях се.

Чудя се дали е така или е само за реклама?!
По принцип не ѝ вярвам на НЛ, въпреки че от време на време купувам билетчета.... По празници🤣
Покрай тази тема открих и игрите във форума... Къде съм бляла толкова години не знам. Но ми е рано да печеля. Обаче много се забавлявам

# 1 774
Аз пък вярвам, че НЛ си раздават наградите - не мисля, че е лъжа. Купувам билетчета няколко пъти годишно.
Това, че е спечелил известен човек, е странно, но не е невъзможно. Щом играе, има шанс Simple Smile

# 1 775
  • София
Не беше с цел да провокирам или да ви обидя.

Аз се ядосвам на себе си.  Wink

# 1 776
Сред печелившите на Омо.. Crazy Благодаря!

# 1 777
Жана сега Лотарията ли рекламира? Smile
Днес си взех и аз от мострите на Савекс и Семана. Хареса ми капсулата. Flowers Hibiscus Blush
На Виши не можах да си взема, защото "имало само за мазна кожа, но можели да ми дадат талонче да си купя нещо". Rolling Eyes

# 1 778
  • при късмета
В нашата Медея този път имаше мостри на Виши. Някой ако иска талона го подарявам

# 1 779
  • София
Реших да споделя как понякога се случва да спечелиш нещо, което не искаш Simple Smile ако нямах на кого да подаря слушалките, сигурно щях да ги продам. Не обичам да се заривам с ненужни неща. Не съм се засегнала или обидила Simple Smile
Много късмет на всички, играещи честно, пожелавам Simple Smile

# 1 780
Аз пък участвам във всички игри, в които успея да се включа било то с покупка или без. Правя го заради тръпката дали ще спечеля, а какво ще правя наградата си мисля е моя работа. Играхме и в морени, още през нощта като пуснаха играта и двамата с ММ сме със слушалки. Едните още си стоят неразпечатани. Дори не знаех имам ли нужда от тях, ама сега едните са ми доста често на ушите  Laughing

Стига да е играно и спечелено честно не мисля, че някой на някого дължи обяснение какво ще прави с наградата си или пък защо е играл, като ще я продава.

# 1 781
  • София
Имам съобщение от transpress във вайбър.
Някой има ли идея какво носят?
Чакам само бебешкия комплект от Кауфланд и едни слушалки от Морени. 🙄

# 1 782
  • София
Имам съобщение от transpress във вайбър.
Някой има ли идея какво носят?
Чакам само бебешкия комплект от Кауфланд и едни слушалки от Морени. 🙄
Морени ги носят Лео.

# 1 783
Комплектът от Кауфланд е.

# 1 784
  • Перник
Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от Team Pro.

Опаковка C-Vit Natural и професионален механичен апарат за кръвно налягане LD-91 получават:
Alуa
margo**
brayan__

Опаковка C-Vit Natural печелят:
Mandi84
D_e_s_i_t_o
~desex~
Ханна
gereme
Chloe^
Marsia_K

Честито!