Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 362
  • 810
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм силно разочарована от детските обувки на почти всички марки, та ми е много интересно ортопеда какви обувки препоръчва. На ХМ повечето са твърди, да не говорим за други техни качества.

# 196
  • have faith and be patient ..
Колев и колев, също и елефантен...

# 197
  • Ispania
За мен обувките на H&M, не са добро качество, просто са сладки 😂.
Иначе за добро качество : Geox(но като цяло дизайнера им не е известен с хубави модели 🤣🤣🤣), но поне са уникални като качество и Паблоски, Clarks и Гарвалин също са хубави .

# 198
  • Пловдив
Пуснах това яке за тийна...https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0686728004.html
Ще видим дали ще удобри  Grinning

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 14:19 от mystic woman

# 199
Ходих преди малко в Мол Пловдив. За пореден път нищо не намирам там. Отделно, че е много разхвърляно, детската секция 8-14 беше почти празна, само някакви обувки се мотаеха, дрехи не.

Мистик, 15% е било винаги.
20% е сега намалението на детски дрехи.

# 200
Аз съм силно разочарована от детските обувки на почти всички марки, та ми е много интересно ортопеда какви обувки препоръчва. На ХМ повечето са твърди, да не говорим за други техни качества.

Ортопедът не ни препоръча конкретни марки, а ни обясни какви обувки да търсим. Основното е форта при петата да е твърд, за да държи крачето стабилно. Конкретният модел е с мек форт.

И да, повечето обувки на HM са с твърди подметки и не добро качество, само изглеждат добре.

Най-трудно избирам и купувам детски обувки.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 15:33 от black_ice

# 201
  • Mostly in my mind
Какво е форт?

# 202

Задната част на обувката, която обхваща петата, се нарича форт.

# 203
  • Сливен
благодаря Black_ice.Точно от Колев и Колев съм разочарована.Купих от сайта им сандали и високи кецове-24 и 25 номер.и двата модела са без ортопедична стелка.Сандалите са обути веднъж за около час,направиха му пришки на кокълчетата от двете страни и отказва да ги носи ,на кецовете сложих допълнителни стелки и се надявам да няма проблеми.Насочих се към Колев заради славата която им се носи,но не смятам,че се заслужават безумните цени.
Извинявам се за отклонението.

# 204
На мен ми беше полезна тази инфо, благодаря 🌺. Децата ми нямат ортопедични проблеми, но от некачествени обувки могат да се придобият такива, затова трябва внимателно да се избира. Имат някои неща на НМ, но дъщеря ми тази година категорично отказа да носи сандалите им, носи цяло лято едни от Лидл. За сина ми съм вземала от НМ маратонки и са му удобни, там нямаме оплаквания, с гъвкава подметка са, обаче това за форта не го знаех, сега ще внимавам повече, когато вземам обувки.

# 205
Писах на 5 септември оплакване за ваучерите на линка, който ми го дадохте. Веднага уж ми благодариха и щели след проверка да отговорят (това си е автоматично, часът беше късен) До момента нямам никакво известие и отговор. Няма и да имам си мисля.

# 206
Подсети ги, прати им нов мейл и питай защо няма отговор. Иначе да, автоматичен мейл винаги пращат, но той не е отговорът, а само с цел да се отчете, че е получено запитването.

# 207

Ортопедът не ни препоръча конкретни марки, а ни обясни какви обувки да търсим. Основното е форта при петата да е твърд, за да държи крачето стабилно. Конкретният модел е с мек форт.

И да, повечето обувки на HM са с твърди подметки и не добро качество, само изглеждат добре.

Най-трудно избирам и купувам детски обувки.
Аз от ХМ бях поръчала и върнала гуменки с различно твърди подметки, същата работа и от Колев (едната мела, другата твърда, едната се сгъва където трябва, другата в средата на подметката и с 300 зора), ама твърде късно разбрах, че са различно гъвкави... Тъпото е, че едните бяха 50 лева, другите нямаха 20. Сега съм изпаднала в тих ужас, защото трябва да купувам и на двете деца обувки, а не мога да намеря такива, които да ми харесат.

Десислава, получихте ли якето?

# 208
По въпросите с влизането в сайта - аз от много време изпитвам трудности при отварянето на линковете, които споделяте.  През мобилното приложение: избирам линка, отваря ми грешка в приложението/ модата е неуловима... като изляза и пак избера линка всичко си ок. Просто почти всеки линк от втория път ми се отваря. През лаптопа също отвреме-навреме имам трудности, свързани с линка, трябва да изтрия ./м буквичката, и то пак се получава от 2 опит зареждането... чистих всичко, реинсталирах приложение - все си е така. Така че... примирявам се и си губя времето в двойно отваряне.

Въпрос: https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0797062001.html?utm_medium … fa10018236e768450 уголемена ли е според вас? Имам няколко ризи 36,(принципно нося 38) но съм ги мерила в магазин. Да рискувам ли със същия размер, или да си взема 38?

# 209
На мен ми изглежда широкичка, но може да погледнеш в инд.сайт дали има мерки за ориентир. Имам друга свободен модел блуза, в 32 р-р, широка ми е и така дори, а нося 38-40. Имат някои доста размъкнати модели.

Общи условия

Активация на акаунт