Здравейте, моля за мнения и опит по моя здравословен проблем. Аз съм на 23 години активна спортистка и имам проблем с коленете. 2014 година получавам травма на коляното и след ядрено магнитен резонанс се оказва че имам скъсан менискус. Започвам обикаляне по различни доктори 3 месеца, при което всеки е с различно мнение и никой от тях не казва че трябва операция. След 3 месеца мъки д-р Мазнейков ме оперира. След операцията продължавам със спорта, но при много големи болки и решавам да подновя обикалянето по доктори. 2016 правя нов магнитен резонанс на който пак излиза скъсан менискус. започва се наново ходене по мъките, като мненията на докторите са различни (ходи на фитнес, сложи тейп, нищо ти няма ще ти мине и т.н.). 2018 година ми казват за д-р Чанков (много хубави мнения чух за него) и отивам на преглед, той ми казва че менискуса ми е скъсан и при първата операция не е правено нищо. Оперирам се 2-ри път. Операцията изглежда да е минала добре, но  се минават месец, два, три крака ми е зле. Правя редица рехабилитации, ходих на балнеосанаториум, бих ми инжекции в коляното с кортикостероиди и с обезболяващо нищо не помогна. 10 месеца по късно след операцията аз трудно ходя, боли ме много, има нощи които не се спи от болка, не мога да клякам. Реших да си направя нов 3-ти магнитен резонанс, на който се установи че имам два скъсани менискуса. Ходих отново на лекар (днес) и доктора ми каза да сложа тейп, казах че съм слагала и не помага и той ме попита дали съм разтегната, казах да и отговора му беше еми разтягай се повече и ще ти мине от това е. Моля за съвет за някой добър, съвестен доктор, който наистина на ми помогне.  

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 11:45 от vipet11