Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 351
  • 810
  •   1
Отговори
# 165
Нещо съм ви изпуснала...чудя се защо не пише никой....пък то нова тема имало.

Вчера ходихме до реала с идеята да мерим обувки за сина...то нямаше ток в мола та ни изгониха и от ХМ.

Пуснах обаче онлайн...😆
Боксерки и високи кецки...доволна съм...с два кода бива...

# 166
  • Mostly in my mind
И аз пуснах онлайн. 2 чифта кецове и едни пантофи. Преди 2 дни. Обработва се още. Дано я пуснат.

# 167
Нещо съм ви изпуснала...чудя се защо не пише никой....пък то нова тема имало.

Вчера ходихме до реала с идеята да мерим обувки за сина...то нямаше ток в мола та ни изгониха и от ХМ.

Пуснах обаче онлайн...😆
Боксерки и високи кецки...доволна съм...с два кода бива...
Дългуч+9999 ли?

# 168
Хахаха наистина има разлика в десена на показаното палто и отдолу снимките на жените. Сега изобщо не знам какво ще пристигне Simple Smile голям купон

# 169
Аха...да.
После се сетих че можеше с талон да комбинирам....ама за лев и нещо няма да отказвам и пускам нова поръчка.

# 170
За палтото освен гайки за колан може да се пришият и кукички като на закопчаването на сутиените. Хем не се виждат, хем вършат работа.

# 171
На мен палтото ми допада. Също не виждам разлика в снимките горе и долу с моделите...
То не е зимно все пак..памучно е, няма нужда да се затваря/закопчава...като дълго сако е - над риза/блуза....проблем не виждам...

# 172
Супер. Благодаря, момичета. С кукички също много ще ми харесва, само да видя как ще се справя, че не съм го правила до сега. Нямам търпение вече да дойде това чудо Simple Smile

# 173
Dareland, не се притеснявай за късите гащи. Доста ги пристягам аз, значи ще ти са ОК на теб.

# 174
Момичета,някой да е купувал от якетата с пух?Как са като качество?Пише 20% пера в състава...

# 175
Аз имам късо пухено. Тъничко е...пролетно.
За др.модели не зная.

# 176
От момичешката серия имам яке с пух и пера, доволна съм, хубаво е.

# 177
  • have faith and be patient ..
Светличкото дългото ли?

# 178
Моето е черно, сега е  на 119 лв, върнато е на редовна цена (към края на зимата го взех с някакво намаление).

# 179
  • Mostly in my mind
шЪ ме уморят тия.

Общи условия

Активация на акаунт