Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 350
  • 810
  •   1
Отговори
# 150
Мен ме озадачи, че е без копчета, не пише и за цип. Да не е като халат?
Освен това е тънко, т.е. няма става за палто, а за наметка.

# 151
Да, и на мен ми е странно, че не се закопчава и се чудя дали ще е удобно. Дано и други  се включат

# 152
  • Карлово
Интересуват ме тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0739912003.html шорти. Какво е трикото, прозира ли, стегнато ли е?

# 153
Десислава, питахте дали са заредили зимни якета в магазина, ами не са. Имаше детски зимни, но дамски не видях при нас, съответно я нямаше парката да я видя Simple Smile

# 154
Ми на мен ми харесва това "палто". Гледам има снимки надолу в Стилизирано от вас или там как се пише има 3 снимки на млади жени и хубаво изглежда. Има подплата, но не се закопчава. Според мен е лекичко, но не съвсем тънко. Става за есен и пролет. Не знам с кожен колан дали ще е красиво да се завързва, то напоследък и палтата не са с копчета и ципове някои отдавна , но пък имат колани и се прихлупват.
За тази цена е супер за мен, но не знам за големина и размери как е , само по снимките там на жените ми харесва много, а цената още повече.

# 155
И на мен снимките на жените и цената ми харесаха много. И аз го мисля с колан да го закопчавам, но като е разкопчано колана какво..трябва да го прибирам някъде, това не ми е идея...нещо да пришия също се чудя. Вие бихте ли се занимавали да зашиване някакъв колан или закопчалка или не би ви хрумнало да се занимавате с глупости ми е интересно.
Като размер поръчах 32, то само него имаше, а съм между 32 и 34...та е под въпрос и дали ще ми стане Simple Smile

# 156
Те връхните дрехи са по-широки малко, ама не всички, та не знам дали ще случиш, по-вероятно е да ти стане.
Аз не бих слагала колан, то не е толкова дебело и за студени дни. По-скоро е вместо жилетка, тип манто или както баба ми викаше "лиманде".
А иначе колана може някакви гайки да сложиш замотано с конци, да не го пришиваш колана и с някакъв по-тънък и мек колан бежов да го връзваш (аз май имам от една пола или какво беше нещо такова усукано тип кожа коланче, виж си коланчетата и може нещо подходящо да намериш) Обаче на мен и така ми харесва, що трябва да се превързваш задължително.

# 157
За връхни дрехи трябва малко аванс. Щом си 32/34 е рисковано с 32.

# 158
Десислава, питахте дали са заредили зимни якета в магазина, ами не са. Имаше детски зимни, но дамски не видях при нас, съответно я нямаше парката да я видя Simple Smile
Благодаря, и аз днес бях в магазина в Благоевград и нямаше, но видях от олекотените якета и много ми харесаха как стоят, но 75 лв ще ги почакам да намалят цената 😅

# 159
Да, така е... дано с блуза, риза, тънко пуловерче успея да вляза в него Simple Smile благодаря ви, момичета!!! И на fanfanito за идеята. Ще го пробвам така, пък ако е много отворено това е вариант само от двете страни да пришия две гайки и коланче да минава. Благодаря Simple Smile

# 160
Материята на палтото, за което питате на предната страница, така като я гледам, прилича на жакард. Т.е. плътна е, пада добре и има линия. Това си е манто, не палто и може да се носи като акцент върху по-официални дрехи в черно. Според мен идеята да е с черен кожен колан (широк), е добра, но трябва да имате чудна талия за целта Wink
И да допълня, материята ще стане на топчета с времето.

# 161
Тая година и еФтини Жапанки не пуснаха, ей стиснати хора! Sunglasses

# 162
На мен ми се струва, че на реалните снимки е друго палто.

# 163
  • при моите деца .....
Записвам се в очакване на реално намаление.....

# 164
Записвам се в очакване на реално намаление.....
След онези статии, които пускаха от ХМ, че няма да правят вече големи намаления, защото са на загуба, всички ще си чакаме...

Общи условия

Активация на акаунт