Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 652
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 815
Най-после пристигнаха дългоочакваните мостри на Ив Роше в МОЛ Плаза - Пловдив.

# 1 816
Срокът беше 7 работни дена за замяна и 14 календарни за възстановяване на сума, може и да са го сменили. А артикулите ги върнах с идеята да ми възстановят сумата като код, от който да пазарувам във физически магазин, но ми отказаха. Затова се принудих да заменя, но грешката е моя, защото четох условията за връщане и възстановяване на сума, а за връщане и замяна са по - различни и съответно се заплаща и в двете посоки. Приключвам вече темата с тях, пожелавам на себе си и останалите нови, неизнервящи игри. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 817
Това за срокът за доставка е при поръчка, а не при връщане. Но исках да отговоря и на оплакването, че се дължи сума за доставка при замяна, и на това, че поръчката е направена на 15.09., а още я няма. 

# 1 818
  • При децата ми
Няма ме и мен във форумните игри. Нищо, здраве да е!

Момичета, какви са условията за получаване на мостри от  "Виши"? Т. е. влизам в аптеката и казвам, че искам безплатни мостри ли?

# 1 819
Дойде и моят Дядо Милка!

# 1 820
  • София
Няма ме и мен във форумните игри. Нищо, здраве да е!

Момичета, какви са условията за получаване на мостри от  "Виши"? Т. е. влизам в аптеката и казвам, че искам безплатни мостри ли?
Обикновено влизам и питам дали имат. Ако имат, ми дават.

# 1 821
  • софия
Момичета, има ли промяна при поръчките от Спортдепо с ваучер?
Знам, че са ги прекратили, но се обсъжда поръчка с, поръчка без и съм объркана.

# 1 822
  • София
По-скоро са стари поръчки, направени преди промените и все още незавършени...

# 1 823
  • при късмета
Има много забавени поръчки. А с ваучерите от спаркс вече не може да се пазарува онлайн, само във физически магазини. Но има много хора, които са поръчали преди промяната и още чакат

# 1 824
В аптеки фрамар при покупка на бепантен голям получавате подарък душ гел на марката.Попитах  момичето дали е във всяка верига и тя каза сигурно.

В аптека Медия също е така,  аз исках да купя само душ гела и те казаха не може върви само като подарък.

# 1 825
Победителите от томболата на Биодерма
https://www.club-bioderma.bg/testvaite-producti.php

# 1 826
  • Лясковец
Има много забавени поръчки. А с ваучерите от спаркс вече не може да се пазарува онлайн, само във физически магазини. Но има много хора, които са поръчали преди промяната и още чакат
Да не стане така че тези които не са си получили нещата да им отменят поръчките в последния момент и да не  можеш и до магазин да идеш.

# 1 827
  • Перник
В Кауфланд ми дадоха мостри и на Семана и на Савекс с усмивка. Е такива служители заслужават комплимент, който аз не им спестих.

# 1 828
Няма ме в Биодерма.
Всъщност освен ваучера на КК друго не съм печелила.
Аз отскоро играя в други игри, освен тези купи и изтрий карта, но още не ми се е усмихнал късмета.

# 1 829
Да не стане така че тези които не са си получили нещата да им отменят поръчките в последния момент и да не  можеш и до магазин да идеш.

Това ще е вече  голяма излагация! По-рано днес им писах в чата, като им написах че днес е 12ят ден от поръчката ми, според правилата за доставка е до 14 дни. Казаха ми, че срокът изтича в понеделник, ще им пиша отново и ще споделя в темата!
Няма да е редно да не получим нищо, ако знаете колко фанти и коли купих, ако сложа чертата съм си платила половината ваучер!

Общи условия

Активация на акаунт