Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 685
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Подарена

Подарявам 1 точка за плюшковците от Lidl, за Бургас...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 15:29 от daydream

# 1 801

Не мога да открия правилата на тази игра, моля за помощ?

# 1 802
Осмо класиране на посланичките на Нивеа Dare to Wow and Care:
https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/DaretoWOWandCare%20List%20wi … ners%208th%20wave
Не знам защо все проверявам като знам, че няма да ме има. Дано пак се сетят и за нас другите, дори да са кремове против бръчки. Smile

И dm scout
https://business.facebook.com/dmBulgaria/app/1533104653670377/

# 1 803
  • Благоевград

Аз също не ги открих, затова и не съм ги посочила, но играта е публикувана вчера на страницата им във фейсбук.

# 1 804
  • София
сикрет, благодаря. А така ще получа ли думите, използвани от други хора (следвания и другите, които са продължили стори-то)?

# 1 805

Аз също не ги открих, затова и не съм ги посочила, но играта е публикувана вчера на страницата им във фейсбук.

Аз се замислих, че може би в обявените магазини ще може да се получи повече информация /например - да има скреч-карти, или към самите бутилки да има прикрепени листовки и пр./...

# 1 806
  • Благоевград

Аз се замислих, че може би в обявените магазини ще може да се получи повече информация /например - да има скреч-карти, или към самите бутилки да има прикрепени листовки и пр./...

Да, би трябвало на място в обекта да има повече информация.

# 1 807
  • Сливен
сикрет, благодаря. А така ще получа ли думите, използвани от други хора (следвания и другите, които са продължили стори-то)?
Думи се получават,като сканираш кода от шише или кен,имащи на тях някаква дума.

По едно време пуснаха и предизвикателства,чрез които не само се печелеха награди,но и думи.ТИ може да вземаш само по 1 дума,от един човек за 1 седмица.Тоест-примерно ако вземеш от мен думата "КУЛТОВ",не можеш да вземеш друго нито от мен,нито от друг.И тази дума може да я ползваш 1 седмица,след това може да избереш друга,която отнво да ползваш 1 седмица.

# 1 808
  • София
Ясно, благодаря Simple Smile Вече такива шишета с думи няма, та колкото имам - толкова Simple Smile

# 1 809
В аптеки фрамар при покупка на бепантен голям получавате подарък душ гел на марката.Попитах  момичето дали е във всяка верига и тя каза сигурно.

# 1 810
ПОДАРЕН

Подарявам код за мострите на Yves Rocher, пропуснала съм да го споделя по-рано. Искаше ми се да ги пробвам, но така или иначе няма да стигна до София или Пловдив до 30.09., няма и кой да ходи скоро натам, за да го помоля да ги вземе.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 13:08 от White Peony

# 1 811
И аз имам код за подаряване за мостри. Сестра ми си даде нейните на мен, за дълга и заплетена коса не стават, изсуши се още повече от тях и беше още по - заплетена. Поне знам, че техните продукти за коса  не са за мен.

# 1 812
На някой дойде ли му хлад.чанта от форума

# 1 813
Моята поръчка (без ваучер) от Спорт депо дойде рано сутринта. Направих я в понеделник следобяд. Чета в условията, че само ако връщаш артикул (без замяна) ти възстановяват и разходите за доставка. Ако заменяш поръчаното за други, доставката е за твоя сметка. Те са си го написали в условията. А срокът за доставка е до 14 работни дни. Някой написа, че е поръчал на 15.09., значи са минали 8 работни дни (23 е почивен), днес е деветият ден.
Има ме в капсулите, най-после спечелих нещо.

# 1 814
Пристигна наградата от форумната игра на Българска роза Карлово!

Общи условия

Активация на акаунт