Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 356
  • 810
  •   1
Отговори
# 135
Тези детски боти има ли ги някой? Стават ли за сняг?

https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0646545001.html

# 136
  • Mostly in my mind
Точно тях поръчах. С идея за зимата.

# 137
Ходих до магазина в мола. Нищо няма читаво на разпродажба, а това на редовна цена е просто... ми не ми харесва, ама хич.
Влизам да кажа, че се ядосах много. Върнах две торби. Приготвила съм доста, оправях гардеробите и махам много неща дето вече не ни стават (ошишкахме се), на фъски са или ..бе чистя. Та нося 2 торби, дават 2 талончета, питам дали стават сега за онлайн и нали са от новите. Отговорът беше, че не са, от старите били , нямали новите, били имали някакви числа и сигурно ставали и те да пробвам. Ама побеснях.
Нищо няма да им нося, аз стари талони имам. То и без това нищо не мога да избера, че и талони да не ми дават нови. Бе много лъжат тези от НМ. Нямаше как да си взема торбите, така бях побесняла, ама ми тежаха и исках да мръдна и на други места. В Кикито и там нищо няма. Бе направо е трагедия, не знам що така е на нашия пазар. Взеха ни за кошчета с надценка.

# 138
Ама как така стари? Новите са от месец!
Я се оплачи на сайта!

# 139
Ами и аз така казах, ама...
Дори ме писа в някаква тетрадка, не знам защо и за пръв път ми се случва, нещо от талончето преписва.
Писна ми от тези номера на НМ. Касиерката каза, че не са имали досега от новите уж. Това в МОЛ България.
Къде на сайта да се оплача, мислех по телефона им да звъня, ама то май не ги касае тях онлайн пазаруването, знам ли.
Повече торби няма да им нося, предпочитам да ги оставя пред кофите (те не са лоши дрехите, а са сгънати и изпрани, чисти)
То само торбите не могат да ми платят, носенето и пътя. Бясна съм от такива тънки сметки, много се излагат.

# 140
Как да не ги касае, като този код се попълва в поръчката?
Обади се!

# 141
Ами и аз така казах, ама...
Дори ме писа в някаква тетрадка, не знам защо и за пръв път ми се случва, нещо от талончето преписва.
Писна ми от тези номера на НМ. Касиерката каза, че не са имали досега от новите уж. Това в МОЛ България.
Къде на сайта да се оплача, мислех по телефона им да звъня, ама то май не ги касае тях онлайн пазаруването, знам ли.
Повече торби няма да им нося, предпочитам да ги оставя пред кофите (те не са лоши дрехите, а са сгънати и изпрани, чисти)
То само торбите не могат да ми платят, носенето и пътя. Бясна съм от такива тънки сметки, много се излагат.

Ей тук писах за моите проблеми:
info.bg@hm.com

Благодаря на съфорумката, която ме насочи тогава!

# 142
Поръчах си роклята с буфан ръкави. Надявам се, да се одобря и дължината да ми е добре! ☺️🙂

# 143
polin_a,
Благодаря ти!
Писах им.

# 144
  • Popovo
Добро утро!
За пръв път ще нося дрешки в НМ, но като пропуснах постовете какви трябва да са големините на торбите, може ли да припомните.Извинявам се, коментирано е много пъти, но аз съм от малък град и затова не съм наблягала да запомня.Приготвила съм една от тези на които пише"Най-здравата торбичка" и една от Била.
Да не се изложа с тях, да кажат, че са малки.

# 145
Идеални са торбичките. Такива, от Била, Кауфланд, Лидъл.

# 146
  • Popovo
Благодаря за бързия отговор.Товаря ги и тръгвам .

# 147
#TOGETHERWERECYCLE♻️🌿
Заменете нежеланите от вас дрехи за ваучер от 20.00 лв!👚👗👙
Донесете 3 нежелани дрехи и получете ваучер за 20.00 лв, който може да използвате при покупка над 99.99 лв. Промоцията е валидна в избрани магазини в периода 28.08.2019-01.10.2019. За повече информация и списък на участващите магазини, моля натиснете тук: http://---shoretner923-TogetherWeRecycle_BG
За останалите, които не искат да носят в х и м, това ми излезе като реклама одеве Wink

# 148
Ето, за такива прегърбени модели говоря, това ли е модерно?

https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0789940002.html

Хепи, благодаря!

# 149
Момичета, много ви моля за мнение за това палто  https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0562519001.html   интересува ме всичко - материя, размери, дължина, снимки, ако някоя от вас го има, ще съм ви мн благодарна. Поръчах го и идея нямам какво да очаквам

Общи условия

Активация на акаунт